|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li se svadjate i koliko cesto? |
|
Odgovor: Da li se svadjate i koliko cesto? |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Da li se svadjate i koliko cesto? -
06.04.2006, 03:16
Nikad se nisam posvadjala sa momkom, raspravljala da
ali svadjali ne. Ja ne volim da se svadjam i ne bih mogla da budem sa nekim ko voli da se svadja. ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
|
pa ovako, kod nas bi bilo koliko se volimo toliko se i svadjamo. uglavnom, ja se skoro uvijek nadurim kao malo dijete, i onda se tako durim, durim, durim, a na svu srecu moja druga polovica je tu da spusti loptu. a jedna od dobrih strana je da nakon svadjica slijedi
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
|
01.08.2006, 16:35
UUUUuuu, nepodnosim svadju, vise se iznerviram zbog same cinjenice da se svadjam nego oko toga oko cega se svadjam
, u svakom slucaju svadja sa devojkom se nedogadja, mozemo da pricamo da se potencijalno raspravljamo i sl, ali neka cika dreka, nema sanse, pa makar ja na kraju nebio u pravu . Postoje samo dve osobe u mom zivotu sa kojima se svadjam na redovnoj bazi, moja majka i majkina majka , verovatno neka genetika, ali te zene me izvedu iz takta za sec.... |
|
|
|
Da li se svadjate i koliko cesto? |
|
|
x3m member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
|
Da li se svadjate i koliko cesto? -
03.12.2006, 16:14
Nisam svađalica, ali se brzo naljutim zbog gluposti. Oboje smo tvrdoglavi, ali je ipak on taj koji je pomirljiviji, pa brzo izgladi stvar tako što izvali neku glupost ili počne da se šali, pa se ja nasmejem i onda je kraj ljutnji.
![]()
|
|
|
|
|
|
Bee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
|
04.12.2006, 11:11
Ne volim da se svadjam. Nije sto ne volim, nego bas i ne umem. Ako me neko naljuti, ako se iznerviram ja cu pre da gundjam u sebi i jos vise se nerviram ali retko cu da kazem sta mi smeta. A kad me dragi nesto naljuti ne odreagujem odmah, nego prvo smisljam kako da mu lepo kazem sta nije u redu- da se ne bismo posvadjali. ma, ja sam mnogo smotana!!!
![]() |
|
|
|