VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#11 (permalink))
DzuPiter
Iskusni forumdžija
DzuPiter je dijamantDzuPiter je dijamantDzuPiter je dijamantDzuPiter je dijamantDzuPiter je dijamant

Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: danas 02:24
Pol: Muško
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 04.10.2006, 10:43

Citat:
SansRomantic kaže:
Auuu..ovo je ljubavna tema...e tu nikad nisam ostala bez teksa..
jer obično samo ćutim i radim
To znaci da si ti zena mog zivota.

who cares, you don't give a damn, right ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju
staro
  (#12 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 13.01.2007, 13:30

Ja da ostanem bez teksta?!Tesko...Pre ostajem bez bilo cega drugog,Bogu hvala reci ima na pretek.

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#13 (permalink))
Masha 92
Početnik
Masha 92 je na dobrom putu

Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 17.01.2007, 20:25

desavalo mi se nekoliko puta i mrzim kad se nadjem u takvoj situaciji!grrr

Vise je za zaljenje onaj ko zbog pameti izgubi ljubav,nego onaj ko zbog ljubavi izgubi pamet...

staro
  (#14 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 11:10
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 23.04.2007, 20:20

Dok sam bila mladja desavalo se ...ali sada sam ubacila u cetvrtu...jos je rano za petu....takticki........

staro
  (#15 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 23.04.2007, 23:28

da..
desilo mi se...
posle jedne duuuge pauze kad sam vetj mislila da je sve davna proshlost i on me nazove..
pre nego shto sam podigla slushalicu znala sam da je ON.....
pochela sam da se tresem, osushilo mi se grlo... nisam mogla da proslovim..
uzas....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#16 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 30.04.2007, 14:03

Retko kada ostajem bez teksta

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#17 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostaleDejan B je uzor za ostale

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 10:46
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 17.05.2007, 08:53

Veoma često. Češće nego što bih želeo.

staro
  (#18 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 15.10.2008 06:30
Godine: 26
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 17.05.2007, 09:40

Meni se desilo, da sam bilo toliko uzbudjena, da sam znala sta hocu da kazem, ali automatski sam pocela neke glupe teme da pricam, nesto sasvim drugo nego sto sam htela da kazem....rezultat je bio, da je ta osoba pored mene imala utisak "ne daj boze" od mene....

staro
  (#19 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 17.05.2007, 11:20

Apsolutno mnogo puta mi se desi da znam sta hocu reci i znam odgovarajucu rec za tu stvar, kako bi moja drugarica rekla na vrhu jezika mi je samo nikako da izleti....krecana pocela da radi izgleda.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#20 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju - 27.05.2007, 14:33

samo sa jednom osobom... bice da je to zato shto mi stvarno bezkonachno znachi... sa njim nekako ne mogu da izgovorim ono shto zelim i znam da moram... mozak mi blokira i sve shto mogu je da se glupo smeshkam...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen<