VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Savršen... ali oženjen!
staro
  (#1 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Savršen... ali oženjen! - 11.02.2007, 23:52

On je divan, savršen, sutra biste mogli da se udate za njega, samo da nije već oženjen! Šta radite u toj vezi i kako ste se tu našli? Da li uopšte znate u šta ste upali i koliko će to problema doneti?
Znate da je to sve pogrešno, da tako nešto vama ne može da se desi, ali stvar je takva kakva je. Dovoljno ste prisebni (barem tako mislite) da znate da tu ne može biti ničeg ozbiljnog, da se vi nećete zaljubiti u njega i da ćete izlaziti i upoznavati nove ljude. Sloboda vam prija i gledate na njega, na gospodina Savršenog, kao na provod dok se ne pojavi onaj pravi. Ne smete sebi da priznate da je ON taj pravi. Panika i tuga vladaju vama.

Šta ćete uraditi?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Savršen... ali oženjen!
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 00:16

Prvo sa ozenjenim osim ''Dobar dan'' ne bih nista,ni u ludilu,ma ni kad bi bio zadnji ne svetu...
Ono sto ne zelim sebi ne zelim ni drugome a i nikada ne bih mogla da podnesem da budem zadnja rupa na svirali,jer ljubavnica to i jeste...
A one opet koje se svesno muvaju s njima prezirem,to su nistavila koja ne vrede ni zrno prasine...

Znaci u toj semi se ni ne bi mogla naci...

E sad da me neko smuva pa da posle saznam da je ozenjen momentalno bih ga ostavila,okrenula se i otisla bez reci...

Zabranjeno voce je zabranjeno voce i ja nemam nikavu zelju za istim,isuvise je gorko za moj ukus

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 00:21

Nije to tako lako ni jednostavno,to samo osoba koja to zivi moze resiti na najbolji nacin,savete ima punih,ali odgovarajuca,to mora se sam naci

No me toques

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 00:23

Ako je ozenjen onda nije savrsen.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Godine: 26
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 00:40

Pre par godina sam bila blizu takve veze dok nisam uspela da se otrgnem "slatkim"lazima i odem.Ni sama ne znam sta bi se desilo samnom,jer je zaista bio savrsen za moj ukus ali sa burmom.Kada ga se ponekad setim,pomislim da bi me se verovatno docepao,i da bih i dan danas bila "druga",da nisam prelomila sa nasim druzenjem,i shvatila da bi on bio neko,zbog koga bih kad-tad patila,i sto je jos gore,ja bih povredila puno ljudi koji zbog nekog mog ili njegovog "hira" to nisu zasluzivali.Strasna mi je i sama pomisao sta je moglo da se izrodi iz tog prijateljstva.Posle pocetnog zanosa dodje realnost koju je nemoguce negirati i zasto bih sebi priredjivala nevolje ako mogu i bez njih...Ne mogu da razumem u potpunosti one koje se i upuste u ovakve veze.Sta uopste mogu da ocekuju od "savrsenog" ozenjenog muskarca?Par slatkih lazi,prazna obecanja da ce ostaviti zenu i izguzvane carsave?Vredi li to unistavanja necijih zivota ukljucujuci i svoj sopstveni?Po meni,ne.Mozda se neko i nece sloziti samnom ali ja drugacije ne mogu da sagledam ovakav tip veze...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#6 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 00:49

... i šta mi muški da kažemo na ovu temu...?

Imao sam situaciju u životu kad sam bio u iskušenju da pređem tu granicu sa koleginicom koja je tad bila u braku koji je bio u krizi, ali nisam.
Razlog što nisam iskoristio povoljne okolnosti i "laku metu"? Pa najverovatnije što bi imao više problema nego zadovoljstva, što bi to kratko trajalo a posledice i moguće neprijatnosti u firmi bi ostale.
Nama muškima bi trebalo da bude lakše, "ubodeš pa odeš", ali nije baš tako...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#7 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 03:54

Nemam hrabrosti da osudim one za koje znam da su imali veze sa oženjenim ili zauzetim jer se držim one "nikad ne reci nikad".
Ipak, za sada sebe ne vidim kao onu koja bi u takvu vezu uletela. Slažem se, nije moje da čuvam tuđ brak, neka svako čuva svoj. I sugurno mu nije dobro u braku čim je zainteresovan.
Ali, da li bi meni bilo dobro u takvoj vezi? Ne verujem. To ne bi bilo to, to ne bi moglo biti potpuno, iskreno, otvoreno i slobodno. A da sebi dodeljujem sporednu ulogu. zašto bih?
Da sam ne znam kako zainteresovana, da je baš on čovek mog života - neka raskrsti šta ima, pa neka mi se onda javi.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 12.02.2007, 19:11

hvala, ali ne hvala. ta kategorija muskaraca je za mene nevidljiva. razloge bi bilo suvisno i nabrajati.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
mcmix
Početnik
mcmix će uskoro postati poznat član

Član od: 13.02.2007.
Poslednji login: 21.11.2007 14:12
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 13.02.2007, 13:17

Ne muvam se oko zauzetih devojaka jer ne bi voleo da se neko muva oko moje devojke. A to sto neke devojke jure ozenjene muskarce to je njihov problem, licno meni ne smeta ali nije bas za pohvalu...

staro
  (#10 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29
Odgovor: Savršen... ali oženjen! - 13.02.2007, 14:55

jbg. ja imam problem, muvam se samo oko zauzetih devojaka. Ne zato što tako želim, već... koja me god devojka privuče, kao po pravilu je zauzeta.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

Odgovor