|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: juče 23:50
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi -
14.09.2008, 18:11
Ok stvar izbora ,mogu ja da kuckam sa ove strane kako sam ja divna i krasna,
i idu dani,sa njim i postovi,usput uspes da provalis nesto ,a ono drugo sto ne uspes zaslepite usled carobnih reci na ekranu,ali ti i dalje ne znas tu osobu ,znas onoliko koliko ona ili on hoce da ti kaze o sebi i naravno sve u superlativu i sta dalje...zaljubis se onako virtuelno,stvaras idealne slike u glavi i prilikom upoznavanja naletis na nesto sto ne podleze minimumu tvojih kriterijuma... Sta onda?Ma ne okrenucu se i reci izvini,drugaciju sam sliku imala u glavi... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.04.2008.
Poslednji login: danas 02:45
|
Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi -
14.09.2008, 23:56
Mislim da je totalno pogresno prepustiti se takvoj vezi, bez zadrske jer se prepustas svojoj projekciji odredjene osobe. A, ne moze on da bude toliko dobar koliko ti mozes da zamislis da jeste. Pa jos je i super varijanta ako je on iz Beograda, a ti iz Novog Sada pa se tu brzo moze ugovoriti susret ali sta ako je on u Sidneju? Onda ide onaj fazom.. postovi, messenger, sms, mms.. pa ceznja.. a nikako da joj utera..
Salim se ali prilikom susreta uvek bude drugacije od ocekivanog.Ipak, podrzavam taj vid bega iz svakodnevice, lepo je igrati se.. Ljudi smo. |
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:02
Godine: 34
|
Citat:
Slažem se da je lepo igrati se. Nikako poigravati se sa nečijim emocijama. To je već nešto drugo. Ne mislim da je ishod, kao krajnji rezltat postovanja, dugotrajnih zargovora na msnu.. i sl... razočaravajuć. Može da se desi upravo ono najlepše. ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|