|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? |
|
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? |
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? -
21.05.2007, 18:38
Kod nas ne postoje "zatvorena vrata". Iskreno, ja čak skoro nikada ne zatvaram vrata od kupatila (posledica dugogodišnjeg samačkog života), pa se nekada dešava i da dođu gosti, a ja se setim vrata tek kada sam skoro obavila sve što treba da obavim.
Ne predstavlja mi nikakav problem zajedničko tuširanje i relativno često to praktikujemo. Može biti predigra, a ne mora. Shvatam to kao sastavni deo zajedničkog života. Peremo zubiće zajedno, on se tušira, a ja opušteno ulazim u kupatilo kada mi bilo šta zatreba. On takođe. Nisam se stidela svog niti njegovog tela na početku naše veze. Ne stidim se ni dan danas. ![]() |
|
|
|
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Pol: Muško
Godine: 41
|
22.05.2007, 02:19
Da ne brkamo babe i žabe...(Baba oprosti mi ovu igru reči
)Jedno je obavljanje fizioloških potreba (kakenje, piškenje i 2 in one) za šta ne verujem da spada u one stvari, na koje je matičar mislio kada vas je upitao dali ćete deliti dobro i zlo. Sasvim druga stvar je zajedničko kupanje u kadi, tuširanje ili sedenje u sauni, mada je po meni tuširanje udvoje, u tuš kabini normalnih dimenzija od prilike isto kao i voziti se u prepunom autobusu, bez krova, dok pljušti kiša. Moram napomenuti još i to da se moja draga supruga tušira sa toliko toplom vodom, u kakvu ja obično sipam nes kafu. Što se mene tiče, kada je zamolim da mi izriba ledja, ona prvo ode da obuče nešto, jer u vodi sa kakvom se ja tuširam, ona poplavi. Oboje uživamo da se barem jednom nedeljno, zajedno brčkamo u kadi. Onda se nacenkamo oko temperature, ali ipak budno motrimo jedno drugo, na svaki sumnjiv pokret ruke prema slavinama.
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 19:30
|
22.05.2007, 10:09
Citat:
joj slatko sam se nasmejala...ovo je tako tipična situacija i kod nas... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
|
22.05.2007, 16:45
Citat:
Mislila sam na ol inkluziv sad ćem ispravim, hvala ![]()
|
|
|
|
|
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: juče 19:34
Godine: 23
|
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? -
22.05.2007, 17:16
Ja licno mislim da zajednicki boravak u kupatilu pojacava stepen bliskosti izmedju partnera.
Kod nas se vrata ne zakljucavaju i ne predstavlja nam problem da se on brije dok ja piskim i obrnuto da se ja sminkam ili ukljucujem masinu dok on piski. Sto se tice zajednickog kupanja nemam nista protiv ,probali smo nije da nismo.....ali kada nam je mala i predvidjena za sedenje pa je malo falilo da izginemo ko mancester ![]() |
|
|