VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali...
staro
  (#41 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 19:52

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Rim2...jeste.Zafrkavao se ti ili ne,svojim ušima sam slušala drugaricu dok smo tipkale na nekom en chat-u na koji smo u vreme telekoma išli mobom i do za dz,kao.Masovno muvanje i zaljubljivanje.Kuckanje sa predavanja,posla,busa,kola,ormana...oni elokventni plejeri i devojke sa nežnim nickovima su nas uveseljavali izjavama,to ne može da se prepriča.U stvari može,ali neću jer si neozbiljan.
Može,to je sve.
Ako je ovo naša tema priznaću ti pred svima,makar dobio epitet lažova,da može... Može kada nećemo,ali kada se hoće onda ne znam kako se može ili i može,ali samo posle... Priznaj i oprostiću ti sva drugarstva...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Pol: Žensko
Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 22:26

To internet zaljubljivanje je vrlo labava stvar...Zaljubljen si u svoju predstavu onoga sa kim se dopisuješ ili razmenjuješ misli... Obično je stvarnost potpuno drugačija... Ali da se vratim na temu, ne verujem posebno u muško ženska prijateljstva jer se kad- tad ispostavi da je neko bio lud za nekim...Čak i oboje ali ne u isto vreme... Družimo se i sve je ok, a onda jednostavno osetiš promenu htela ili ne...Ako iskuliraš ne valja, ako se upustiš u priču...Gde je tu onda prijateljstvo?..
Imam jednu sličnu pričicu iza sebe i baš zbog toga više nemam prijatelja jer sam ispala bezosećajna bitch

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#43 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 22:40

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
To internet zaljubljivanje je vrlo labava stvar...Zaljubljen si u svoju predstavu onoga sa kim se dopisuješ ili razmenjuješ misli... Obično je stvarnost potpuno drugačija... Ali da se vratim na temu, ne verujem posebno u muško ženska prijateljstva jer se kad- tad ispostavi da je neko bio lud za nekim...Čak i oboje ali ne u isto vreme... Družimo se i sve je ok, a onda jednostavno osetiš promenu htela ili ne...Ako iskuliraš ne valja, ako se upustiš u priču...Gde je tu onda prijateljstvo?..
Imam jednu sličnu pričicu iza sebe i baš zbog toga više nemam prijatelja jer sam ispala bezosećajna bitch
Poenta je ne idealizovati,a toga nema ako sam iskren... Nisam se nikada razočarao,uvek je bilo kako sam i naslutio... E sad što ne možeš svakog voleti do kraja života,a iza sebe imaš već jedan i sve već viđeno,to je sasvim za drugu temu...

Nadaš se najgorem,pa sve što te zadesi ispadne bolje nego se nadaš...

staro
  (#44 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 22:57

Citat:
Nadaš se najgorem,pa sve što te zadesi ispadne bolje nego se nadaš...
Mmda, probala i tako ali nekako uvek skliznem u tv sapunicu gde su svi srećni i svi se vole to the end of time, pa ptičice ,pa cveće...Pa na kraju fuj...Al šta ćeš...Retko bira pamet, zavara te srce izdajničko...
Ozbiljno, volela bih da vratim malo satić unazad, drugačije bih odigrala i sada ne bi prelazili na drugu stranu ulice kad na kilometar ugledamo jedno drugo...Ružno i tužno... Baš....

Poruku je izmenio Mish, 18.01.2008 u 23:13. Razlog: izmena citata

staro
  (#45 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 23:01

Citat:
Mmda, probala i tako ali nekako uvek skliznem u tv sapunicu gde su svi srećni i svi se vole to the end of time, pa ptičice ,pa cveće...Pa na kraju fuj...Al šta ćeš...Retko bira pamet, zavara te srce izdajničko...
Ozbiljno, volela bih da vratim malo satić unazad, drugačije bih odigrala i sada ne bi prelazili na drugu stranu ulice kad na kilometar ugledamo jedno drugo...Ružno i tužno... Baš....
Hemija radi i ovde,ali neki se rađaju sa pogrešnim izborima... Ne treba se upuštati u nešto što ne znaš kako će izgledati,negde rekoh već nebitno da li je noc,dve ili godina u pitanju...

Poruku je izmenio Mish, 18.01.2008 u 23:12. Razlog: izmena citata

staro
  (#46 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..

Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 23:14

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Hemija radi i ovde,ali neki se rađaju sa pogrešnim izborima... Ne treba se upuštati u nešto što ne znaš kako će izgledati,negde rekoh već nebitno da li je noc,dve ili godina u pitanju...
To mi zvuči previše ziheraški...Nekad moraš da probaš pa makar da crkneš...

staro
  (#47 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Bili smo drugovi, pa ljubav probali... - 18.01.2008, 23:30

Citat:
To mi zvuči previše ziheraški...Nekad moraš da probaš pa makar da crkneš...
Zvuči,ali ako je neko sklon riziku onda sam ja taj,ali u M-Ž odnosima jednostavno nismo svi jedni za druge... Nije me niko ostavio,ne gubim na tom planu,a svuda bih i da pogubim sebe zarad poriva... Već je sve viđeno... jednom se vratim u 02 iz Sombora ne zato što mi nije bila lepa ili šta slično,jednostavno nisam osetio da će na nešto lepo da liči i sat - dva koliko bih ostao inače... Pitam gde je kiosk da kupim cigarete i ne vratim se nikada više... prešao 400 km tu noć... Vodolija,znao sam da nešto neće biti ok i rekao sam joj unapred,ali nije verovala...

Životinje biraju samo one koji daju zdravo potomstvo i kada mi ispričala celu priču svoju,gde je izabrala bolesnog mladjeg od sebe 10 godina i s'ebala dete u 7 mesecu i sebe za ceo život,više nego tužnu,shvatio sam da ja nemam sa takvim ženama i bićima šta da tražim ni u zagrobnom životu... usput nije 'ebo samo ko je žurio na bus i ona meni to priča i pokazuje album...

Bar se uverila koliko željan nisam,jer ne znam ko ne bi ostao... možda da sam uspeo da se napijem... čim se pijući treznim znam da nešto ne štima...

Nismo svi za svakoga i to je to... Što ostavljati ružne uspomene za sobom... bolje ništa nego kvariti sebi život

Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi
staro
  (#48 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..

Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi - 19.01.2008, 00:01

Ali nečim te je fakat privukla...Zbog čega bi onda prelazio toliki put?..Ma i ti si od onih što moraju pa makar orilo...

Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi
staro
  (#49 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Virtualne veze zasnovane na platonskoj ljubavi - 23.01.2008, 23:43

Citat:
Ali nečim te je fakat privukla...Zbog čega bi onda prelazio toliki put?..Ma i ti si od onih što moraju pa makar orilo...
Ako ne inspirišeš ni za 3 sata što ćemo se drndati onda je to iluzorno i probati... Dođeš u period kada shvatiš da ne treba gubiti vreme na svakog ko može...???!!! Svi i da plivaju nauče,pa ne plivaju baš u svakoj vodi...

Jedna uslovno rečeno klinka reče jednom: Kad hoću onda moram...