VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zabranjena Ljubav
staro
  (#11 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:56
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 02.03.2007, 17:22

postoje lave .... ja sam sinoç video princezu na konju ....
kako jaşe .... s
velikim ssss
vilenom crvenom maramom ....
oko vrata ....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: 04.07.2008 07:40
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 11.03.2007, 04:25

Trebalo bi mi vremena da utvrdim da li sam stvarno srela princa ili ,ukoliko bi se ispostavilo da je ovo prvo,uffff...,nemam pojma,možda bih se i razvela a ukoliko je ono drugo,paaaa...kako je moja baba imala običaj da kaže:"Još jedno ,pazi da ne staneš u njega!".

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#13 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 04.04.2007, 12:28

Nisam dolazila u takva iskušenja. Izgleda da je, ipak, više konja, nego prinčeva... A i ja baš ne spadam u neke princeze, ruku na srce ! Svakako, slažem se sa gorepomenutom izjavom da brak bez ljubavi ne treba održavati. Besmisleno je. Ako bi se pojavio neki princ - makar i skrnavi, ko zna... ništa ne mogu da garantujem... (ovo pripisati krizi srednjih godina)!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#14 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 01.05.2008 08:38
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 31.07.2007, 11:10

Ima za svaku osobu princa ili princezu samo stvar je u tome, kad cemo da ih nadjemo, jer jbga, ima uvek samo jednu/jednog za svakog. Neki se nadju i neki se ne nadju. A neki se nadju, samo u pogresno vreme, neki prerano , neki prekasno
ja sam nasla svog princa koji je osvojio tvrdjavu oko mene

staro
  (#15 (permalink))
ANELEJ
Novi član
ANELEJ je na dobrom putu

Član od: 01.08.2007.
Poslednji login: 07.08.2007 22:30
Godine: 19
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 01.08.2007, 23:00

Zabranjema ljubav, hm interesnatno, ali pre svega tuzno

ako svaka princeza nema svog lepog princa, neke princeze su nezadovoljne onim sto imaju pa hoce ono sto im je zabranjeno....
iz iskustva kazem da je tuzno zato sto sam bas sada u takvoj situaciji..i znam da osecaj bas i nije prijatan nego vise tuzan...ko god dodje u takvu situaciju zelim mu srecu pa sta bude, bude.
a ja cu za moju da probam da se izborim...

Poruku je izmenio Lady S, 01.08.2007 u 23:17. Razlog: nema potrebe za velikim slovima ;)

staro
  (#16 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 01.08.2007, 23:52

zabranjena ljubav otrcana fraza
ko moze zabraniti ili nam uskratiti uzajamnu ljubav
ratovi su se vodili zbog toga ali opet ljubav pobjedi
sto znaci nema zabranjene ljubavi i vracam se na
pocetak samo otrcana fraza

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#17 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 02.08.2007, 01:41

Citat:
tipka kaže: Pogledaj poruku
Zanima me vase misljenje sta bi ste uradil,dali bi pobijedio vas brak ili taj princ(princeza)?????
Kapiram da bi kod mene to imalo direktne veze jedino i samo sa time kakav je taj brak trenutno. Život nas stavlja u različita iskušenja i potpuno je nezrelo otići za prvim koji se u tom momentu učini boljim od sadašnjeg, a ne retko se dešavaju situacije u kojima se svaki drugi čini boljim od sadašnjeg.
I lepo je Sans to već rekla, svi mi iskreno verujemo da je taj neko sa kim stupamo u brak, ili zajednički život, baš ta prava osoba sa kojom ćemo deliti srećnu budućnost. Ta očekivanja se vremenom potvrde, ili se ne potvrde... Treba razgraničiti da li je ta neka nova osoba koja se pojavljuje u našem životu neko ko je zaista "princ" ili je samo osveženje koje će nas trenutno usrećiti.
Iskreno verujem u to da ljudi mogu ostati u srećnom i skladnom braku za ceo život, ali isto tako ne mislim da se u braku mora ostati po svaku cenu... te ukoliko se zaista sasvim slučajno ušeta neko ko je trebao da ušeta mnoooogo ranije - za tu pravu osobu nikad nije kasno, dobrodošao...

staro
  (#18 (permalink))
megi
Novi član
megi je na dobrom putu

Član od: 18.08.2007.
Poslednji login: 19.02.2008 23:16
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 18.08.2007, 13:12

Zapamti jedno ovaj zivot ima lazan sjaj taman mislis ljubav prava a ono kraj,zato samo ljubi ne misli na krizu jer jedino zivot nema reprizu!

staro
  (#19 (permalink))
Kathy
..u sanjivoj dolini.
Kathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostaleKathy je uzor za ostale

Član od: 06.11.2006.
Poslednji login: danas 12:34
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 19.08.2007, 17:37

ljubav je ljubav...
mala za jedno...
velika za troje...
taman za DVOJE

Mudrome čoveku otvorena je svaka zemlja, jer je domovina plemenite duše čitav svet.

staro
  (#20 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 03:27
Odgovor: Zabranjena Ljubav - 19.08.2007, 18:16

Citat:
tipka kaže: Pogledaj poruku

volite svog partnera(partnericu),ali ste slucajno upoznali osobu sa kojom ste se sprijateljili.Nakon izvijesnog vremenskog perioda,konstantnog druzenja oboje zakljucujete da odgovarate jedno drugom,pojavljuje se neka uzajamna privlacnost.svijesni ste da to nije u redu ali zakljucili ste da ste upoznali osobu vaseg zivota iako ste u BRAKU.
Zanima me vase misljenje sta bi ste uradil,dali bi pobijedio vas brak ili taj princ(princeza)?????
Ne znam da li svi imaju radare kojima , ako ne iz prve, ono iz drugog, treceg susreta(a kamoli konstantnog druzenja,kako tipka kaze) ne detektuju osobu koja ih privlaci.Na bilo koji nacin.I skalu cak,od onog "simpaticno,drago" do "zelim ga/je odmah i sto cesce".
Ako nemaju,onda kapiram taj zanos i treznjenje kada se desi sve sto u braku ne bi smelo da se desava.
Ako volim, znaci da ga i postujem. I kada zasvetli crvena lampica,ne mislim da sebi lose cinim sto propustam zadovoljstvo.
Skladiste,ili jos lepse,riznica secanja,je velika.
Vrlo jednostavno se izbegavaju "rizicne situacije" cak i na radnom mestu.Manje frekventni susreti jos jednostavnije.
Princeva ima.Za neke druge princeze.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu