|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Pol: Žensko
Godine: 36
|
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera -
05.10.2008, 19:51
Sasvim sam sigurna da moramo imati makar sličan ako ne isti ukus što se tiče muzike. S obzirom da je stalno neka muzika upaljena i sluša se po ceo dan i noć, teško da bi mogli da opstanemo zajedno, ako ja slušam ono što slušam, a on, ne daj Bože, sluša neke narodnjake... no way...
![]() Teško i da bi upoznala tako nekog, jer se uopšte ne krećem na takvim mestima gde cepaju narodnjaci i kada se zadesim na takvom mestu, brzo begam odatle... ![]() Prema tome, muzika je presudna i sa kime se družim, a kamoli sa kim sam u vezi... ![]() Pri tome, ne mislim ništa loše , ali jednostavno, živimo u sasvim različitim svetovima... |
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 17:57
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera -
04.11.2008, 12:54
Bitan je muzicki ukus jer preosto govori o nama samima.....o kvalitetu zivota...da ne vredjam nikoga, ali zaista onaj ko slusa folk nema iste kriterijume i sisteme vrednosti kao ja, pa samim tim ne gleda na zivot ni priblizno iz istog ugla...pa tako nikada nece ni pogledati u ugao gde sam ja...Tako da je vrlo bitan muzicki ukus...
![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|