|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zabranjena Ljubav |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 15.10.2007 09:35
Pol: Žensko
Godine: 43
|
Odgovor: Zabranjena Ljubav -
21.08.2007, 10:54
Citat:
Zasto to "druzenje" ne bi trajalo neko vreme? Mozda bi ti ubrzo bilo jasno da ipak "to nije to". Ako sve probleme uvrstis u novu vezu...mozda ti se ona ucini mnogo labavijom nego sto mislis. Probaj da zamislis vezu koju ne spaja samo "zabranjeno voce"...mozda ti se ona ucini manje privlacnom. Upravo mi se desava ono o cemu ti pricas, a ni sama nisam sigurna sta da radim...jedino sto znam to je da necu da izgubim supruga koga volim....istovremeno to me ne sprecava da uzasno jako zelim tu drugu osobu.... |
|
|
|
|
|
|
SCORPIO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 03.07.2008 23:49
Pol: Muško
Godine: 30
|
22.08.2007, 22:43
hm iskrenost je najvaznija u svakoj vezi pa ako i naidje princ ili ti princeza po meni je najvaznije biti potpuno iskren sa osobom sa kojom si proveo dosta vremena i krunisao sve to brakom,sto znaci da je i u toj vezi nekada bilo hemije.Ne mogu reci ne bih nikada jer ne znam sta se sve moze desiti i sa sigurnoscu verujem da trenutne situacije i sitnice nas skrecu ili vracaju na pravi put ali jedno je sigurno jednom se zivi.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 25.08.2007.
Poslednji login: 11.09.2007 23:43
|
25.08.2007, 12:53
Morala bih da budem potpuno sigurna da je to ono pravo...a to bih vec znala,osetila.I bitno je koliko je vremena proslo od upoznavanja a da su osecanja ostala ista.Nije to bas tako jednostavno,u pocetku deluje da jeste,ali...
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 01.05.2008 08:38
Godine: 26
|
29.08.2007, 21:06
mina kaze:
zabranjeno voce je najsladje ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii : od toga moze zravo da te zabole stomak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 19:25
Godine: 42
|
23.09.2007, 15:04
Citat:
![]() ![]() imam i ja klima uredjaj
|
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 22:38
|
23.09.2007, 15:53
Da, zvala se Princeza i ja sam joj dao to ime.
... ... ... ... /odlucio sam da svoju pricu ipak ne podelim sa vama, samo iskustva da vam kazem.../ 1. To je jace od nas! 2. Vredelo je i ne kajem se! 3. Mogu je voleti i bez telesnog kontakta za ceo zivot, cak i onda kada vise ne pise! 4. Ni ona, ni ja ne bi nikad unistili svoj brak, ali tesko je predati i ono sto se spontano razvije izmedju dvoje srodne dushe. 5. Posle toga dolazi duga patnja, mozda cak dozivotna... 6. Imam utisak da zena uvek lakse preboli, mada nisam bas siguran u to... 7. Takva ljubav ne remeti ljubav prema bracnom drugu, cak pojacava! Da li se desilo da ste osecali neciji svaki treptaj, svaku misao, da li se nekada desilo da skoro uvek osetite kada ona dolazi na net? Da li ste nekad nekoga voleli previse? Da li ste nekada nekoga toliko zeleli, da ste bili spremni odreci i telesnog kontakta, samo da bi njena dusha ostala vasa? Da li ste nekada na svom licu osecali neciji jedini poljubac pola godine? Da li ste nekada primetili da su vam ivice oka uvek suzave? Da li se desilo da vam se srce i dusa raspadao od bola a to niko oko vas ne primecuje? Da li ste ikada voleli previse? Znate li kolika snaga treba za to? Moze li se ikada voleti posle toga? Na kraju ostaje samo sjaj... ...u travi. ~~~sjaj u travi~~~ U proljeće smo se zavoljeli, U svibnju se rađa naša ljubav i mi smo našli sebe u njemu, ali molim te nemoj da ljubav padne u zaborav. Ako se ikad budemo morali rastati neka to ne bude u proljeće jer teško je gledati kako se druge ljubavi rađaju, a naša umire. Nemoj da se u zelenilu parka čijim smo stazama šetali zagrljeni zauvijek izgubi sreća dvoje mladih molim te nemoj da ljubav padne u zaborav... Ako me ikad budeš ostavio neka to bude jesen neka se sumorna rujanska večer useli tada u moje srce i zauvijek ostane u njemu. Nek sjeta opalog lišćaispuni jedno biće koje je željelo da se raduje ljubavi. A ti sad idi drugoj daleko, daleko da ne znam za tebe i nek te prate suze jedne nesretne žene koju si nekad možda volio. I kad budeš sretan, kada tvoje usne dodirnu lice koje voliš ti budi sretan i ne sjeti se ljubavi koja je promašila cilj i sad u bolnom srcu vene jedne nesretne žene. Kad prestanu dani naše ljubavi, Kad pisma moja na vatru staviš Kad moja fotografija bude gorjela još jednom samo pomisli ona me voli, ona me voljela. Iako će moja slika gorjeti Jer tada me više nećeš voljeti pogledaj zadnji put njen sjaj i kroz najveći plamen pročitaj ona me voljela, ona me je voljela... I mada ništa ne može povratiti Čar sjaja u travi i raskoši jednog cvijeta nećemo žaliti za onim što je prošlo već naći utjehu u onome što je ostalo. Zaboravi sve radi nas i radi zaborava, Zaboravi da smo se voljeli i smijali, Zaboravi da smo čekali i bili tužni. Preboljet ću tvoj grijeh, preboljet ću tvoje oči i gledati kako nestaješ u sjaju suhe trave. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
|
24.09.2007, 22:39
jedan covek..
jedan film..... jedno prijateljstvo...... jedna ljubav...... mnogo borbi........ jedan rastanak........ Mi nismo andjeli 2.......... sve je receno zabranjena- nije nemoguca- jeste moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|