VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu...
staro
  (#11 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 21.02.2007, 19:49

Iskreno, ne podnosim da se raspravljamo u drustvu! To mi je najnize, da se svadjamo i dernjamo pred drugima! Neprijatno za mene, za njega, a verujem i za ljude okolo! Ako je neka raspravica u pitanju, ok, mozda neko ne slaganje u misljenju ili slicno tome..Ali ako je nesto ozbiljnije, samo se pogledamo znacajno i to se raspravi kasnije ili se udaljimo! Par puta su se ipak desile svadje i na kraju se zavrsi sa vecom zbrkom jer smo uopste poceli to u drustvu, a sam razlog se zaboravi! Tako da ne volim to, sad i on zna pa se ne desava!

Takodje mi nije prijatno ako neki par vristi jedno na drugo u drustvu, ne prijatno je a i ne kulturno! Pomalo ponizavajuce!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 22.02.2007, 00:55

Svadjanje pred drustvom mi je nesto najodvratnije na svetu. Zbog toga iskuliram maximalno i sacekam da se zavrsi vece. A kad dodjemo kuci...e, onda raspravimo sve sto imamo!
Nekulturno je uvlaciti druge ljude u svoje privatne probleme. Prisustvovala sam takvim svadjama, i ne samo da pokvare vece doticnom paru, nego se i ostali osecaju neprijatno. Dakle, ljudi, samokontrola!!!

staro
  (#13 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 23.02.2007, 03:01

Paaaa,desava se da se posvadjamo ali jos uvek nismo presli granicu nekog dobrog ukusa(ukoliko se ista i moze postaviti).Svadjamo se uglavnom oko sitnica ali to uvek po pravilu preraste u nesto krupno.Trudim se da se ne desava cesto,ali kad naidje...
Sto se tice parova koji upraznjavaju sex u zdrav mozak na javnom mestu i u drustvu,...da,poznajem ih ali mi ne predstavljaju problem sve dok ne pocnu da preteruju sa komentarima tipa:...aha,ti mene kao zadovoljavas,a ne dize ti se po 2 dana... ili ...jbg,bolje da radim u mrtvacnici,sretao bih bolje gole ribe od tebe... U takvim situacijama skontam da sam ja jos

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#14 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:17
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 23.02.2007, 03:20

nadam se da to neću više raditi...

Jednom smo na Paliću sedeli sa nekim ljudima, gde je ON NJOJ svaki čas objašnjavajući vaskoliki svet oko NJE govorio da ide u PM i da mu PK...a za neverovati je kako to ni meni ni tadašnjoj devojci, a sadašnjoj supruzi nije paralo uši, bilo je nekako benigno otprilike kao kad Zoran Radmilović otera nekog iz publike u PM...ali, meni to stoji ko piletu mider, tako da neću se više svađati sa ženom kad smo u društvu!

(eventualno neko prevrtanje očima i gadljiva faca, ali svađa - jok ja)

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 23.02.2007, 21:03

Dešavalo se da uletim u raspravu sa Najgorim pred nekim društvom ali nikada nismo prešli granicu.Tako nešto sebi ne bih dozvolila niti smo bili u situaciji da prisustvujemo nekoj žešćoj svadji drugog para.

staro
  (#16 (permalink))
mickom
Početnik
mickom će uskoro postati poznat članmickom će uskoro postati poznat član

Član od: 22.09.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 15:57
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 29.10.2007, 19:34

Mrzim svadje i prepirke bilo koje vrste i uvek gledam da na bilo koji nacim izbegnem!!!U drustvu nikada nisam ni necu se svedjati,ne zanimaju druge,ma koliko bili bliski prijatelji,neke nase licne stvari zbog koji bih mogla izbiti svadja,ali jako retko se svedjamo,a i to je zbog neke banalne gluosti!!!Lepsi je zivot bez svadje!!!!!Treba nauciti biti tolerantan,ali obostrana tolerancija i nema problema!!!!

staro
  (#17 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 18:12
Godine: 36
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 24.04.2008, 18:43

Свађати се са партнером у друштву...то је заиста бедно.

staro
  (#18 (permalink))
meseceva_kci
Početnik
meseceva_kci će uskoro postati poznat članmeseceva_kci će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 10.11.2008 01:31
Godine: 33
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 03.05.2008, 18:25

to nikako... imala sam prijateljicu koja je to redovno radila... ruznooo, mnogooo ruzno...

...Postoje u nama neke neprevodive dubine...
...Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci...
...Ne znam...

staro
  (#19 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članovaSnoopy Red B je miljenik mnogih članova

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Godine: 37
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 03.05.2008, 18:32

svađa nikako
samo se

staro
  (#20 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Odgovor: Svađa sa partnerom u društvu... - 04.05.2008, 21:06

Ružno, ružno i ružno... Naročito ljudima koji sede i slušaju... Odraz (ne)kulture...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen