VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila
staro
  (#21 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Pol: Žensko
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 26.09.2006, 21:14

Citat:
euridika kaže:
Nekada jesam, kroz šalu ili ne, samo sa najboljim prijateljima, i kada shvatim do to nešto jeste istina koju ja nisam bila u stanju da vidim jer sam bila zaljubljena... Malo se bolje oseti čovek, mislim da je to dozvoljeno i ljudski.

Slazem se u potpunosti ! ! !

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 26.09.2006, 21:21

Pa ne pricam nista lose o bivsim devojkama tj. kako bi ja rekao ne pljujem ih jer bi mi to bilo pljuvanje i vredjanje sebe , ipak sam jedno vreme proveo zajedno sa njom deleci svaki tren ......

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#23 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 26.09.2006, 21:46

Ma, povređena sujeta je čudo.
Kao "osoba koja je ostavila", bila sam predmet...hm...pa, recimo ogovaranja. Naravno, dotična muška alapača je pretpostavila da će priča doći do mene, pa verujem da je to bio taktički potez. Nažalost, očekivana reakcija je izostala. Preko zabezeknutog "poštara", bivšem sam poručila da je potpuno u pravu i da mi je jaaaaaako žao što pati, i da je jaaaaako hrabro što se ne libi da tu patnju podeli sa svetom.

Pogađate, "ojađena strana" se više nije oglašavala.

Nikada ne pričam loše o bivšima. Znaju da su mi bili loši samim tim što su bivši.

"Toliko je bilo u zivotu stvari kojih smo se bojali. A nije trebalo.
Trebalo je ziveti. "

Poruku je izmenio Mater Vetru, 26.09.2006 u 21:52.

staro
  (#24 (permalink))
rasdej
Početnik
rasdej će uskoro postati poznat članrasdej će uskoro postati poznat članrasdej će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 04.04.2007 14:15
Godine: 37
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 27.09.2006, 13:05

Trudim se da budem realan. Svako ima svoje dobre i loše osobine. Zbog dobrih osobina se spajamo sa drugima, a loše budu uzrok raskidima.
Tako da kada pričam o bivšima trudim se da budem realan.

staro
  (#25 (permalink))
LAW1975
Početnik
LAW1975 je na dobrom putu

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:57
Godine: 33
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 09.10.2006, 17:01

Ne pricam lose o osobi sa kojom sam prekinuo vezu,pricam samo cinjenice i ono sto je bilo pod uslovom da me neko pita.

staro
  (#26 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Godine: 45
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 27.10.2006, 18:34

To nikako.
Pa to je kao da bi govoio
o svojoj licnsi!
Pa zar 'ona' nije bila moj
izbor i odluka.

nomen est omen

staro
  (#27 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Da li pricate lose stvari o osobi koja vas je ostavila - 27.10.2006, 18:39

ne pricam lose, ali moram priznati da sam zlopamtilo.nema sanse da sa bivsim budem prijatelj ili nedajboze da se pomirim sa njim. hladnu kavu nikad ne podgrijavam.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Napraviti sajt devojci nakon raskida... How to?
staro
  (#28 (permalink))
DBlica
Vladimir Kandic
DBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen članDBlica je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: juče 03:44
Godine: 28
Napraviti sajt devojci nakon raskida... How to? - 09.11.2006, 15:41

znaci, ljudi, ostao sam bez reci. Sinoc na lokalnom torrentu naletim na spot, zatim ispratim prilozeni link i otvorim i sajt koji je neki lik napravio bivsoj devojci. Uzdrzacu se zasad od komentara, mozda se kasnije pridruzim, ali prva stvar koja me je sokirala je koliko bolid dobija podrske (ajd na njegovom sajtu, moze biti namesteno, ali i na drugim forumima)...... On je "car, faca....." aaaaa....
Nisam siguran da li je zakonski regulisano, al ovaj bi po meni trebalo da odrobija.

sajt: http://www.marijakurva.co.sr

Ko je na SBB moze skinuti torrent sa: http://eucbg.homeip.net/details.php?id=17581

Odgovor: Napraviti sajt devojci nakon raskida... How to?
staro
  (#29 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Napraviti sajt devojci nakon raskida... How to? - 09.11.2006, 16:05

Odgledah i odslušah ovo čudo još pre nedelju dana, dečko je očigledno težak retard šta god da mu je ta devojka uradila i šta god da je od toga istina. Kakve birane reči za nekoga s kim si bio čudo vremena. I ja mislim da bi trebalo debelo da odgovara.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor: Napraviti sajt devojci nakon raskida... How to?
staro
  (#30 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Napraviti sajt devojci nakon raskida... How to? - 09.11.2006, 16:33

kojeg li užasa od sajta. spot mi ne pada na pamet da gledam. bilo mi je dovoljno i ovo što sam pročitala. a lik koji je pravio sajt, to je tek posebna priča. zar nije netko davno rekao, a bogami i otpjevao da je glupost neuništiva?

nattydread is coming to dinner

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)