VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zabranjena Ljubav
staro
  (#41 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 22.05.2008, 18:44

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Moj model sveta ipak predvidja postojanje savrsenog/savrsene.
Savrsen je samo onaj gore ... Vjecna ljubav je placebo za sanjalice, a zabranjena za one koji se rado igraju s vatrom.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 30.10.2008 23:43
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 31.05.2008, 18:48

Pa...da ispričam i ja nešto, iz ličnog iskustva. Pre godinu dana, bio sam se zaljubio u moju sestru od tetke, koja je dve godine mlađa od mene. Za vreme prošlog leta smo provodili puno vremena zajedno, puno pričali, i bili na istim mestima. I tako, malo po malo, ja sam počeo prema njoj da osećam više. Kad sam posle nekog vremena konačno skupio hrabrosti da joj kažem, ona mi je rekla da oseća isto prema meni, ali da ne bi trebalo da se više viđamo, jer to nije u redu. Otad je viđam retko, iako živimo u istom gradu, i retko razmenimo više od pozdrava, ili pogleda. Zaista sam bio nesrećan, jer je to bio prvi, i zasad jedini put da sam se zaljubio u neku osobu, ne zbog fizičkog izgleda, već zbog onog iznutra. Ona je mogla da me sasluša štagod da joj kažem, i da me razume kao niko drugi. Tek tog leta sam to uvideo, i odmah sam je izgubio. Ona je strašno religijski vaspitana (brat njenog oca je lokalni pop) i tako nije želela da bude sa mnom, iako je osećala premi meni što i ja prema njoj, jer je mislila da je to pogrešno, i da je to greh. Nisam je još zaista preboleo, zato što je ona bila prva devojka koja se zaljubila u mene, i ja u nju, a baš s njom nisam mogao da budem.

Tolko od mene o zabranjenoj ljubavi....

Guns don't kill people.

I do!

staro
  (#43 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 31.05.2008, 19:20

Citat:
tipka kaže: Pogledaj poruku
Da cujem vase misljenje.

U braku ste volite svog partnera(partnericu),ali ste slucajno upoznali osobu sa kojom ste se sprijateljili.Nakon izvijesnog vremenskog perioda,konstantnog druzenja oboje zakljucujete da odgovarate jedno drugom,pojavljuje se neka uzajamna privlacnost.svijesni ste da to nije u redu ali zakljucili ste da ste upoznali osobu vaseg zivota iako ste u BRAKU.
Zanima me vase misljenje sta bi ste uradil,dali bi pobijedio vas brak ili taj princ(princeza)?????

Upravo mi se desila jedna ovakva prica.
Pobedio je brak, ali nije da je bez boli, ne uopste!

Probudila sam se sutradan s osecajem da mi nedostaje nesto moje (kao ruka ili noga) a onda sam se pogledala u ogledalo i shvatila da mi nema odraza u ogledalu, nestalo mi je moje drugo JA.
On je to bio, moje drugo JA!
A najvise me ubija njegova zadnja poruka u kojoj pise:
"Ulepsala si mi celi moj zivot... Ljubiti kazu nije greh, ali za mene izgleda jeste.
Ja, kao da sam te ljubio, kao da sam te imao, kao da si sad pored mene, cuvacu te, u mislima ces biti sa mnom, vodicu te tamo gde sam trebao..."

Znam da sam pametno postupila, i znam da je bolje ovako, ali ipak boli.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#44 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 08:06
Godine: 28
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 23.07.2008, 19:46

eh,,,,kostala me je skoro zivota...al' opet bi isto napravila...sto smo ti mi zene cudne zverke...valda je to ljubav?

staro
  (#45 (permalink))
angel's heart
Početnik
angel's heart će uskoro postati poznat članangel's heart će uskoro postati poznat član

Član od: 10.05.2008.
Poslednji login: 15.11.2008 01:18
Godine: 24
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 30.07.2008, 22:57

ah da... desilo se...ali se na moju inicijativu zavrslo..jer nisam mogla vise to da podnesem...ko zna sta bi bilo da se nastavilo... bilo je tesko al sto se mora..mora se...

I can see us holding hands
Walking on the beach, our toes in the sand

staro
  (#46 (permalink))
kumovi
Novi član
kumovi je na dobrom putu

Član od: 15.07.2008.
Poslednji login: juče 12:25
Godine: 20
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 31.07.2008, 11:24

U ljubavi je kao u šahu!Uvek konj pokupi damu!

staro
  (#47 (permalink))
only me
Novi član
only me je na dobrom putu

Član od: 31.07.2008.
Poslednji login: 31.07.2008 21:59
Godine: 35
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 31.07.2008, 17:40

Onog momenta kada shvatis, da neke stvari nisu kao pre, i ako na izgled sve funkcionise, nadjes se sam u nekim vaznim zivotnim situacijama, shvatis da mozda pored onoga pored tebe, postoji negde neko ko bi na neki nacin mogao da predstavlja nesto sto te vodi dalje, daje pozitivnu energiju, i cini da se osetis opet pozeljnim i srecnim

staro
  (#48 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 05.08.2008, 20:42

Citat:
tipka kaže: Pogledaj poruku
Da cujem vase misljenje.

U braku ste volite svog partnera(partnericu),ali ste slucajno upoznali osobu sa kojom ste se sprijateljili.Nakon izvijesnog vremenskog perioda,konstantnog druzenja oboje zakljucujete da odgovarate jedno drugom,pojavljuje se neka uzajamna privlacnost.svijesni ste da to nije u redu ali zakljucili ste da ste upoznali osobu vaseg zivota iako ste u BRAKU.
Zanima me vase misljenje sta bi ste uradil,dali bi pobijedio vas brak ili taj princ(princeza)?????
Nisam bas siguran da je brak iz kojeg se "krenulo" u zabranjenu ljubav bio brak u kojem je i bilo ljubavi. Verovatno je takva veza pocivala na navikama, kao sto to obicno i biva. Problem je sto ljudi umeju da izbegnu da sagledaju realnost i samozavaravaju se pa i stvarno misle da vole svog partnera, dok je istina sasvim drugacija...

Naravno da onda iznenadni susret, nesto novo, nesto sto se razlikuje od gotovo rodjacke ljubavi prema svom dotadasnjem partneru ume da poremeti citav nas svet za koji pocinjemo da shavtomo da je potpuno iluzoran...

Ko pobedjuje? Iako obicno u takvim situacijama svi, bar pomalo, i gube, vazno je da pobedi prava ljubav. Sve ostalo nema smisla.....

Rebel

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen