|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Izlazenje sa drustvom, problem? |
|
|
|
|
|
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Izlazenje sa drustvom, problem? -
20.12.2007, 20:05
Izlazim sa njom, izlazim bez nje, izlazi i ona bez mene...
Nekad pita/pitam ko je bio, kako je bilo, ali ako ne prica sama, sta ima da je ispitujem... Vraca se uvek oraspolozena, pa sta me briga gde je sve bila... You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Pol: Žensko
|
16.02.2008, 21:28
ufff
ja sam neverovatno nesigurna osoba , i bas mi je tesko kada izlazi sa nekim drustvom, jednom mi je cak i rekao da su ga tada startovale dve devojke, pa zar je morao to da kaze, ni sama nisam sigurna dal je bolje sto mi je rekao ili ne. Ne pravim mu scene niti ga ispitujem, samo ga pitam kako je bilo i to je to, ako on nastavi da prica jos bolje![]() sta cu ljubomorna sam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Hocu tanjir i tacka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
|
17.02.2008, 23:00
Nemam problema sa tim.
Izlazim bez njega i on bez mene. Ispitivanja se svode na to : "gde ste bili i ko je bio" Obino jedno drugom ispricamo kako je bilo, ono sto zelimo naravno. Kad nesto necu da mu kazem, naravno, precutim i verujem da i on isto tako. Tako funkcionisemo vec 9 godina i mirna nam kuca. ![]()
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
|
18.02.2008, 08:47
Ne znam što ima biti čudno u tome ako partneri imaju svoje društvo i tu i tamo zalome van.
Znalo mi se dogoditi da mi se neki začude da kako ja to mogu izaći sa svojim curama van isto kao što i on izlazi sa svojim dečkima out. Kompromis. Gdje piše da ako smo u braku da sad moramo čmrljiti doma pred televizorom i papati kockice? Mladi smo. Jednom mjesečno izađemo odvojeno i svi sretni. Niti radim problem vezan uz druženje uz kavicu kao niti on meni. Meni je to normalna situacija. I jedino prihvatljiva ![]() |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 17:57
Godine: 28
|
23.10.2008, 18:39
Izlazimo i solo, svako za sebe, i zajedno.....vise zajedno jer nam je drustvo manje vise isto....izlazili smo zajedno i dok se nismo zabavljali...Ako on ide samo sa svojim drugarima ili ja sa svojim drugaricama ok je....niko ne pravi pitanje....lepo se ispricamo kasnije kako je bilo i to je to...
Ne verujem da bih mogla da tolerisem zabrane i ne poverenje...prosto bih terala kontru, jer ne podnosim da me neko ogranicava na bilo koji nacin...a veza bez uzajamnog poverenja i nije neka veza..... ![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|