VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Upoznavanje preko interneta
staro
  (#1 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Pol: Žensko
Godine: 34
Upoznavanje preko interneta - 07.08.2006, 23:51

Šta mislite o internetu kao modernom sredstvu komunikacije u službi pronalaženja partnera?

Da li imate predrasude prema takvom vidu upoznavanja, da li posećujete takve chat room i šta mislite o ljudima koji to čine?

Kako biste okarakterisali ljude koji ostavljaju razne poruke/ponude intimne sadržine preko TV chat-ova?

Da li biste se upustili u takve "avanture"?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: "ljubav preko Žice"???
staro
  (#2 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 00:34

Citat:
Goga kaže:
Šta mislite o internetu kao modernom sredstvu komunikacije u službi pronalaženja partnera?
Pa, sad, bas za plansko pronalazenja partnera i nije... al' moz' da se omakne neka šema preko neta, sto da ne, primeri su svuda oko nas

Citat:
Kako biste okarakterisali ljude koji ostavljaju razne poruke/ponude intimne sadržine preko TV chat-ova?
E, to ne da je prostacenje i primitivizam, nego nemam reci Aj' da i razumem da je neko bas tol'ko ocajan i zagoreo, pa ne moz' drugacije da nadje, ali sto je to nepismenooooo... pa, to je da sednes i da se smejes od muke

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#3 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 01:16

Citat:
Meggy kaže:

Pa, sad, bas za plansko pronalazenja partnera i nije... al' moz' da se omakne neka šema preko neta, sto da ne, primeri su svuda oko nas

E, to ne da je prostacenje i primitivizam, nego nemam reci Aj' da i razumem da je neko bas tol'ko ocajan i zagoreo, pa ne moz' drugacije da nadje, ali sto je to nepismenooooo... pa, to je da sednes i da se smejes od muke

Ok, a pride i "propratna" muzika, da ne poverujes ...

Jos jedno zapazanje svi su "oni" kao u spanskim serijama lepi, bogati, uz "extra" provode, naravno (kako to vec "ide") nesretni bre, u ljubavi..

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 03:51

Sto kaze Meggy sema preko neta je skroz ok i moze da prodje.

A za tv chat.... no comment.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 04:06

Ljudi, pa i nisu te varijante lose!!! Te oglase daju ljudi koji su nesposobni da sebi nadju partnera, javljaju se oni koji su isto toliko nesposobni, i eto... Love is in the air

Citat:
Meggy kaže:
moz' da se omakne neka šema preko neta, sto da ne, primeri su svuda oko nas
Slazem se, moze da se desi. Upoznas nekog preko neta, vidite se, zaljubite se... To je OK. Ali zaljubiti se u osobu preko neta a ne videti je (slika se ne racuna u "videti"), ne osetiti blizinu, ne osetiti pogled krajickom oka, "slucajno" se dodirnuti i sve te lepe stvari koje idu uz zaljubljivanje... Ne kontam... Znam da se mnogi nece sloziti samnom, i znam da je to na neki neznamkoji nacin moguce, ali ja to prosto ne mogu da razumem...

Poruku je izmenio Lady in red, 08.08.2006 u 04:15.

staro
  (#6 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 04:12

Zato sam i rekla No Comment.

goldie

staro
  (#7 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 10:57

Pa licno na Internet gledam kao na jednu veliku igraonicu s'o ona zapravo i jest' Dodushe no mi je mllloooogo puta pomogo oko nekih stvari, najcesce vezanih za skolu S'o se upoznavanja tice u to verujem, cim sam se registrovao na ovaj sajt, ali neka ljubavna veza preko Interneta... no way!!!

Licno sam imao losha iskustva u pokusajima da se upoznam sa kojekakvom cicom na nekom chatu A tek kad' sam cuo da je neka biserka ostavila 20-oro dece zbog ljubavnika preko Neta ...

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#8 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 13:00

Ja net obozavam,meni je fantastican.....
Nema sta nema, od stvarno korisnih i pametnih stvari, igrackica za ubijanje vremena i zabavu, pa nazalost i do
Sticajem okolnisti jesam upoznao par osoba preko neta i nase druzenje i prijateljstvo je u razvoju( i to veoma lepo ) ,a sad za ljubav ,pa ne znam , valjda i to moze da se desi nekom kao i sto moze da se desi kad izadjete ili odete do lokalne prodavnice pa tamo sretnete nekog.....

a od onih na tv chat-u mi se ,cak sam i jedno vreme imao zabavu da ih cimam u po noci ili dana kad mi je dosadno , narocito one diskretne,ozenjene,za povremene susrete

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#9 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: "ljubav preko Žice"??? - 08.08.2006, 14:06

Net kao sredstvo komunikacije i upoznavanja u svakom slucaju moze da bude dobra polazna tacka. Bas sam raspravljao o tome sa devojkom, i nasli smo se sa razlicitih strana. Ja sam smatrao da je moguce zaljubiti se, cak i zavoleti nekoga preko interneta, i jos uvek smatram to za moguc ishod u odredjenim okolnostima. Ovakav oblik veze je u svim vidovima drugaciji od konvencionalnog, ali se nesto plasim da ce se broj veza (a koliko sam video po netu i brakova) nastalih i odrzavanih na netu, vremenom samo povecavati, sto ce u svakom slucaju predstavljati poseban psiholosko-socioloski problem.
Medjutim
Citat:
Lady in red kaže:
zaljubiti se u osobu preko neta a ne videti je, ne osetiti blizinu, ne osetiti pogled krajickom oka, "slucajno" se dodirnuti i sve te lepe stvari koje idu uz zaljubljivanje
, smatram stvarno neophodnim iskustvom koje ne moze da zameni chat, video ili ko zna sta jos.

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#10 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum