VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila?
staro
  (#71 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 02:08
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 24.04.2008, 14:46

...Ne, ne radim to. Bezveze je....kao da "pljujem" po sebi, jer je taj neko bio moj izbor...

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 18:12
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 24.04.2008, 15:15

Да, причатги лоше о некоме ко нам је нешто био причати је лоше о нама самима, како лепо Калина каже. А тога има. Оставлјени који се осете превареним и издатим умеју да изгубе контролу и када су иначе добре особе.

staro
  (#73 (permalink))
Mani
Novi član
Mani je na dobrom putu

Član od: 19.04.2008.
Poslednji login: 24.04.2008 20:51
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 24.04.2008, 18:43

Sve zavisi od toga kako smo zavrsili.
Ako smo se sporazumno razisli, bez ljutnje i sl. onda opanjkavanju nema mesta.
Ali sta ako je on bio nekorektan? Recimo, prevario me je? Kakve veze ima to sto si nekad bio sa tom osobom? Shvatis kakva je i u skladu s tim i zasluzuje tretman.

staro
  (#74 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 18:12
Godine: 36
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 24.04.2008, 19:54

Не, не... Нема повређености која оправдава лоше приче о некоме с ким нам је било лепо, добро...Због повређености може да се пати, али патнја се не лечи оговаранјем онога због кога се пати...Ако се пати, та особа се и далје воли...Шта значи говорити лоше о некоме ко се још воли?

staro
  (#75 (permalink))
bojana999
Početnik
bojana999 je dijamantbojana999 je dijamantbojana999 je dijamantbojana999 je dijamant

Član od: 27.02.2008.
Poslednji login: 18.11.2008 14:09
Godine: 23
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 25.04.2008, 19:54

Apsolutno nemam nista od toga i ako meni nesto ne odgovara to je izmedju nas dvoje,cemu potreba da ostali znaju?Ima izuzetaka ali nista ne pricam previse u detaljima.....Mozda spomenem u trenutku ali se ujedem za jezik...

....ne...brze od zivota.....

staro
  (#76 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:25
Godine: 37
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 25.04.2008, 20:10

...nista mi nije sladje nego da pljujem po bivsoj....

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#77 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Godine: 42
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 25.04.2008, 20:13

Ma yok ...
sem što spomenem da su joj mlitave ... ili vrećasto ... i kukast nos i da je obična ...
uvek sam bio fin

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#78 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:51
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 26.04.2008, 01:25

Ne. Nema potrebe. Dovoljno drugi pricaju lose o njoj jer je bila sa mnon. Cak ni eventualna cinjenica sto me je ostavila ne moze vise popraviti snazan negativan utisak koji je ostavila njena veza sa osobom kao sto sam ja.

Rebel

staro
  (#79 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 00:18
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 26.04.2008, 01:36

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Ne. Nema potrebe. Dovoljno drugi pricaju lose o njoj jer je bila sa mnon. Cak ni eventualna cinjenica sto me je ostavila ne moze vise popraviti snazan negativan utisak koji je ostavila njena veza sa osobom kao sto sam ja.
Neko ko ovako nesto izjavi se u mom selu deklarise kao "Tiefstapler"!

Na temu: ako o nekome "mom" nemam sta lepo da kazem - cutim.
SkroUz jednostavno...

O nekadasnjim prolaznim vremenoplovcima nisam mnogo mozgala, da budem iskrena, jerBO bili su u prolazu u startu...

Never confuse movement with action.

staro
  (#80 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:23
Godine: 44
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila? - 26.04.2008, 01:44

o curicama sve najlepse,cenim svaku koja je od toliko boljih pomislila da se podari meni...

volim da pljujem nazovi prijatelje i one koji se prodaju jeftino,ali to im kazem i u oci...

Odgovor