VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam smeta prošlost?
staro
  (#11 (permalink))
jellena
Početnik
jellena je na dobrom putu

Član od: 13.01.2007.
Poslednji login: 28.03.2007 22:31
Pol: Žensko
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 19.01.2007, 10:56

Ne zanima me previse proslost osobe sa kojom sam, jer ipak zivim sa tom osobom u sadasnjosti..... Trudim se da mi neke cinjenice iz proslosti ne smetaju...ukoliko stvarno nisu bas jako lose. U principu, niko nije bezgresan, i svako ima pravo na pogreske u zivotu, ipak smo mi ljudi!!! Licno , bojim se da osudjujem druge, zato sto ni ja sama nisam uvek bila u pravu, a i pravila sam dosta pogreski..Verujem u to da ljudi mogu da se promene, kad to stvarno zele i imaju dobar razlog za to.....a jedan od tih razloga je i ljubav medju partnerima!!

jellena

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 20.01.2007, 20:10

Inace mi ne smeta....
Smetalo mi je jedino to sto je od ex zene poneo osobinu da ne rasklanja za sobom, posto je i ona konstantno pravila haos u stanu.....
Sve sto ga je majka vaspitavala palo je u vodu

Sve drugo je bilo ok

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#13 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 09.03.2007, 12:39

U principu me ne interesuje mnogo, ali nije na odmet da se nesto zna ! U svakom slučaju razlikujem prošlost od sadašnjosti, što je bilo bilo je...ali naravno ako se prošlost umeša u sadašnjost , zasmetalo bi mi...

Što se manje zna, to bolje!

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#14 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 04.04.2007, 12:41

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Pa, ušla sam u te neke godine, kada bi mi smetalo da taj neko nema prošlost. Onda bih se zapitala. Ovako, to je uredu, iz toga se uči o njemu, lepo i korisno bi bilo da se uči odmah a ne da se smatra da ću baš ja biti ta koja će promeniti svet i sa kojom će sve da bude drugačije. Ne smeta mi, i ja ponekada ubacim elemente prošlosti u komunikaciju, mislim da je zdravo i ljudski upoznati se i na taj način.
Potpisujem ovo, kao svoje. Potpuno se slažem. I dodajem, mi smo dugo u braku, tako da su naše prošlosti, zasebne, malo izbledele. Imamo vreme koje smo proveli zajedno, vreme sadašnje i, nadam se, vreme buduće.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#15 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 04.04.2007, 12:56

jednom davno sam pitao curu ne znam ni ja zaşto kolko ih je imala
... i cura mi je ladno odgovorila iz prve: 28 !
vişe nikad nijednu nişta nisam pitao
nauçila me je da koristim jezik u korisnje svrhe

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#16 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 05.04.2007, 09:52

Kakav je covek bez proslosti,i da li je uopste covek?Zelim da je znam,pa zasto ne bih...ali nikad ne bih dozvolila da to utice na nasu sadasnjost.

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#17 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 10:49
Godine: 29
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 05.04.2007, 10:18

Naravno da mi proslost ne smeta...Ako je to nesto sto je zaista proslo vreme! Kao sto je neko vec napisao, zapitao bih se sta sa tom osobom nije u redu ukoliko nema "proslost". Da bih se nesto preterano interesovao o detaljima, ne bih...Svi smo imali te periode..periode sazrevanja...periode pronalazenja sebe...i onoga sto u zivotu zelimo...

"I onda će znati da je jedina koju sam ikad voleo… Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca…Štedeći se… Učeći se kako ću najbolje voleti nju…
Kada je konačno nadjem…"

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#18 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 11:06
Godine: 19
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 07.04.2007, 00:03

nije presudna, ali chesto moze da ukaze na mnogo toga... barem shto se mog iskustva tiche. sad, ne mora da znachi da je tako....

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#19 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:39
Godine: 34
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 07.04.2007, 10:25

Ne smeta mi... ako je prošlost zaista prošlost... ( da se ne pretvori u sadašnjost ili budućnost )...
prošlost svi imamo - ovakvu ili onakvu... ... lepu ili manje lepu... zavisi...
kakvo sedište - takvo i gledište

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#20 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 17:23
Godine: 25
Odgovor: Da li vam smeta prošlost? - 22.04.2007, 08:24

Nesmeta mi njena proslost vazna je sadasnjost

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)