VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ravnodusnost...
staro
  (#11 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:56
Pol: Žensko
Odgovor: Ravnodusnost... - 14.04.2007, 08:47

Jedina stvar koju sam rekla mom dragom još na početku naše veze je bila...Ne daj mi da se ohladim...samo to... Onda ništa više nema smisao...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Ravnodusnost... - 22.04.2007, 00:48

okrenem se i odem....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#13 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Ravnodusnost... - 30.08.2007, 12:57

ravnodusan sam samo pred tom osobom pred kojom trebam biti ravnodusan okrenucu se i otici ali kad ostanem sam nece mi nikako biti lako ali to naravno nikada necu pokazati.

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#14 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
Odgovor: Ravnodusnost... - 22.11.2007, 12:13

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Za mene je mnogo veći problem taj prelazni period koji se zove mržnja. Ravnodušnost samo znači da smo raskrstili sa nečim što je bilo deo našeg života, i da smo spremni za nove momente, nove ljubavi, mržnje ... A kako je izbeći, to je mnogo komlikovano, kao i sam život. Ako se prepozna da je taj neko vredan, i možda neko sa kim bismo mogli da delimo dobar deo života onda mora stalno da se žonglira, da se radi na sebi, za sebe, za voljenu osobu, da se veza neguje, oplemenjuje svakim danom, ne valja se ušuškavati, sklanjati u svoju ljubavnu tvrđavu i smatrati posao završenim, nikada nije završen, to je proces koji traje onoliko koliko trajemo mi.
slazem se ali ponekad je tesko tu ravnodusnost izlijeciti

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

staro
  (#15 (permalink))
jadranka60
Novi član
jadranka60 je na dobrom putu

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.12.2007 13:03
Godine: 48
Odgovor: Ravnodusnost... - 26.11.2007, 13:33

Sta da se radi kada u 50-tim godinama shvatis da si ravnodusan?
Dok deca odrastaju i ne primecujes da si u stvari sam. Kad deca odu - nastaje vakuum. Shvatas da nema teme za razgovor. Tisina postaje mucna. Nametnuti razgovori se zavrsavaju prepirkom.
Nema mrznje , nema ni ljubavi - a sto je najgore - nema ni prijateljskih osecanja...
Kako kraj zivota docekati uz osobu koja te gusi ? Da li otici? Pomiriti se sa tim - jer si suvise star za pocetke ; za promene?

staro
  (#16 (permalink))
makica @-,-'-
Početnik
makica @-,-'- je na dobrom putu

Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Odgovor: Ravnodusnost... - 27.01.2008, 17:35

ravnodusnost je najgora, bolje je mrzeti, jos bolje voleti, biti tuzan sve je super u odnosu na ravnodusnost.
Kada ste ravnodusni to znaci da vas nije briga, da vas ne zanima, da nemate osecanja....

Sta se nalazi iza nas i sta se nalazi ispred nas su male stvari u odnosu na ono sta se nalazi u nama!

staro
  (#17 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Ravnodusnost... - 07.02.2008, 00:59

...vidiš meni tu nije jasno..

........šta ako sam od početka ravnodušan....i bivam i ostajem, a nisam....a?????.....

staro
  (#18 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
Odgovor: Ravnodusnost... - 08.09.2008, 10:33

Posle izvesnih razočaranja postaje izvesno da ljubavi više i nema,ali je stadijum ravnodušnosti poslednja kap koja preliva čašu.

Kad dodje ta ravnodustnost, je li,
e onda je vreme da se pakuju koferi pa kud koji mili moji ,treba biti više iskren prema samom sebi a sve drugo odj.bi ...

Kad ravnodušnost preuzme mesto emocijama...krešendo

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#19 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:04
Odgovor: Ravnodusnost... - 08.09.2008, 10:53

Uvek sam instiktivno nastojao da predupredim ravnodušnost kod svoje partnerke, jer je to indiferentno osećanje, kod osobe koju volite, nešto najgore što se može desiti svakom samosvesnom ljudskom biću.

Čuj, baš je briga za mene. Pa bolje bi bilo da me pokuša ubiti, ili da me ispljuje preko CNN-a, recimo. Bolje da me prevari i posle toga da skrušeno prizna da je pogrešila. Ma sve je bolje od ravnodušnosti. Ravnodušnost je čvrst dokaz našeg poraza i gubitka naše ekskluzivnosti, kao i neželjena potvrda da smo tek obična ljudska bića koja su utopljena u svakidašnje sivilo složenih socijalnih odnosa...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Poruku je izmenio memento, 08.09.2008 u 11:05.

staro
  (#20 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
Odgovor: Ravnodusnost... - 08.09.2008, 11:02

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Ravnodušnost je čvrst dokaz našeg poraza i gubitka naše ekskluzivnosti, kao i neželjena potvrda da smo tek obična ljudska bića koja su utopljena u svakidašnje sivilo složenih socijalnih odnosa...
Nema većeg poraza nego biti bez uzdaha ...

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen