VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li cete me i vi osuditi?
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 14:09

U braku sam sa muskarcem koji je mladji od mene cetiri godine .Pre nego sto smo se vencali bili smo u vezi dve godine,i uglavnom smo nailazili na podsmeh i prezir okoline .Zar je nemoguce voleti nekog bez obzira na to koliko je mladji/stariji od vas?Kakve veze ima godina rodjenja sa ljubavlju ?Cak i sad kada smo porodica(imamo i bebu) mnogi kazu da smo osudjeni na propast(kad-tad) i da cemo shvatiti da su njihovi komentari bili dobronamerni...Cak misle da je bolje da se razidjemo(sto pre to bolje) da se ne bi uvlacili i sebe i dete u probleme ?!Ja volim .Bez obzira na godine,rasu,drustveni status,... Ja mrzim sto je ovakva ljubav jos uvek u neku ruku predrasuda .A sta vi mislite o ovome?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi?
staro
  (#2 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 14:13

Kakva je to predrasuda? Ne razumem, gde ti živih u Džamahiriji

Mlađi čovek pa šta, ko misli suprotno slobodno mu reci da sam mu ja rekao da je budala

Festina lente

staro
  (#3 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 14:22

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
U braku sam sa muskarcem koji je mladji od mene cetiri godine .Pre nego sto smo se vencali bili smo u vezi dve godine,i uglavnom smo nailazili na podsmeh i prezir okoline .Zar je nemoguce voleti nekog bez obzira na to koliko je mladji/stariji od vas?
Tebi je valjda, do sada, jasno da okolina zapravo i služi tome da bi se podsmevala i da bi ti dolila malo soli na ranu, a tvoj zadatak je da živiš svoj život najbolje što znaš, sa čovekom koga voliš i koji tebe voli i da te uopšte ne zanima šta kaže okolina. Gde bi nam kraj bio kada bismo radili samo ono što naša okolina smatra dobrim!

Citat:
Kakve veze ima godina rodjenja sa ljubavlju ?Cak i sad kada smo porodica(imamo i bebu) mnogi kazu da smo osudjeni na propast(kad-tad) i da cemo shvatiti da su njihovi komentari bili dobronamerni...Cak misle da je bolje da se razidjemo(sto pre to bolje) da se ne bi uvlacili i sebe i dete u probleme ?!Ja volim .Bez obzira na godine,rasu,drustveni status,... Ja mrzim sto je ovakva ljubav jos uvek u neku ruku predrasuda .A sta vi mislite o ovome?
Mislim da si srećna žena jer voliš i jesi voljena, sve ostalo se ne računa opšte. Mislim da treba da se posvetiš svom čoveku u vašem detetu i da se ne obazireš na budalaštine koje stižu iz spoljašnjeg okruženja.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 17:22

koliko ja mogu da shvatim iz tvoga posta, tvoja familija djeluje sretno i to je najbitnije, a za čaršijska naklapanja ne treba uopšte da se uzbuđujete.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 17:56

No offens? Ali odakle si ti??!! Kakve gluposti! Kakva malogradjanshtina! Kkave veze ima shto si starija?! i to chetiri zanemarljive godine!?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 18:53

Citat:
U braku sam sa muskarcem koji je mladji od mene cetiri godine
Osudite i mene!
Osudite i mene!

Ja sam 5 godina i još malko preko u vezi sa dečkom 4 godine mlađim od mene!

Tj..bila sam do skoro...

qq..stare navike se teško ostavljaju

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#7 (permalink))
Hocu-necu
Početnik
Hocu-necu će uskoro postati poznat članHocu-necu će uskoro postati poznat član

Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: 11.11.2008 22:52
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 18:57

Verujem da si prilicno mlada, cim postavljas ovakvo pitanje

Ukratko, ne opterecuj se takvim pricama...

staro
  (#8 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 19:03

Sta da vam kazem.... s'aka cast... ne moze to svaka

Ove vase razlike zvuce ok... ipak deda i manekenka od 20??? Ne znam bas dali tu moze biti ljubavi ili strasti.

Doduse, muskarci su perverzniji pol po tom pitanju. Ima onih sto vole mikimausa na zenskim gacama

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 19:16

Makilli ako ti je lepo - samo vozi. Ne radiš ništa loše, sa čovekom si koga voliš. A okolina? Uh što ja volim takvima da smastim još neku glupost preko, da imaju čime da se hrane i popunjavaju svoje prazne živote...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Da li cete me i vi osuditi? - 13.12.2006, 19:36

Citat: