|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Izlazenje sa drustvom, problem? |
|
Odgovor: Izlazenje sa drustvom, problem? |
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Pol: Žensko
|
Odgovor: Izlazenje sa drustvom, problem? -
23.02.2007, 00:12
Mene bi ta i takva posesivnost gušila. Jednostavno mi treba svoj prostor, svoje teme, svoj krug ljudi, vreme za neke druge, odnosno i vreme bez njega. Isto i pružam. Stoga u početku gradim takav odnos da se ta i takva sloboda podrazumeva.
A to je i stvar međusobnog poverenja. Znam da će mi sutradan ispričati sve o tom izlasku. Ukoliko u toj priči ima onih rupa što prosto guraju prst u oko i rađaju sumnju da to baš i nije cela i potpuna istina.... e, tada ću razmisliti šta je to što u našoj vezi škripi kada skriva nešto drugo pod potrebom za svojim mikrokosmosom. |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 25
|
23.02.2007, 00:59
Uglavnom na samom pocetku veze, kada se dvoje jaaako zaljube, oboje postaju extremno egoisticni.
I zaboravljaju na sve ljude oko njih i samo se okrecu jedno drugom. I to onda traje mesec dana do nekoliko meseci i prosto se njih dvoje naviknu da imaju samo jedno drugo i odviknu se od izlazenja sa drustvom. To je normalna i cesta pojava. Posle tog perioda neverovatne zaljubljenosti gde se tezilo da non stop budu jedno sa drugim, pocinje da se shvata cinjenica da su zapostavili svoje prijatelje. I prijatelji polako nedostaju... I u tom momentu dolazi do problema. Jedna strana pozeli da izadje sa prijateljima bez njega/nje i posto to u poslednjih nekoliko meseci (otkad se poznaju ) nije uobicajena stvar dolazi do postavljanja pitanja. Kako? Zasto? S kim? Ljubomorisanje, nepoverenje.... Jednostavno ljudi u svezoj vezi nisu navikli da idu negde jedno bez drugog i svaka promena je sada katastrofalna. Znaci ne radi se ovde samo o ovom slucaju u vezi, nego i generalno, ako neko uradi nesto sto se od te osobe nije ocekivalo ili ta osoba nije to radila ranije nastaje zaprepascenje, komentarisanje, gundjanje.... Zato ja sa mojim dragim od starta veze imam odnos takav da ja imam svoje prijatelje, on ima svoje, ponekad mogu to biti zajednicki prijatelji ali uglavnom ja volim da sam sama sa mojim prijateljima. A i nije isto kada se zajedno nadjemo sa recimo njegovim prijateljima. Jer meni moze biti dosadno recimo, a njemu je bezveze da me ostavi da se dosadjujem, a da je sam sa prijateljima bilo bi mu extra. Tako da to treba razjasniti odmah na samom pocetku veze razgovaromom sa partnerom. Naravno ako na pocetku veze niste pricali o tome jer nije bilo vremena, nije kasno razgovarati o tome i posle 4. meseca. Naravno treba naglasiti i to da ako je neko od to dvoje vec bio sklon varanju u vezi, da ma kakav razgovor vodili uvek ce biti nepoverenja sa druge strane. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 14:59
Godine: 26
|
23.02.2007, 03:10
Nije problem ukoliko postoji poverenje i postovanje tudjih potreba a da se pritom ne ugrozava nicija individualnost niti da se stavljaju bilo kakve stege i da se isti izlazak uslovljava nekim bezveznim stvarima. ...svasta napisah,ako se ne razume(a i ja se nesto citam,pa ne kontam
),brisite me...![]() |
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
23.02.2007, 09:54
Ja izadjem ponekad s mojim drustvom, muz sa svojim...
Ali to je uglavnom u dnevnim kafe varijantama. Vecernji izlasci su zajednicki. Dogovor kucu gradi. Predstavljalo bi mi problem da muz svoje izlaske podrazumeva iskljucivo bez mene, a i njemu u obrnutom slucaju. ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
|
23.02.2007, 10:58
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
23.02.2007, 18:33
taj problem sam imala ranije, ali sam ga uvijek riješavala u moju korist, mada me to moje tvrdoglavljenje i dokazivanje strašno nerviralo. u sadašnjoj vezi nikada takvih konflikata nije bilo, na obostrano zadovoljstvo.
![]()
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
23.02.2007, 19:28
Moj dragi i ja ne izlazimo zajedno..tj jako retko izlazimo sa društvom zajedno...
Odemo na klopicu u neki restoran, ili uveče na neku dobru svirku ali isključivo sami... Nekoliko puta za ovih mnogo godina, desilo se da izađemo sa drugima...i nije nam bilo preterano prijatno jer smo dosta drugačiji od ostalih parova... Ne volimo da se balavimo na javnom mestu, nije obavezno držanje za ruke, pipkanje ispod stola, posesivno grljenje u društvu...i uglavnom nas ponašanje tog tipa kod drugih parova preko puta iritira... Tako se dogodila kada smo izašli tih nekoliko puta sa mojim ili njegovim društvom, da smo posle danima odgovarali na pitanja - jel sa vama sve u redu? pa niste seli jedno pored drugog, da se niste nešto svađali? skoro celo veče niste progovorili samo vas dvoje, znaš ono pilence, kučence, mačence..? I kako objasniti da jednostavno nismo takvi...da grljenje, pipkanje, maženje i ostale prateće mahifestacije volimo da obavljamo kod kuće (uslovno rečeno) a ne pred ljudima koji su nam prijatelji... ![]() Tako smo krenuli linijom manjeg otpora...pa se on sa svojim društvom viđa sam, a ja sa svojim sama...izuzetak su proslave raznih tipova gde idemo zajedno... I ne smeta mi...a ne smeta ni njemu... |
|
|
|