VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ljubav na prvi pogled
staro
  (#1 (permalink))
blondiens
Novi član
blondiens je na dobrom putu

Član od: 17.02.2007.
Poslednji login: 17.02.2007 12:46
Pol: Žensko
Godine: 22
Ljubav na prvi pogled - 17.02.2007, 12:34

Sta mislite, da li je moguca ili ne? Da li se vama nekada dogodila

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ljubav na prvi pogled
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Godine: 33
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 17.02.2007, 20:59

Moguća, kako nije, evo je:

Ljubav na prvi pogled nije ništa drugo do sexualni poriv (privukla nas fasada). Desila mi se puno puta i dešava mi se i dalje. Spazim neko zgodno muško pa mi se "digne"

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 17.02.2007, 21:16

ja bih radije to nazvao zaljubljenost
Da ranije, dosta ranije.
A ovo što squwojka kaže, (to se u muškom svetu naziva sexualna privlačnost) da mnooogo puta, jbg. dobrih riba na sve strane

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#4 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 23:13
Godine: 28
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 17.02.2007, 21:20

Zaljubljenost to je!
Ljubav se radj, razvija, a pre nje su postovanje i poverenje i srodnost dusa ...
To mi se dogadjalo...to "dizanje" i jos uvek mi se desava...mora da sam "zaljubljiv"..,...kad god izadjem i spazim batak ja se na prvi pogled

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#5 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamantpumba je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 17:17
Godine: 26
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 18.02.2007, 13:39

Definiši to (suzi pojam)"Ljubav na prvi pogled"... jer će svi muski reci "Da xxxxxxxxxxx puta"- i još brojimo

dešava se ... ima slčajeva, da čak poneka i opstane,posle tod prvog pogleda ...

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

staro
  (#6 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: 04.07.2008 07:40
Godine: 26
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 18.02.2007, 18:00

Verujem da je moguca,desava mi se kao sto ostali gore napisase da se zablenem u nekog dobrog macana samo sto ne mogu to definisati kao ljubav,pre su to oni leptirici sarenici...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#7 (permalink))
gerbes
Iskusni forumdžija
gerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan član

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 13:10
Godine: 37
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 19.02.2007, 11:56

...dan danas smo u braku...samo dvoje dece za sad...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 19.02.2007, 12:12

Jao..ja ne verujem...nikako...

Mislim da bih pre poverovala u bajku o Crvenkapi nego da postoji ljubav na prvi pogled...
Meni treba (i treba i treba i treba) vremena da se razviju osećanja tako da se taj neki On najčešće pokupi i ode pre nego što uđemo u fazu ljubavi...

Nisam zaljubljive prirode, čak šta više, toliko sam nepoverljiva da na odnos sa muškarcem koji mi se dopada (stvar čiste hemije ili hormona )uvek posmatram sa određene distance pokušavajući da nađem šta ne valja, potrudim se da testiram sebe da li mogu to da prihvatim...
nije neka podloga za "prvi pogled"...

Mada imam jedan slučaj u svojoj mlogo bliskoj okolini da su se spazili u lifu ...otišli na kafu umesto na fax ...venčali se za tri meseca ...danas su već 14 godina u braku i to dobrom braku

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#9 (permalink))
mcmix
Početnik
mcmix će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 21.11.2007 14:12
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 19.02.2007, 12:20

Niakd mi se nije dogodilo ali mislim da je moguce...

staro
  (#10 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: juče 10:24
Godine: 44
Odgovor: Ljubav na prvi pogled - 19.02.2007, 15:26

Mislim da je uopste glupo govoriti o ljubavi na prvi pogled! Sklon sam poverovati da svako ko kaze da mu se to dogodilo ili laže (sebe) ili nedovoljno zna o ljubavi.
E sad, privlacnost je moguca, ali ljubav - to nikako.
Jer, ljubav je proces, a metafizicki zakoni se dovode do paradoksa, ako se proces pokusava deducirati u nestabilnost jednog trenutka za koji se ne moze odrediti ni pocetak ni kraj.

Vec sutra mozemo sresti ponovo neku novu privlacnu osobu i sta tada reci; Dogodila mi se ljubav na prvi pogled!
Za ljubav je potrebno mnogo vise od pogleda, koji usitinu moze postici osecaj jake privlacnosti, koja posle moze da preraste u zaljubljenost, pa i korak dalje - u ljubav, u naviku. Da bi se stiglo do te faze potrebno je, izmedju ostalog, i vreme.

Mozda je prilicnije to stanje nazvati - ljubav na drugi pogled. Jer, prvim pogledom samo vidimo, a ovim drugim razmisljamo. Ljubav se obicno dogodi u vreme kad je ne ocekujemo, makar je i trazili tu negde oko sebe.
Najnormalnije je voleti, ali izmedju ljubavi i "ljubavi" ili požude je ogromna razlika. Nekada i nevidljiva, jer pozuda prevlada. Zbog toga se za dvoje u seksu kaze "vode ljubav", a ne vode pozudu, razgovaraju o kreditu i pokrecu se u krevetu.

nomen est omen

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz