VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#31 (permalink))
angel's heart
Početnik
angel's heart će uskoro postati poznat članangel's heart će uskoro postati poznat član

Član od: 10.05.2008.
Poslednji login: 15.11.2008 01:18
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 19.06.2008, 21:19

da da... par puta.... znam sta treba da kazem ali... jednostavno nemogu.... i nemogu... znaci strasno...posle dodjem kuci i lupam glavu...e trebala si to da kazes... a najvise mi se to desavalo kad sam bila povredjena

I can see us holding hands
Walking on the beach, our toes in the sand

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#32 (permalink))
misti
just a girl
misti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen član

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 00:30
Godine: 30
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 19.06.2008, 21:23

Da to mi se redovno dešava kad dostignem gornju granicu ljutine,pa mi se grlo stegne i ne mogu da progovorim,a suze mi krenu od besa.

staro
  (#33 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 19.06.2008, 23:31

mene je veoma tesko naterati da cutim, uvek sam puna prica i dogadjaja..
ali kad je nesto jako ozbiljno ili kad treba nekome neku vest da saopstim.. ja se spletem, reci ili ne izadju ili bolje da ne izadju..
ponekad nemam takta, pa pricam svasta, sto takodje ne rezultira dobrim..
jedino kad cu reci sve je kad se svadjam.. onda brate mili izlece dibidus apsolutno sve, i vise od toga..
reci mi ne izlaze kad treba da se izrazim oko osecanja.. ne znam jednostavno da to pretocim
jos gore ako znam da cu biti povredjena.. samo blenem kao tele u sarena vrata.. naravno nije to uvek slucaj, ali.. ponekad se sledim jednostavno..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#34 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 20.06.2008, 17:33

Citat:
misti kaže: Pogledaj poruku
Da to mi se redovno dešava kad dostignem gornju granicu ljutine,pa mi se grlo stegne i ne mogu da progovorim,a suze mi krenu od besa
Dešava se

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#35 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Godine: 38
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 21.06.2008, 03:53

...samo ako ne zelim da ih pustim napolje...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#36 (permalink))
emotivni
Novi član
emotivni je na dobrom putu

Član od: 21.06.2008.
Poslednji login: 27.06.2008 09:14
Godine: 35
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 21.06.2008, 20:33

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Naravno da jeste. Naročito u situacijama, kada sam bila povređena ili uvređena od strane voljene osobe. Da li je to bilo svesno ili nesvesno, slučajno, namerno.. ili čak zlonamerno - ne menja stvar. Moje usne su ostajale neme, mada je u glavi bilo toliko toga nagomilanog i haotičnog.
koliko puta reci ostanu u meni, a tacno znam sta hocu da kazem....ali vecinom kada me neko povredi, osobito moja koleginica na poslu, u koju sam jos uvek zaljubljen, i nikako da je prebolim

staro
  (#37 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 08:06
Godine: 28
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 23.07.2008, 19:54

to mi se stalno desava uvek kazem sta ne treba

staro
  (#38 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 12.08.2008, 12:09

Ne znam jesam li već negdje rekla ali.. Moje riječi uvijek nađu put van. Nažalost.

staro
  (#39 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 12.08.2008, 22:47

recimo da delujem otvoreno
recimo da ljudi ponekad pomisle da sam gruba
recimo da se sprdnjom branim od sveta
al ja retko umem da govorim o onome sto me se zaista tice....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#40 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 12.08.2008, 22:52

Desava se ponekad da zaboravim sta sam htio da kazem

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu