VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 01:58

Svojevremeno je jedan moj prijatelj došao u interesantnu situaciju... Našao se na totalno atipičnom mestu u odnosu na ono gde inače izlazi, cepali su narodnjaci, blagi trans... Zadržao se kratko, ali je za to kratko vreme koliko je bio u tom kafiću uspeo da razmeni broj telefona sa devojkom koja mu je izuzetno dopala - fizički. Nakon toga, nastala je dilema... Šta njih dvoje mogu imati zajedničko? Ona sluša turbo narodnjake, on sluša neki trance. Kreću se po totalno različitim mestima, imaju potpuno drugačiji način života...

Mislite li da muzika koju slušamo može biti prepreka pri ostvarivanju neke ozbiljne veze? Da li bi vama smetalo da vaš partner bude u potpuno drugačijem "fazonu" i koliko biste uopšte obraćali pažnju na te stvari?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera
staro
  (#2 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 02:12

Meni ne, mislim imalo bi veze ako je ta osoba isključiva tj. ako sluša samo jednu vrstu muzike. Ja ipak dosta toga slušam tako da teško da se ne bismo našli. Ali zna biti to dosta nezgodno.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#3 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 19:46
Godine: 25
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 02:13

Meni iskreno bi smetalo da mi decko slusa narodnu,ostali pravci ne...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#4 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:51
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 02:19

Iskreno,mislim da ne bih mogla da se zadrzim dugo pored nekog ko slusa narodnjake i nista drugo osim njih.Doduse ima par pesama koje se i meni svidjaju,ali te su stvari snimljene pre 20 god.(mozda i vise),nikako nesto novokomponovano.E sad,pokusavam da se zamislim sa nekim u,recimo,intimnoj situaciji a iz zvucnika dopire muzika a la radio Pakistan...A ne!Nikako!Jednostavno ne mozem!

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 02:26

Citat:
sladoledzija kaže: Pogledaj poruku
Meni ne, mislim imalo bi veze ako je ta osoba isključiva tj. ako sluša samo jednu vrstu muzike.
Pa na to sam i ciljala. Ono kad niste mnogo različiti nije problem, jer neke male različitosti mogu da se prevaziđu. Moj muški i ja ne slušamo istu vrstu muzike, ali nekako nismo potpune krajnosti, tako da to ni malo ne utiče na naš stil života itd. Ali ja lično ne bih mogla sa nekim ko je potpuna krajnost od mene... Imala sam to, i nije dugo trajalo.

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:55
Godine: 33
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 05:02

Ja uopšte ne znam ni gde bih mogla da naletim na nekog šabanotija. Tj znam al' tamo ne idem. Ako se desi da smo u istoj prostoriji, takvog tretiram pre kao komad nameštaja nego kao potencijalnog partnera. Ne može čak ni da se desi da razmenimo telefone pa da se posle ispostavi da je on turbo. Čini mi se da ih provaljujem i po fizionomiji. Sve ostalo je prihvatljivo. Taj mentalni sklop jednostavno ne može da se spoji sa mojim i nikada mi se do sada nije desilo takvo što.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 12:44

Ne znam samo gde bismo izlazili zajedno?
U Dva galeba?

U sustini ne moramo slushati iste stvari...samo da to nisu dva paradoksa....

Ubica mekog srca.

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 14:08

prvo, ne znam ni kako bi upoznala nekog seljobera sa pinka, jer na takva mjesta ne izlazim. a drugo, recimo da mi se i nekim cudom svidi neki nafrakani, nalickani, nabildovani (ali to bi stvarno bilo cudo ), on bi mene otpilio u startu jer nema sanse da se ja sa svojim stilom svidim nekom pinkerasu. sa te strane sam bezbjedna. a sve ostalo, što se mene lično tiče može da prođe.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 14:12

Ja slusam razlicitu muziku,od bilo koje godina,zavisi od momenata i raspolozenja,ali mora se imati barem nesto sto oba dvoje vole,dok se slusa jedna dobra muzika,natoci se jedna casa ballantines,i ostalo znate vec

No me toques

staro
  (#10 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 22:46
Godine: 46
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera - 25.01.2007, 14:17

Birati partnera, po vrsti muzike koju slusa - totalni je apsurd. Moze da mi se ne dopadne vrsta muzike koju on slusa, isto tako moze da mu se ne dopadne vrsta muzike koju ja slusam. A, da li se jedna veza svodi na izbor muzike koju slusamo.... Nisam sigurna...
Kao i o svim ostalim detaljima, koji karakterisu jednu vezu, izbor muzike je stvar dogovora. "Molim te nemoj da slusas narodjnjake u mom prisustvu" ili "Molim te, potrudi se da ih sto manje slusas u mom prisustvu".
Svi mi imamo razlicite ukuse, pa tako i kada je muzika u pitanju. Dopada vam se veza, jer vam je partner duhovit, pazljiv, smeran, dobrog izgleda, uvek pozitivnog raspolozenja, nezan, brizan.... Ali ne dopada vam se vrsta muzike koju slusa???? Pitajte ga, sta se njemu ne dopada kod vas, pa probajte da to uskladite....

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla