|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? |
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2008.
Poslednji login: 24.02.2008 19:12
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? -
22.02.2008, 01:30
Nit mi smeta niti mo je ikad smetala. To sta se njoj dogadjalo dok samnom nije bila ne moze i ne treba da me pogadja jer tada nisam u prici. Sta se desava dok smo zajedno to mi jako smeta. Mislim da svako ima pravo na greske u zivotu i neku proslost koju verovatno ne zeli da ponovi. Ne smeta mi ni da pricam o tome. Otvoreno iznosim i svoj prljav ves iz proslosti. Kako drukcije da objasnim sta je dovelo do toga da budem takav kakav jesam.
![]() svet ce upoznati mir!!! |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
|
22.02.2008, 11:43
Prošlost moja
Kad upregne jesen svoj vrance a u dane kad se sve pozlati moje pesme pokidaće lance istinu ću ja o sebi reći Prošlost moja nije sjajna bila a ni sutra meni se ne smeši oprosti mi, majko moja mila sin ti pije, sin ti greši Kad porušim mostove za sobom što me vežu s ovim ružnim svetom ostaće mi sećanje na tebe i na jedno prohujalo leto Prošlost moja nije sjajna bila.... Peva M. Ilić Verujem da proslost moze smetati. Meni ponekad smeta, ne u smislu da sam nesto lose uradio, vec mozda, vec zbog toga sto bih neke stvari drugacije uradio. Medjutim, rezmisljanje o tome je samo gubljenje vremena. Proslost treba koristiti kao bazu podataka i iskustava kako bi buduce odluke i postupci bili kvalitetniji... Rebel
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
02.06.2008, 02:22
nije da mi smeta ali ni ne moram da je znam
![]() u principu, necu ga staviti na klupu i ispitivati sa koliko ih je bio, koju je voleo ili tako nesto.. vise me interesuje sadasnjost a ono sto zelim da znam pitacu, a njegovo je pravo da mi ne odgovori ![]() bitno mi je jedino da smo sad nas dvoje tu, bez involviranja proslosti ![]() ![]() moj bivsi decko, strasno posesivan inace, stalno me je zapitkivao o proslosti, sa koliko sam njih bila, kakvi su bili u krevetu i tako to.. i ja kad mu odgovorim on se ili naljuti ili bude ljubomoran na njih (pa covece, nisu za dzaba bivsi ).. i posle par puta, lepo popizdim i kazem: "Koji me moj pitas sve to kad isto neces da cujes?" njegov odgovor je bio: "Moram da znam." ![]() tako da, nije da mi nije bitno, ali mi nije primarno da znam ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Pol: Žensko
Godine: 29
|
02.06.2008, 09:06
Generalno ne volim da se osvrćem, uvek gledam napred. Nikada ne pitam, a ako on želi nešto da ispriča, saslušam ali se ne opterećujem. Što starsica reče bivši nisu badava bivši a tuđi problemi me ne zanimaju.
Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.04.2008.
Poslednji login: 10.08.2008 10:32
Godine: 42
|
02.06.2008, 21:24
Proslost je proslost bilo cija pa smetala ona nama ili ne promeniti je nemozemo.Ostavimo je da i dalje bude proslost a osvrnimo se buducnosti a iz proslosti pokusajmo da izvucemo neke zakljucke i popravimo se (ako je to potrebno).
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
|
07.11.2008, 02:03
Ne. Bolji mi se čini on sa svojom prošlošću, nego ja sa ovakvim mislima u sadašnjosti.
Dela su posebna priča. Od svoje "čiste" prošlosti imam dobar glas, a on je na ne baš najboljim temeljima izgradio dobrog sebe. Moram da se potrudim, koliko sutra sve će ovo biti prošlost, a kada se druga strana zapita da li joj smeta, ne bih da žali. ![]() |
|
|
|