|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ljubav u braku |
|
Odgovor: Ljubav u braku |
|
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:47
Pol: Muško
|
Odgovor: Ljubav u braku -
02.11.2007, 11:01
...ako je gasi onda smo u braku sa pogresnom osobom!!!
Vremenom se svi menjamo. Pitanje je, ako se sve vise sumnja da sam u braku sa pogresnom osobom, postovanja ima ali ljubavi i strasti sve manje, a polako se javljaju i drugi problemi... ...ali tu su deca koja nas obozavaju! Zrtvovati se ili se ne zrtvovati? Pretpostavimo da su svi pokusaji saniranja odnosa u nesto lepse propale... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Ljubav u braku -
02.11.2007, 12:33
Ja nisam udata ali sam u jako lepoj vezi...naravno nije sve idealno jer oboje imamo puno obaveza ali slazem se da su tolerancija, razumevanje i razgovor i dogovor pre svega jako bitni pored ljubavi naravno...do pre godinu dana mislila sam da je sve u zaljubljenosti ali sad shvatam neke stvari...ima momenata kad jednostavno ja ne mogu da stignem sve kao sto sam planirala i tada mi je jako bitno da mi on pokaze razumevanje i da mi stavi do znanja da je tu...
Da ne bude da pricam u prazno...obe moje bake su vec po 40ak godina u braku koji su po meni 'idealno' funkcionisali i sad funkcionisu i uvek sam se pitala kako??? Obe su mi rekle iste stvari ![]() A to su... Neophodno je biti tolerantan cak i kada ti se dize poklopac na glavi, imati razumevanja i pokazati ga, razgovarati... zavoditi svakog dana!!! imati na umu da ce biti i lepih i ruznih trenutaka, i predpostavku da se ljudi menjaju... I najbitnije...rekle su da je zena ta koja je lukavija i koja treba uvek da zna da 'prevari' svog muskarca na koji nacin? to je i meni bilo ![]() da ga prevari u smislu da ga nekom slatkom prevarom oraspolozi...da bude mala vestica koja ce ici na foru cile-mile i tako od nemoguceg napraviti moguce... ![]() ako niste probale- probajte!!! stvarno uspeva!!! ![]() Jos ako dodate ljubav i strast...hhhhmmmmmmm... ![]()
|
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 21:40
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Život nam '' namešta '' situacije, koje nas bacaju u razna razmišljanja. Od onog: '' Šta mi je sve ovo trebalo '' ... Do... '' Toliko te volim, da ne želim da pomislim kako bih 'živela život' bez tebe. '' Tolerancija, uzajamna podrška, maleno čudo koje imamo, sreća koju čine male stvari, dinamitni temperament za koji samo on ima razumevanja, i može da '' isprati '' ... To je naša ljubav... ![]() Igra... neprestana igra... ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|