|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Naći ljubav..? |
|
Odgovor: Naći ljubav..? |
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Pol: Muško
|
Odgovor: Naći ljubav..? -
30.09.2008, 11:29
Toliko se različitih faktora slije u rezultantu emotivnog vektora zvanog ljubav, da se svaka njena pojava u našim srcima treba smatrati pravim milodarom i vanrednom srećom. Ljubav se ne traži, ona se dešava i to, kao i sve lepe stvari, onda kada je uopšte ne očekujemo. I pored toga što je nenadana, ona nikada ne dođe u krivo vreme, ma kako to nama u tom trenutku izgledalo...
Ovo je samo moje subjektivno mišljenje i uopšte ne mora da sve bude tako kao što sam napisao... Rebel
|
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Pol: Muško
Godine: 26
|
30.09.2008, 13:24
skoro pa moze se reci da je pretesko doci do istinske prawe ljubawi koja bi tako ukrasila nas ziwot ma koliko on bio 'crn'..licno mislim,da je ljubaw najjaca,ali najjaca stwar u ziwotu..prawa ljubaw..
owo danas.pretezno se swe swodi na flert,strast,sex pobude...widim oko sebe mnogi pate,tuguju...ljubaw je nadwladana sustinski receno..wec sam rekao nedje,da je tuga cudowiste bez tijela.. Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
30.09.2008, 19:27
Posmatram neke svoje drugarice. Ubeđene su da ljubav treba tražiti po unapred postavljenim kriterijumima i zahtevima. U tom traženju su izgubile orijentire. Najpre orijentire prema sebi. Nije čudo što sam za njih čula komentar "To je samo očajnica" jer upravo taj utisak stvaraju o sebi. Ne sviđaju se sebi samoj, kako da se svide nekom drugom takve, očajne?
. Za sav trud u traženju, s vremena na vreme im se baci pesak u oči sa par noći, ređe nedelja laži i nadanja. Da, delim mišljenje da se ljubav dešava. Ne može se planirati, niti tražiti. Ali može se biti otvoren. To najpre znači biti svoj i ne biti nesrećan svakom sekundom svog učmalog života. Konstantne tužbalice i povremena gluma da smo ono što nismo su loša vodilja kroz život. Otvoritmo se svetu oko sebe, a ljubav će se već desiti. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: 28.11.2008 20:44
Godine: 35
|
30.09.2008, 19:37
Definitivno djelim misljenje da se ljubav ne trazi,vec desava.....
Ljubav je najjace oruzje.....e sad...ima i tuge....i boli....sve su to elementi ljubavi....ali sama po sebi ljubav je najuzvisenije stanje...ljubav nije cudo..ali cini cuda.....imati u sebi ljubav za nekoga.....iskrenu i jaku....koja odolijeva vremenu i iskusenju.....jeste prava ljubav koja se ne pronalazi...ona se desava........Danas se ljubav svela na uslovljavanje....imati dobra kola...dobar fizicki izgled...novac...danas su to postali elementi ljubavi....zalosno ali u vecini slucajeva je tako.....otvorite srce,pratite svoje osjecanja,budite iskreni...i desice se.....ljubav ce pronaci vas..... ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
|
30.09.2008, 20:15
Mišljenja sam da se čoveku najlepše stvari u životu dešavaju iznenada, onda kada se najmanje nada.
Takođe i za ljubav verujem da se dogodi. U zavisnosti od toga koliko je neko zreo kao ličnost kao i kakva iskustva ima u životu tako se postavljaju i kriterijumi. Činjenica je da ljudi umeju da postave vrlo visoke kriterijume, pa kada sve prođe odn. "izmakne", pa kada se sagleda sa neke vremenske distance, pa se malo spuste kriterijumi, shvataju da je to bilo to ali oni nisu bili svesni tog trenutka koji je sada otišao u nepovrat. Isto tako, ako spoznamo taj pravi momenat, spoznamo ljubav, onda je treba i negovati, graditi, hraniti i unapređivati da bi ostala prava. Ljubav nije perpetuum mobile, ona je energija, a kada nam se dogodi da spoznamo tu energiju moramo nastaviti da je pokrećemo, kao što i ona pokreće nas. Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
srna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 01:23
Godine: 29
|
30.09.2008, 23:43
Ljubav se ne trazi,ona se pojavi,desi se...upoznas osobu,upoznas srodnu dusu...ne mozes lutati ulicama i traziti ljubav...desi se...lepa,bolna,srecna ili nesrecna...desi se...OD LJUBAVI SE NE MOZE POBECI
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
|
30.09.2008, 23:49
Htela sam da odgovorim ali ne umem
....nikad je nisam tražila samo težila i prepoznala ! |
|
|
|