|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ravnodusnost... |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.12.2007 13:03
Godine: 48
|
Odgovor: Ravnodusnost... -
26.11.2007, 13:33
Sta da se radi kada u 50-tim godinama shvatis da si ravnodusan?
Dok deca odrastaju i ne primecujes da si u stvari sam. Kad deca odu - nastaje vakuum. Shvatas da nema teme za razgovor. Tisina postaje mucna. Nametnuti razgovori se zavrsavaju prepirkom. Nema mrznje , nema ni ljubavi - a sto je najgore - nema ni prijateljskih osecanja... Kako kraj zivota docekati uz osobu koja te gusi ? Da li otici? Pomiriti se sa tim - jer si suvise star za pocetke ; za promene? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
Pol: Žensko
|
27.01.2008, 17:35
ravnodusnost je najgora, bolje je mrzeti, jos bolje voleti, biti tuzan sve je super u odnosu na ravnodusnost.
Kada ste ravnodusni to znaci da vas nije briga, da vas ne zanima, da nemate osecanja.... ![]()
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
|
08.09.2008, 10:33
Posle izvesnih razočaranja postaje izvesno da ljubavi više i nema,ali je stadijum ravnodušnosti poslednja kap koja preliva čašu.
Kad dodje ta ravnodustnost, je li, e onda je vreme da se pakuju koferi pa kud koji mili moji ,treba biti više iskren prema samom sebi a sve drugo odj.bi ...Kad ravnodušnost preuzme mesto emocijama...krešendo ![]() |
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:04
Pol: Muško
|
08.09.2008, 10:53
Uvek sam instiktivno nastojao da predupredim ravnodušnost kod svoje partnerke, jer je to indiferentno osećanje, kod osobe koju volite, nešto najgore što se može desiti svakom samosvesnom ljudskom biću.
Čuj, baš je briga za mene. Pa bolje bi bilo da me pokuša ubiti, ili da me ispljuje preko CNN-a, recimo. Bolje da me prevari i posle toga da skrušeno prizna da je pogrešila. Ma sve je bolje od ravnodušnosti. Ravnodušnost je čvrst dokaz našeg poraza i gubitka naše ekskluzivnosti, kao i neželjena potvrda da smo tek obična ljudska bića koja su utopljena u svakidašnje sivilo složenih socijalnih odnosa... ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 32
|
08.09.2008, 11:02
Citat:
![]() |
|
|
|