|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Upoznavanje preko interneta |
|
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? |
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
Ok, a pride i "propratna" muzika, da ne poverujes ...Jos jedno zapazanje svi su "oni" kao u spanskim serijama lepi, bogati, uz "extra" provode, naravno (kako to vec "ide") nesretni bre, u ljubavi.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
|
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? -
08.08.2006, 03:51
Sto kaze Meggy sema preko neta je skroz ok i moze da prodje.
![]() A za tv chat.... no comment. ![]() |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
|
08.08.2006, 04:06
Ljudi, pa i nisu te varijante lose!!! Te oglase daju ljudi koji su nesposobni da sebi nadju partnera, javljaju se oni koji su isto toliko nesposobni, i eto... Love is in the air
![]() Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
|
08.08.2006, 10:57
Pa licno na Internet gledam kao na jednu veliku igraonicu
s'o ona zapravo i jest' Dodushe no mi je mllloooogo puta pomogo oko nekih stvari, najcesce vezanih za skolu S'o se upoznavanja tice u to verujem, cim sam se registrovao na ovaj sajt, ali neka ljubavna veza preko Interneta... no way!!! Licno sam imao losha iskustva u pokusajima da se upoznam sa kojekakvom cicom na nekom chatu A tek kad' sam cuo da je neka biserka ostavila 20-oro dece zbog ljubavnika preko Neta ... ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
|
08.08.2006, 13:00
Ja net obozavam,meni je fantastican.....
Nema sta nema, od stvarno korisnih i pametnih stvari, igrackica za ubijanje vremena i zabavu, pa nazalost i do Sticajem okolnisti jesam upoznao par osoba preko neta i nase druzenje i prijateljstvo je u razvoju( i to veoma lepo ) ,a sad za ljubav ,pa ne znam , valjda i to moze da se desi nekom kao i sto moze da se desi kad izadjete ili odete do lokalne prodavnice pa tamo sretnete nekog.....a od onih na tv chat-u mi se ,cak sam i jedno vreme imao zabavu da ih cimam u po noci ili dana kad mi je dosadno , narocito one diskretne,ozenjene,za povremene susrete ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
|
08.08.2006, 14:06
Net kao sredstvo komunikacije i upoznavanja u svakom slucaju moze da bude dobra polazna tacka. Bas sam raspravljao o tome sa devojkom, i nasli smo se sa razlicitih strana. Ja sam smatrao da je moguce zaljubiti se, cak i zavoleti nekoga preko interneta, i jos uvek smatram to za moguc ishod u odredjenim okolnostima. Ovakav oblik veze je u svim vidovima drugaciji od konvencionalnog, ali se nesto plasim da ce se broj veza (a koliko sam video po netu i brakova) nastalih i odrzavanih na netu, vremenom samo povecavati, sto ce u svakom slucaju predstavljati poseban psiholosko-socioloski problem.
Medjutim Citat:
|
|
|
|
|