|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zabranjena Ljubav |
|
Odgovor: Zabranjena Ljubav |
|
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Zabranjena Ljubav -
21.02.2007, 18:11
Ulazeću u brak ili zajednički život uopšte sa nekom osobom, mi verujemo da sa njom imamo sigurnu budućnost, odnosno u tom smo trenutku sigurni da je baš ta osoba za nas prava...Niko mi ne može reći da je stupio u brak a nije verovao da je to za ceo život i da je to ta sigurna budućnost..
Međutim, kako niko nema tapiju na večnu sreću, a najmanje je ta tapija personifikovana u potpisanom papiru u opštini ili crkvi, tako se može dogoditi da sigurnost i nije više tako sigurna. I da se baš tada pojavi neki drugi princ na belom konju i da nam se na tren učini njegov konj i on sam prvo zanimljiviji, pa bolji, pa sigurniji... Kako je to Zviz lepo rekao - Najlakše je zbrisati... posebno kada imaš sa kim i kada imaš gde! Pre nekoliko meseci jedna meni draga osoba imala je krizu ove vrste. Zasićenje u odnosu, neka vrsta rutine koju nam život u jednom momentu nametne a mi pristanemo, ili ko zna šta već - doveli su ga u stanje da poželi nešto drugo... Molila sam ga da razmisli...da pokuša da se vrati u sve one trenutke koji su i doveli do odluke da svoj život deli baš sa tom osobom..a ne nekom drugom.. Da se seti svih njenih lepih strana, da pokuša ponovo da pronađe lepotu njene duše i njenog karaktera, sve ono zbog čega se kraj nje budi... Da zaboravi tu neku drugu koju nosi u mislima, da je eliminiše iz svojih dana i da da novu šansu onoj koja je pored njega... Ako u tome uspe - odlično! Ponekad mi se čini da nam se nameću izazovi "zabranjenog voća" tek da bi nas podsetili šta imamo i ponekad učvrstili vezu koja je počela da popušta... Ako ne - onda neka pokupi kofere i put pod noge. Ali nikako da ne započinje novo a nije završio staro. Danas mi je drago što su još uvek zajedno... Da li će biti "večno"...nemam pojma da li je budućnost sigurna...nije 100% ali se vredi potruditi da bude... |
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
|
26.02.2007, 09:53
Citat:
a mi lepo na eci peci pec odaberemo koji nam je najvise odgovarao i proslavimo s njim. Mda. |
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 06:23
Godine: 33
|
26.02.2007, 22:00
Citat:
|
|
|
|