|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
"O čemu razmišljaš?" - da li to pitate |
|
Odgovor: Da li to radite? |
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
Odgovor: Da li to radite? -
27.09.2006, 16:32
Sa voljenim mi je prijatno i kada ćutim jer težim da sa voljenom osobom postignem onu bliskost da i bez reči i gestova čitam njegove misli i osećam njegove emocije. Ali, kada se ta bliskost negde počne gubiti, kada (sigurno ne minut, malo više od tog vremena) njegovo ćutanje osećam kao zid među nama, sigurno ću takvim pitanjem pokušati da razbijem taj zid. Ako vidim da se takvi trenuci sve češće ponavljaju, da je zid sve višlji i višlji bez obzira na moju napore da ga urušim, gubim želju, ne pitam ništa, i slutim kraj.
|
|
|
|
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate |
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate -
27.09.2006, 18:38
Sa pojedinim osobama imam blizak odnos tako da jednostavno mozemo da cutimo i da nam to prija ..... nekad nam je samo to i potrebno .....
Mada nekad ume da mi izleti takvo pitanje , samo sto ja kazem " dinar za misao ", da bi razbio tisinu ako mi ne prija . |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
28.09.2006, 21:08
Joooj, kako meni to cutanje nekad prija, pa to je strasno... pogotovo ako me glava boli
Salim se, stvarno mi neverovatno prija kad sam nekim (to ne mora biti samo momak) da jednostavno cutimo zajedno. Nema tu prici mesta, svaki prekid tisine bi pokvario ugodjaj
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
28.09.2006, 21:23
Retko kad..Tada obično pitam ''gde si?''..Ne volim pitanja te vrste, zato što mi se čini da nikada neću dobiti pravi (iskren) odgovor..Smatram da će mi to - nešto reći kada bude želeo..
Zaista je uživanje kada imaš pored sebe osobu (prijatelja, dečka..) sa kojim možeš bez ustezanja i osećaja neprijatnosti da ćutiš.. Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
28.09.2006, 22:12
Citat:
Nikada ne pitam "O čemu razmišljaš" jer nemam prava niti želim da se mešam u nečiji svet u glavi ili neku situaciju tamo koja se trenutno odvija. Isto tako, ona bliska osoba koja me oseća neće me to nikada pitati sve što treba ja ću reći ili će jednostavno znati i ako odćutim Koliko volim da pričam zajedno, toliko volim i da ćutim zajedno ![]() Citat:
|
||
|
|
|