VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila
staro
  (#41 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Muško
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 15.11.2006, 18:53

Uhhh,koliko je To glupo!
"Osoba koja me ostavila",je bila Moj izbor!Da li bih trebao po svakom Svom "izboru" u zivotu,da pljujem?Na sta bi se On,na kraju sveo?
Izvinjavam se sto sam na Jedno pitanje odgovorio ovolikim brojem pitanja,nadam se Konstruktivnih...!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 09.04.2007, 23:15

Ne,to nikad nisam radila,besmisleno je tako nesto raditi,ako me je ostavio nije razlog da o njemu lose pricam.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#43 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 10.04.2007, 09:41

Postoje osobe koje su mi jako bliske i kojima mogu da ocrnim bivšeg, ali to nikad nije isključivo posle veze, nego stvari počinju da se kuvaju i kvare još tokom veze. Dakle - dešavalo se. Međutim, ako je pitanje da li idem okolo i pričam svakome ko je spreman da sluša kako je moj bivši ovakav ili onakav, to naravno nisam radila još od osnovne škole. Dakle, za probrane uši reći ću sve što osećam u datom trenutku, bilo to crno ili belo .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#44 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 10.04.2007, 10:42

, ne pričam loše, to mi je odvratno i glupo ogovarati ili pričati o bivšem, sa kojim sam provela izvesno vreme (ma koliko to trajalo)

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#45 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Godine: 28
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 10.04.2007, 13:55

Zaista ne...dosta kockica treba da se poklopi da bi dvoje ljudi ostalo zajedno...i naravno da ne mogu na pocetku da znaju kako ce se kasnije osecati...i ako neko na koncu prema tebi ne oseca ono sto ti osecas prema toj osobi...i to ti posteno kaze...ne vidim ni jedan razlog za ljutnju...to je sve ljudski...nemaju emocije dugme, pa da ih iskljucis/ukljucis po potrebi...moze neko da ti odgovara...da ima sve sto si u nekoj osobi ikada trazio/trazila, a da opet to nije to...jer neka hemija fali...a bez toga ne vredi...

I postenije je da ti to kaze, nego da izmislja razloge...laze i trosi vreme...i tvoje i svoje...

U krajnjoj liniji...i da je drugacija situacija...u kojoj nije sve tako korektno...to je VAS odnos...koji se ne tice drugih ljudi...ok je da ispricas najblizim prijateljima sta se desilo...ali da okolo pricas kako je ta osoba ovakva ili onakva, to je zaista skroz bezveze...nikada ne bih imao ni zelje ni vremena da se bavim time...ali znam da toga ima dosta...sujeta je cudo...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#46 (permalink))
tipka
Iskusni forumdžija
tipka će uskoro postati poznat člantipka će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 23:24
Godine: 35
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 10.04.2007, 14:31

Ne nikada a zasto bi jel,bilo pa proslo

Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila
staro
  (#47 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 14.04.2007, 08:56

Ne...slabo i pričam o "bivšim"...

staro
  (#48 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 14.04.2007, 10:24

Ako je bilo lose,naravno,necu valjda saditi cvece,ako je bilo lepo...samo lepo govorim........i necu da kazem koje bio...

No me toques

staro
  (#49 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 33
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 20.04.2007, 08:34

Ne,nikad sve to-loše kažem bivšem u lice i završim priču sa tim...

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#50 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 20.04.2007, 08:35

...obavezno i redovno...obožavam da ih opljujem pošteno...

...četkam garave......dimnjake...

Odgovor