VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#21 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 30.09.2007, 11:59

Puno puta i onda kazem ono sto u stvari nisam htjela.

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#22 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 02.10.2007, 13:20

Cesto mi se to desi, onda se smotam sav, pa na kraju krivo prezentiram rijeci i jos dobim po nosu jer ispadne sve kontra od onga sto sam htio reci, a u biti sam htio sve najbolje.

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

staro
  (#23 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 02.10.2007, 15:44

Pa nikada mi nije bilo teško da iskažem svoja osećanja...u tim situacijama mi reči ne fale...
Više kad su u pitanju neke svadje i kad treba da branim svoj stav radije ćutim želeći tu prepirku time što pre da okončam...

staro
  (#24 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Godine: 31
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 22.04.2008, 02:02

Dešavalo mi se to da,sam znala šta bi rekla,al sam prećutala,a zašto ne znam ni sama,tako mi došlo...

treći oblačić levo...dugica

Poruku je izmenio duga12, 22.04.2008 u 02:23.

staro
  (#25 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 22.04.2008, 07:37

pa jeste ... ali onda se jako napnem pa samo krene od sebe

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#26 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 18:12
Godine: 36
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 25.04.2008, 08:40

Kако да не...То је нормално.

staro
  (#27 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 39
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 27.04.2008, 12:40

veoma cesto
ali kad krenu ne mogu da ih zaustavim

pozdrav av av...

staro
  (#28 (permalink))
meseceva_kci
Početnik
meseceva_kci će uskoro postati poznat članmeseceva_kci će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 10.11.2008 01:31
Godine: 33
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 03.05.2008, 18:21

nikada mi nije tesko da izkazem osecanja... samo ponekad su sve reci slabe za ono sto bih rekla, pa nikako da pronadjem pravu...

...Postoje u nama neke neprevodive dubine...
...Postoje u nama neke stvari neprevodive u reci...
...Ne znam...

staro
  (#29 (permalink))
kristina-cica
Hocu tanjir i tacka!
kristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Suncakristina-cica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 31.05.2008, 20:08

Milion puta mi se to desilo, jer pomislim da cu reci za nekoliko trenutaka jer sad bas nije pravo vreme, pa ne kazem uopste.
Onda posle kad analiziram razgovor, sama sebi predbacujem, zasto nisam rekla ovo ili ono, a mozda sam bas sa tim mogla da promenim situaciju...

Zelim da ti budem drug u igri, da jedem iz tvog tanjira i da spavam na tvom jastuku...

staro
  (#30 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 31.05.2008, 20:48

Naravno da jeste. Naročito u situacijama, kada sam bila povređena ili uvređena od strane voljene osobe. Da li je to bilo svesno ili nesvesno, slučajno, namerno.. ili čak zlonamerno - ne menja stvar. Moje usne su ostajale neme, mada je u glavi bilo toliko toga nagomilanog i haotičnog.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete