|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera |
|
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:55
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera -
25.01.2007, 05:02
Ja uopšte ne znam ni gde bih mogla da naletim na nekog šabanotija. Tj znam al' tamo ne idem. Ako se desi da smo u istoj prostoriji, takvog tretiram pre kao komad nameštaja nego kao potencijalnog partnera. Ne može čak ni da se desi da razmenimo telefone pa da se posle ispostavi da je on turbo. Čini mi se da ih provaljujem i po fizionomiji. Sve ostalo je prihvatljivo. Taj mentalni sklop jednostavno ne može da se spoji sa mojim i nikada mi se do sada nije desilo takvo što.
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
25.01.2007, 12:44
Ne znam samo gde bismo izlazili zajedno?
![]() U Dva galeba? ![]() U sustini ne moramo slushati iste stvari...samo da to nisu dva paradoksa.... Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
25.01.2007, 14:08
prvo, ne znam ni kako bi upoznala nekog seljobera sa pinka, jer na takva mjesta ne izlazim. a drugo, recimo da mi se i nekim cudom svidi neki nafrakani, nalickani, nabildovani (ali to bi stvarno bilo cudo
), on bi mene otpilio u startu jer nema sanse da se ja sa svojim stilom svidim nekom pinkerasu. sa te strane sam bezbjedna. a sve ostalo, što se mene lično tiče može da prođe.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
|
25.01.2007, 14:12
Ja slusam razlicitu muziku,od bilo koje godina,zavisi od momenata i raspolozenja,ali mora se imati barem nesto sto oba dvoje vole,dok se slusa jedna dobra muzika,natoci se jedna casa ballantines,i ostalo znate vec
![]()
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:46
Godine: 46
|
25.01.2007, 14:17
Birati partnera, po vrsti muzike koju slusa - totalni je apsurd. Moze da mi se ne dopadne vrsta muzike koju on slusa, isto tako moze da mu se ne dopadne vrsta muzike koju ja slusam. A, da li se jedna veza svodi na izbor muzike koju slusamo.... Nisam sigurna...
Kao i o svim ostalim detaljima, koji karakterisu jednu vezu, izbor muzike je stvar dogovora. "Molim te nemoj da slusas narodjnjake u mom prisustvu" ili "Molim te, potrudi se da ih sto manje slusas u mom prisustvu". Svi mi imamo razlicite ukuse, pa tako i kada je muzika u pitanju. Dopada vam se veza, jer vam je partner duhovit, pazljiv, smeran, dobrog izgleda, uvek pozitivnog raspolozenja, nezan, brizan.... Ali ne dopada vam se vrsta muzike koju slusa???? Pitajte ga, sta se njemu ne dopada kod vas, pa probajte da to uskladite.... ![]() Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla
|
|
|
|