|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju |
|
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 22:14
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju -
13.01.2007, 13:30
Ja da ostanem bez teksta?!Tesko...Pre ostajem bez bilo cega drugog,Bogu hvala reci ima na pretek.
![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.01.2007.
Poslednji login: 31.03.2007 17:47
Godine: 16
|
Odgovor: Da li vam se nekada desilo da znate sta da kazete a reci nece da izadju -
17.01.2007, 20:25
desavalo mi se nekoliko puta i mrzim kad se nadjem u takvoj situaciji!grrr
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 11:10
|
23.04.2007, 20:20
Dok sam bila mladja desavalo se ...ali sada sam ubacila u cetvrtu...jos je rano za petu....takticki........
![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
23.04.2007, 23:28
da..
desilo mi se... posle jedne duuuge pauze kad sam vetj mislila da je sve davna proshlost i on me nazove.. pre nego shto sam podigla slushalicu znala sam da je ON..... pochela sam da se tresem, osushilo mi se grlo... nisam mogla da proslovim.. uzas.... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
|
30.04.2007, 14:03
Retko kada ostajem bez teksta
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 10:46
Pol: Muško
Godine: 24
|
17.05.2007, 08:53
Veoma često. Češće nego što bih želeo.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 15.10.2008 06:30
Godine: 26
|
17.05.2007, 09:40
Meni se desilo, da sam bilo toliko uzbudjena, da sam znala sta hocu da kazem, ali automatski sam pocela neke glupe teme da pricam, nesto sasvim drugo nego sto sam htela da kazem....rezultat je bio, da je ta osoba pored mene imala utisak "ne daj boze" od mene....
![]() |
|
|
|
|
|
BitterSweet
Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
|
17.05.2007, 11:20
Apsolutno mnogo puta mi se desi da znam sta hocu reci i znam odgovarajucu rec za tu stvar, kako bi moja drugarica rekla na vrhu jezika mi je samo nikako da izleti....krecana pocela da radi izgleda.
![]() |
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
27.05.2007, 14:33
samo sa jednom osobom... bice da je to zato shto mi stvarno bezkonachno znachi... sa njim nekako ne mogu da izgovorim ono shto zelim i znam da moram... mozak mi blokira i sve shto mogu je da se glupo smeshkam...
![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|