VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#41 (permalink))
felix
ženski dušmanin
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: juče 23:13
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 12.08.2008, 22:54

...dobrih se stvari uvek kasno setim,odgovor znam kad ostanem sam...

-POBEDNIK JE ONAJ KOJI VERUJE U POBEDU-Vergilije,ENEIDA,

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#42 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 08:32
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 13.08.2008, 21:44

Ne, meni se desavalo upravo suprotno. Dok sam studirao. Na ispitima.

Rebel

staro
  (#43 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Pol: Žensko
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 22.08.2008, 18:07

Desi se... Retko ali se desi... Obično kada sam kriva za nešto...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#44 (permalink))
bellissima
Veteran
bellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimum

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 01:22
Godine: 28
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 27.08.2008, 11:24

Ne kod mene se uglavnom desava suprotno,jedino ponekad ostanem zapanjena na ljudsku glupost,e a tim momentima stvarno neznam sta da kazem !

staro
  (#45 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:17
Godine: 38
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 27.08.2008, 11:46

Jeste, jeste...i meni mi se desilo obrnuto, da mi je izašlo DA a nisam znao šta kažem...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#46 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 27.08.2008, 12:40

Citat:
bellissima kaže: Pogledaj poruku
Ne kod mene se uglavnom desava suprotno,jedino ponekad ostanem zapanjena na ljudsku glupost,e a tim momentima stvarno neznam sta da kazem !
Potpuno se slazem ista prica

staro
  (#47 (permalink))
djavolcic
Početnik
djavolcic će uskoro postati poznat član

Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: juče 19:29
Godine: 32
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 27.08.2008, 13:07

dali vam je sve jasno

staro
  (#48 (permalink))
maja bg
Početnik
maja bg će uskoro postati poznat članmaja bg će uskoro postati poznat član

Član od: 21.11.2008.
Poslednji login: danas 01:33
Godine: 20
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 29.11.2008, 19:41

jestejuce sam htela da mu kazem koliko ga volim,ali blokirala samreci prosto ne izlaze

staro
  (#49 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 08:16
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 29.11.2008, 20:10

Citat:
bellissima kaže:
da,upravo tako..

Citat:
felix kaže:
...dobrih se stvari uvek kasno setim,odgovor znam kad ostanem sam...
:D Bas sam to htjela reci.. Joj volim ovu pjesmu.. Samo,ide 'pravih se reci uvek kasno setim..'
Mislim,ako si mislio na tu pjesmu

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

staro
  (#50 (permalink))
Aiko
Veteran
Aiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimumAiko je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: juče 23:11
Godine: 38
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 29.11.2008, 21:01

nije mi baš najjasnije da ne kažeš nešto, a znaš šta bi rekao..

nemam problem sa tim, kažem - pa šta bude, uvek sam spremna da snosim posledice..i kažem jasno i glasno, bez okolišanja, što bi rekli - u čelo..

i ne stidim se svojih osećanja, misli i ne bojim se odbijanja i nerazumevanja..

mnogo više izgube oni koji prećute, sigurna sam u to..

Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom..

Odgovor