|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nesrećne ljubavi |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 08.01.2008 20:57
Pol: Žensko
Godine: 35
|
Odgovor: Nesrećne ljubavi -
06.03.2007, 14:56
Ljubav nastaje u trenutku a treba citava vecnost da prodje. I tu nastaje nesreca. Kada ste ostavljeni ne mozete istog dana da prestanete osecati ljubav prema osobi koja vas je napustila. Ako je jos raskid zbog nekog drugog, pa znas dok patis da je njemu lepo......
![]() |
|
|
|
|
|
don't touch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 20:18
Pol: Žensko
|
06.03.2007, 15:32
Nisam sigurna hocu li omašiti temu...ali ovaj naslov me podsetio na jedne stihove...
"...Moj drug iz detinjstva se oženio zelen, al' je imao sreće, ja vidiš nisam. Ja sam ljubio razne, neke potpuno prazne, neke potpuno strane... I sve mi se čini da ne postoji način da mu objasnim tebe, jedinu pravu. Zato topim u vinu čitav svet jer u čašu može svašta da stane.... Pitam ga dal' zna da je nevažno što si otišla. "Avantura", kaže on, "Šta ti sada ostaje?" Ostaje mi to što se volimo, što se volimo..." Moram dodati još...da sam i ja kao autor teme umela da patim nevidjeno, i da se nekih ljubavi ne odreknem i nekoliko godina...Sad mi je moram priznati to sve smešno... Al tad...Uživanje...Možda mazohistički zvuči...ali ja sam uživala u tim osecanjima...osecanjima koje sam usmeravala prema nekome...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 14:50
Pol: Muško
|
13.01.2008, 00:21
Ko me ostavlja , a da ga volim (prvo je to nemoguće...) nije normalno,jer onda je to neko ko ne postoji niti će ga ikada biti više...
Ljubav je lepa,volite se...bolno je kada spoznaješ da prestaje to ljubav biti , mnogo pre nego li prestane... Da li to slute samo intuitivniji ne znam,ali meni je to bolno,bez obzira šta je uzrok... Kada prođe i nemaš ništa i bola se rado sećaš... |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 22:42
Godine: 57
|
13.01.2008, 01:21
Ljubav je opevana, opisana, ispričana i doživljena mnogo, mnogo puta.Ko nije voleo nije ni saznao šta je ljubav, a kada je saznao ili saznala, onda je došlo i ono drugo neminovno: kako boli kad prestane! Kad je čovek zaljubljen i kad voli, i tada boli, ali slatko sa čežnjom i željom za još više i što duže. Najčešće je prva i najlepša, ali i najbolnija. Zaboli kad prestane, boli kad traje pa se zamori, a vrlo, vrlo retko se dešava da traje uvek isto i sa istim intezitetom do kraja života.
Ove prve prekinute ostave jedan lep ožiljak do kraja života. Kada se setim tih mladih dana, a sada u ovim godinama, taj ožiljak budi jedno lepo i izuzetno prijatno sećanje, ali više nema bola, bez obzira koliko je bilo ludo i strasno, ipak vreme napravi od svega toga jednu lepu uspomenu za prijatno sećanje, i normalno nostalgiju za tim bezazlenim nevinim vremenima. A to je sećanje na nešto novo, uzbudljivo, prvi put probano na taj način, slatka iščekivanja kad se suše usta i znoje dlanovi, kad nevidite ništa više od ljubavi i zanosa, kad su vam i kišni jesenji dani lepi kao proleća. Bio sam ostavljan i ostavljao sam. Sada kad se toga sećam znam da je bolelo i jedno i drugo. Kad sam ostavljen, bol, sujeta, ponos, ali ipak najviše bol, boli, boli pa prođe. A kad sam ostavljao onda je taj bol bio za onim što je prošlo i jed zbog toga što radim nešto što nisam voleo da se meni radi. Pa prođu i ta luda, lutajuća vremena, krene se sa nekom zrelijom i drugačijom ljubavi, pa dođu deca, a život naoštri dlanove pa počne da šamara, ali ako se i u malim stvarima nađe lepota, u sitnoj iskri u oku, ako se shvati da fizička lepota i prolaznost je uporedna i ide istim koracima kod obadva supružnika, onda je veza čvršća i povezanija zajedničkim mukama i radostima, pa više netreba mnogo priče i zaklinjanja, ide to svojim tokom i traje. |
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 00:23
Godine: 22
|
13.01.2008, 06:35
Citat:
Od istog pisca i pesnika: "ŠRAC:... Proveo sam život moleći se da me nije prebolela, kao ni ja nju... Samo bi mi trebalo da saznam da me je zaboravila još na papučici fijakera... Pa da odmah odem Štukonu u goste, i da se nikad ne vratim... VASA: Da, dobro i kažu... Baš nesretna ljubav... ŠRAC: Ma, ko kaže!? Puno oni znaju! Nesretna!?Za njih je nesretno sve što ne razumeju, a toga ima kolko hoćeš...Nesretna!? Nije to bila nesretna ljubav... Samo je sve oko nje bilo nesretno... Možda je problem što neke osobe upoznamo pre vremena, a neke prekasno... I zato kad god se povede tema slicna ovoj, moj jedini odgovor je citat ĐB "Bili smo pravi u pogrešno vreme"... |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 14:50
|
13.01.2008, 12:43
Ko ima muško dete... naučiš ga od malena da su SVE žene kraljice i bukvalno,a da ne možeš samo svaku voleti,i da se u životu tako i ophodi sa njima... Nema šanse da nema sreće u životu... naravno uz malo genetike i geometrije koju nasledi...
|
|
|
|