|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Bili smo drugovi, pa ljubav probali... |
|
Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
|
Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... -
04.08.2006, 17:13
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
|
07.08.2006, 09:30
Ja ipak razlikujem kategoriju drug i prijatelj.
I danas mi ume biti žao što sam neke drugove odbila čuvajući drugarstvo koje se kasnije ipak nije razvilo u prijateljstvo, čisto zato što sam nas lišila šanse, jer ako nismo razvili prijateljstvo možda smo imali šanse da ravijemo ljubav. S druge strane, prava prijateljstva nikad ne bih stavljala u iskušenje. Potrebno je postaviti žestok tabu, ne dozvoliti da prijatelja posmatraš kao suprotni pol, ne dozvoliti da vas slome momenti slabosti ili bedaka. A tek pravo iskušenje je biti prijatelj sa bivšim. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.11.2006.
Poslednji login: 06.08.2008 16:51
Godine: 26
|
26.01.2007, 19:53
Ja i moj verenik smo bili dugo godina jako dobri drugovi.Doduse nikad nisam mislila da cemo biti zajedno,mada se izmedju nas hemija osecala velikim intenzitetom...Svi su to primecivali,a mi smo se pravili "ludi"...Nakon 8 godina druzenja jednostavno smo se nasli u istom trenutku na istom mestu i eto desilo se...prihvatili smo ono sto smo osecali godinama i danas smo srecni...
![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
|
11.03.2007, 04:35
Dešavalo se kad sam bila mladja mada sam se trudila da izbegavam takve šeme jer se uglavnom završavaju tužno,izgubiš i momka,i druga,...nije to to.
...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
07.04.2007, 00:05
desilo mi se jednom... i nikad vishe. ne valja meshati ljubav i prijateljstvo.... za mene to su dve odvojene ljubavi.
![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
|
07.04.2007, 11:01
Eto,jedna moja prijateljica je probala nedavno da pokuša "nešto više" sa svojim najboljim drugom i završilo se brzo i neslavno.Još uvek stojim iza toga da nije poželjno mešati ove dve stvari...
![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|