VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Razum ili srce?
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
Razum ili srce? - 29.01.2007, 19:28

Sta pre poslusate,svoje srce ili zdrav razum?U situacijama kada prorade oni cuveni leptirici u stomaku,sta prevagne?

U mnogim situacijama se pokazalo,a ovo pisem iz licnog iskustva,da je bolje poslusati svoje srce .Opet,sa druge strane,nije na odmet ni rukovoditi se zdravim razumom .Gresila sam i u jednom i u drugom slucaju,ali sam i izvukla neke pouke .A poucena prethodnim iskustvima,pustim da stvari jednostavno idu svojim tokom sve do one granice kada osetim da ce mozda poceti da izmicu kontroli ...Tada na scenu dolazi ono sto ide iz srca ili ono sto mi razum nalaze ...Ne zavrsi uvek onako kako zelim ali,...thats life...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Poruku je izmenio makilli, 30.01.2007 u 01:25.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Razum ili srce?
staro
  (#2 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Razum ili srce? - 30.01.2007, 00:12

Zvuci malo neobicno,ali srce nema nikakavu igru u tome,sve je u razum,srce je isto kao ruka noga,sto nas vodi to je razum,misli,sve je u glavu,mislim ja

No me toques

staro
  (#3 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 17:23
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Razum ili srce? - 30.01.2007, 23:58

Kod mene oba nesto u kvaru mehanicarka ce sve to da sredi heheh

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#4 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Godine: 24
Odgovor: Razum ili srce? - 31.01.2007, 00:09

Ja slusam samo sta srce kaze... iako mnogi misle da je to obican organ koji potiskuje krv u krvne zrnce i ubrzava njihovo kretanje venama, srce je nesto vise...

staro
  (#5 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
Odgovor: Razum ili srce? - 02.02.2007, 16:37

Bolje prolazim kad poslusam razum.
Kad idem onako kako srce hoce, cesto udarim glavom u zid.

staro
  (#6 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
Odgovor: Razum ili srce? - 02.02.2007, 16:52

Teska je odluka samo kad je draga osoba u pitanju! Pa zavisi, nekad je lakse prepustiti se i ne razmisljati sta ce biti sutra i ziveti u tom trenutku, ja sam imala takve momente u teen-age danima, sada sam nekako vise okrenuta razumu, znaci uvek razmislim o poseldicama, ponekad me to nervira kod sebe, ali to je jace od mene! Savet: Nekad je bolje poslusati srce, i ne analizirati previse situaciju, ali samo kad to zaista zelis, a taj momenat se oseti! Cim se dvoumim, uvek razum prevlada!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#7 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Razum ili srce? - 05.02.2007, 22:47

Nije to srce...
A nije ni razum...

Najčešće neki moj unutrašnji osećaj, onaj tanani grč u stomaku donese odluku kojim putem da idem u situacijama kada se dvoumim (ili troumim... )

A to u stomaku...godinama primenjivanom retrospektivom...ustanovila sam da je neka čudna mešavina onoga za ćim srce žudi korigovano za savete koji dolaze iz glave...
Što bi se reklo...glava ni ne razmišlja o onome što srce ne želi...situacija jasna...
Ali kada srce želi i oseća, glava mu dođe kao korektivni faktor - može li ne može!
Ništa ne ide na silu...i čini mi se, najbolje sam odluke donosila kada sam pronašla tu čudnu harmoniju između srca i glave...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#8 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 32
Odgovor: Razum ili srce? - 05.02.2007, 22:53

Vasa kaže: "to ne bira pamet, nego srce", a Vasa je bio u pravu

Festina lente

staro
  (#9 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Razum ili srce? - 06.02.2007, 19:55

Ja uvek prvo pokušam da slušam razum. I on mi nikada ne zakaže, nikada ne odvede na lošu stranu.
Ali ima situacija kada srce zatreperi, pa bukne, pa se uzjoguni, i ma kako da želela da slušam razum srce ga nadjača. Često znam da to i nije dobro i da me ne vodi ničemu, ali sam preslaba da srcu kažem ne.
Opet, u periodu kada je razum jako snažan prosto poželim da mi se srce probudi i uzjoguni. Nekad treba sebi dati tu uzdrhtalost i taj nemir koji te načini toliko srećnim i toliko nesrećnim.

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku
Ništa ne ide na silu...i čini mi se, najbolje sam odluke donosila kada sam pronašla tu čudnu harmoniju između srca i glave...
Čini mi se da je tek onda to ono pravo. A nekad je tako teško doći do te harmonije.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#10 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Razum ili srce? - 11.02.2007, 01:17

Kada sam bila mlađa, vodila sam se samo srcem i tada realno nije ni bilo toliko bitno šta razum kaže.

Međutim, čini mi se da sam najbolje odluke donela upravo onda kada sam rešila da slušam razum. Emocije su došle odmah za njim, vrlo brzo.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu