|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? |
|
Odgovor: koliko razgovarate sa bracnim partnerima? |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: koliko razgovarate sa bracnim partnerima? -
20.06.2007, 04:45
e, pa ako ne bude hteo da slusha moj dnevni izveshtaj, i ne istoroche sam shta je tog dana radio, netje biti chovek za mene.....
em volim sve da kazem, em volim sve da znam to mije tako normalno..... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
|
13.07.2007, 22:44
Citat:
To definitivno nije čovek za mene... ![]() Niti volim sve da kažem,niti volim sve da znam... ![]() To mi tako nije normalno... ![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
|
13.07.2007, 22:57
Mislim da svako voli da ima neke svoje male tajne,pa zasto onda nebi to bilo i medju partnerima
Sve dok se radi o nekim nebitnim sitnicam je , a ako su posredi krupne tajne,koje mogu da zabole e to je vec neka druga prica ![]() |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
14.07.2007, 22:41
ne razgovaram uopste..... Jer ga nemam!!!![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
|
Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? -
15.07.2007, 17:04
Pa uglavnom o svemu pricamo...ali uvek postoje neke stvari koje se otcute...Valjda svi mi potajno zelimo nesto "nase", ili je razlog nesto drugo...
![]()
|
|
|
|
Odgovor: Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? |
|
|
uvek ista
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
|
Odgovor: Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? -
15.07.2007, 17:27
Dok sam bila u braku, nisam (nismo) dovoljno razgovarali
a cena toga je bila velika, platili smo je razvodom... Od kada smo se razveli (a mnogo je godina proslo od tada) razgovarali smo, i jos uvek razgovaramo, naime postali smo izuzetno veliki prijatelji Moj savet za sve koji su u braku - razgovor pod br.1, razgovarati, razgovarati, razgovarati .... jer brak jeste riznica raznoraznih tema![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
Odgovor: Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 15.10.2008 06:30
Godine: 26
|
Odgovor: Koliko razgovarate sa bračnim partnerima? -
17.07.2007, 05:58
Nije stvar u tome koliko se "razgovara" ili prica u braku, nego koliko suprug/supruga od toga i RAZUME
Mozes ti da pricas non stop, ali ne vredi, kad je partner ne zainteresovan i kad te ponekad ignorise, ustvari kad joj/ musve jedno sta kazes, kao na taj fazon : "...bla bla bla...da da duso, jeste..." Ali ipak i ja tvrdim da nam je bog dao usta i za razgovaranje i pricanje, iako to znaci da se treba i o nekim stvarima raspravljati i svadjati samo nesme se zaboraviti kako da se opet pomiris ![]() |
|
|
|