|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kompromisi u vezi? |
|
|
|
Poznata fAca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 01:33
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Kompromisi u vezi? -
23.06.2007, 10:22
Veza moze biti jako-jako lepa, ali da bi takva i opstala i funkcionisala i dalje lepo, javlja se potreba za kompromisima. Nekad popusti jedno, drugi put drugo, i to tako funkcionise kod normalnih ljudi, i srecnih parova. Problem nastaje kad jedno postane toliko „istripovano” da stalno zeli da je ono u pravu, i da nikad nece da pristane na kompromis. Svakako da tu ima i granica, popusta se na manjim stvarima, i one mogu da se i progledaju i kroz prste , ali vaznije stvari zahtevaju saradnju oba partnera, i ne mogu se tek tako odbaciti, vec se nuzno moraju iznaci kompromisi, ili ste u suprutnom u velikoj nevolji. Kompromis treba da bude najbolje resenje za oboje, i da sluzi ucvrscivanju veze i saradnje medju partnerima. Ako li pak pristajete na vezu bez kompromisa, onda je to kako Lilit kaze „sado-mazo” kombinacija.
![]()
|
|
|
|
|
|
BitterSweet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Pol: Žensko
Godine: 25
|
23.06.2007, 11:27
Da mi je samo znati odakle ti ova misao, da se u ljubavi, vezi sve vrti oko novca i da je novac presudan za to da nesto funkcionise, pogotovo stvari koje su vezane za emocije. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.04.2007.
Poslednji login: 03.08.2008 13:57
Godine: 41
|
23.06.2007, 16:03
Kad se vole ljude nema potrebe od kompromis ali ima i veze koja od samog pocetka a ja mislim da jedna strana dominira tad se pojave kompromis ali ta veza za mene nije veza i vazi to pravilo ako ne prihvatas ono ili ovo zbogom so zdravje.Ali kad si u brak tad delis obaveze ali kad jedna strana je jaca tad postoje kompromis i tad da opstane brak treba da kazes amin.To je to.
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 11:06
Godine: 19
|
01.12.2007, 03:16
kompromisi su neophodni... ne bi ni bilo zanimljivo da je uvek sve po mom...
![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:53
Godine: 29
|
01.12.2007, 23:21
...kompromis je neophodan u vezi ali je vazno imati granicu i u trazenju i u ocekivanju jer bez granice kompromis prerasta u preterivanje, nametanje i neminovno rasprave i svadje...
... bilo bi jako dosadno a i prilicno mi je nezamislivo da zivim sa osobom koja odobrava svaku moju misao i ispunjava svaku zelju , a ukoliko bi neko od mene ocekivao tako nesto definitivno ne bi bili u vezi .... Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13