|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zabranjena Ljubav |
|
|
|
|
SCORPIO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Zabranjena Ljubav -
29.02.2008, 01:13
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2007.
Poslednji login: 22.07.2008 15:51
Pol: Žensko
Godine: 58
|
29.04.2008, 10:07
On - udovac u sezdesetim, ona - razvedena, njegova vrsnjakinja, vole se i dugo su zajedno, misle da su potomci prijateljskih porodica, ali su brat i sestra po ocu. Plod nestasluka roditeljskog. Da li je to zabranjena ljubav u tim godinama i da li biste im saopstili istinu? Mozda ih je najbolje ostaviti u uverenju da su samo prijatelji i da su se konacno pronasli u zivotu?
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:51
|
29.04.2008, 10:13
Citat:
U svakom slucaju kada rese da se vencaju, maticni ured ce im svakako saopstiti stvarnost. i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2007.
Poslednji login: 22.07.2008 15:51
Godine: 58
|
17.05.2008, 13:53
U maticnom uredu su upisani kao deca razlicitih roditelja, on ima prezime coveka koga smatra za oca, a ona svoga, njihovog zajednickog. Uostalom, decu vise ne mogu imati, pa im je verovatno svejedno. Ipak, u ljubav ne treba dirati.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.05.2008.
Poslednji login: 23.05.2008 11:06
|
22.05.2008, 17:03
ispricacu vam svoju pricu.... sveze od pre mesec dana.
U braku sam 6 godina, nemamo decu, radimo mnogo. Moj muz je jedna super osoba, volim ga i postujem. Imamo sve sto nam treba, solidno zaradjujemo, putujemo, provodimo se, kupili smo stan, automobile. Nekako sve ide svojim tokom. Dok... moj poslovni partner s kojim saradjujem uglavnom telefonskim putem (knjigovodja sam) koji je iz drugog grada uvek nekako ima lep ton dok razgovaramo, pristojan je, uctiv, jednostavno zraci. Kroz posao se s vremena na vreme provukla i poneka privatna pricica, odakle sam saznala da je ozenjen i ima dvoje dece. Jednom prilikom sam mu poslala e-mail sa svog privatnog naloga (msn) i on me je kontaktirao putem Messengera na chat. Prva prica je bila strogo poslovna, ali nesto kasnije, pceo mi je postavljati razna pitanja i tako smo krenuli da caskamo, nekako je to sve islo lagano.. skoro da nisam ni primetila koliko sam se ja ustvari navukla na ta nasa caskanja o svemu i svacemu. Posle mesec dana, zamolio me je da mu posaljem neku svoju fotografiju. Ne znam zasto ali nisam ni razmisljala poslala sam mu, on meni, ja njemu,.... Usledeli su pozitivni komentari na moj fizicki izgled. Posle nekog vremena i poziv na da se vidimo, kao, neobavezno. Videli smo se i.. ja sam se zaljubila na prvi pogled.... Jako je cudan taj osecaj. Volim muza a poludela sam za nekim drugim koji cak nije mom muzu ni prineti, bar po fizickom izgledu. Sve u svemu da ne davim. Zamalo se nesto nije desilo, ali sam promuckala glavom i zapitala se sta to meni treba.... Kraj price je sledeci: Shvatila sam da se sa muzem ne vidjam mnogo zbog obaveza i jednostavno sam pozelela paznju, a drugi se nasao u pravi cas i prepoznao to. Sada: imam bolji odnos sa muzem, s vremena na vreme dobijem poruku od "njega" da mu nije jasno kako sam mu to izmakla..... konfuzija.... |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
22.05.2008, 17:23
Citat:
Neko ode dalje, neko se povuce... Sve je to zivot... i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
|
22.05.2008, 18:13
Citat:
![]() takvih iskusenja ima kroz cijeli zivot. srecom ima jedna mudra : svima njima prije ili kasnije smrde carape... ili da pojasnim sto je pjesnik time zelio reci - savrsen/a ne postoji . svi bi se mi rado igrali boga i kada nas netko tako postavi na predstolje i izgubimo pogled u ruzicastim oblacima zaboravimo kako nismo ni sami bez gresaka.Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
|
22.05.2008, 18:23
Citat:
Nazalost cenim da je/ga pronalazi samo 1% populacije. To su oni koji se vole do smrti, istom jacinom. Ostali se moraju zadovoljiti kompromisima, koje vremenom prerastaju u tenzije. i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|