|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera |
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 02:30
Pol: Muško
Godine: 28
|
Odgovor: Muzički ukus kao kriterijum za izbor partnera -
30.10.2007, 10:29
...o ukusima ne vredi raspravljati, svako ima svoje nešto što voli i ma koliko se mi trudili da ubedimo druge da je ono što slušaju pogrešno, isto tako i druga strana ima prava na kritiku.. Nije bitan muzički ukus već spremnost na kompromise, jer će se uvek naći neka sredina koja svima odgovara.. e sad druga je stvar ko i koliko uživa u toj sredini..
![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 23:23
Pol: Žensko
Godine: 19
|
30.10.2007, 20:45
![]() Mislim da muzicki ukus ne bi smeo biti presudan ni za jednu vezu. OK, to je vazan deo naseg zivota i sve ali... Ako neko slusa muziku koju ti smatras uzasnom i losom, to ne mora da znaci da je i ta osoba nuzno sama po sebi losa. Ipak postoje neke druge stvari koje su malcice vaznije... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.08.2007.
Poslednji login: 17.09.2008 16:55
Godine: 19
|
20.11.2007, 12:18
Meni je totalna glupost birati devojku koja ima isti ukus kao ja...ako se slucajno poklopi, super...jos bolje... A ako ne, nikom nista, ne vezuje nas muzika...o ukusima se ne raspravlja...
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
|
13.03.2008, 09:58
Da sam se vodio ovim kriterijom verujem da bih ostao vecito sam. Ne zato sto je moj ukus bolji, niti sto sam ja u tome neka faca. Naprotiv. Danas retko koja dama mog socijalnog polozaja (dakle, krajnje skromnog) slusa jazz i rok end rol 50-ih, 60-ih, 70-ih, ili, recimo, Cajkovskog, Baha, Betovena.... a, opet ja nemam bas ni vremena ni volje da se prilagodim novim trendovima i ukusima...
Rebel
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
|
13.03.2008, 10:10
Citat:
Tako da,cale,nemoj da se sekiras![]() A da je vazno sta slusa,vazno je,da je vazno kako slusa,jos vaznije.Slusamo mi zajedno Balasevica i nakon,cirka,petnaest godina njenog uzivanja istog,ona sazna od mene gorku istinu da se u pesmi o jednom petlu ne govori o domacoj zivotinji Jos uvek me je sramota i nemojte nikom da kazete![]() |
|
|
|
|