VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam smeta prošlost?
staro
  (#51 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 12.02.2008, 01:40

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...a šta ako je mrtva 'ladna i neće da ti odgovori?...
A gde je tu proslost? Pokopana,a ako nije samo što nije i eto leka za takve... čuj prošlost... slabom i perje smeta...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#52 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 12.02.2008, 01:41

Ne, nimalo mi ne smeta proslost.
Pa zasto bi? Sto je bilo, bilo je, ne moze se izbrisati. Proslost je sastav naseg zivota i onaj kome smeta proslost, mislim da samo ugrozava buducnost.
Od davnina postoji izreka: "ZABORAVITI, NE ZNACI IZBRISATI IZ SECANJA, NEGO SECATI SE SA RAVNODUSNOSCU"
Ako uspijemo sklopiti pakt sa svojom prosloscu, nece nam smetati ni proslost onog drugog.
Treba koracati u buducnost i ne osvrtati se na proslost, to je moje misljenje.

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#53 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 12.02.2008, 06:07

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
Smeta naravno, ako se ta prošlost iznenada pojavi da "osveži sećanje"...E onda bih "pokopala" i njega i nju
......sjajno...
...ma kakva proslost...pogled mi je uvek upucen ka buducnosti...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#54 (permalink))
Alideda
Novi član
Alideda je na dobrom putu

Član od: 21.02.2008.
Poslednji login: 24.02.2008 19:12
Godine: 25
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 22.02.2008, 01:30

Nit mi smeta niti mo je ikad smetala. To sta se njoj dogadjalo dok samnom nije bila ne moze i ne treba da me pogadja jer tada nisam u prici. Sta se desava dok smo zajedno to mi jako smeta. Mislim da svako ima pravo na greske u zivotu i neku proslost koju verovatno ne zeli da ponovi. Ne smeta mi ni da pricam o tome. Otvoreno iznosim i svoj prljav ves iz proslosti. Kako drukcije da objasnim sta je dovelo do toga da budem takav kakav jesam.

Kada moc ljubavi nadvlada ljubav za moci,
svet ce upoznati mir!!!

staro
  (#55 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 22.02.2008, 11:43

Prošlost moja

Kad upregne jesen svoj vrance
a u dane kad se sve pozlati
moje pesme pokidaće lance
istinu ću ja o sebi reći

Prošlost moja nije sjajna bila
a ni sutra meni se ne smeši
oprosti mi, majko moja mila
sin ti pije, sin ti greši

Kad porušim mostove za sobom
što me vežu s ovim ružnim svetom
ostaće mi sećanje na tebe
i na jedno prohujalo leto

Prošlost moja nije sjajna bila....

Peva M. Ilić

Verujem da proslost moze smetati. Meni ponekad smeta, ne u smislu da sam nesto lose uradio, vec mozda, vec zbog toga sto bih neke stvari drugacije uradio. Medjutim, rezmisljanje o tome je samo gubljenje vremena. Proslost treba koristiti kao bazu podataka i iskustava kako bi buduce odluke i postupci bili kvalitetniji...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 22.02.2008 u 12:20. Razlog: dopuna teksta

staro
  (#56 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 02.06.2008, 02:22

nije da mi smeta ali ni ne moram da je znam
u principu, necu ga staviti na klupu i ispitivati sa koliko ih je bio, koju je voleo ili tako nesto..
vise me interesuje sadasnjost a ono sto zelim da znam pitacu, a njegovo je pravo da mi ne odgovori
bitno mi je jedino da smo sad nas dvoje tu, bez involviranja proslosti

moj bivsi decko, strasno posesivan inace, stalno me je zapitkivao o proslosti, sa koliko sam njih bila, kakvi su bili u krevetu i tako to.. i ja kad mu odgovorim on se ili naljuti ili bude ljubomoran na njih (pa covece, nisu za dzaba bivsi ).. i posle par puta, lepo popizdim i kazem: "Koji me moj pitas sve to kad isto neces da cujes?"
njegov odgovor je bio: "Moram da znam."

tako da, nije da mi nije bitno, ali mi nije primarno da znam

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#57 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 02.06.2008, 09:06

Generalno ne volim da se osvrćem, uvek gledam napred. Nikada ne pitam, a ako on želi nešto da ispriča, saslušam ali se ne opterećujem. Što starsica reče bivši nisu badava bivši a tuđi problemi me ne zanimaju.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#58 (permalink))
tiguan
Početnik
tiguan će uskoro postati poznat član

Član od: 22.04.2008.
Poslednji login: 10.08.2008 10:32
Godine: 42
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 02.06.2008, 21:24

Proslost je proslost bilo cija pa smetala ona nama ili ne promeniti je nemozemo.Ostavimo je da i dalje bude proslost a osvrnimo se buducnosti a iz proslosti pokusajmo da izvucemo neke zakljucke i popravimo se (ako je to potrebno).

staro
  (#59 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 05.06.2008, 20:19

Ma hebes proslost, mene brine buducnost!

Rebel

staro
  (#60 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 07.11.2008, 02:03

Ne. Bolji mi se čini on sa svojom prošlošću, nego ja sa ovakvim mislima u sadašnjosti.
Dela su posebna priča. Od svoje "čiste" prošlosti imam dobar glas, a on je na ne baš najboljim temeljima izgradio dobrog sebe.
Moram da se potrudim, koliko sutra sve će ovo biti prošlost, a kada se druga strana zapita da li joj smeta, ne bih da žali.

Odgovor