VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate
staro
  (#11 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 18.11.2006, 19:51

Volim da cutim sa voljenom osobom, sklupcamo se jedno pored drugog i uzivamo.

Ali, kada sam ja raspolozen za pricicu, a recimo vozimo se kolima, ili sedimo negde, a moj onako zagledana u daljinu, sa karaktertisticnim izrazom lica i posebnim radom usana zamisljena , gotovo obavezno je sledilo "Penny for Your Thoughts", koje nekad i upali. Doduse poucen iskustvom, ovo radim sve manje, samo u nekim situacijama kada sam 100% siguran da ce naici na pozitivnu reakciju, jer ipak one retko podnose takva pitanja.

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Poruku je izmenio Mind_reset, 18.11.2006 u 20:12.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 18.11.2006, 20:25

Postavim to pitanje, ali ne previse cesto! U poslednje vreme, pustim da on sam kaze ako misli da mu ja mogu pomoci ili ako zeli da to podeli samnom! Tako je najbolje, jer toliko se znamo da nema potrebe izvlaciti misli na silu!

On mene pita samo ako vidi da sam tizna ili ne raspolozena ali i onda to uradi na lepsi, "upakovan" nacin, i uglavnom naidje na pozitivnu reakciju!

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#13 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Godine: 29
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 10.12.2006, 22:22

Pitam ponekad, ali više da bih razbio tišinu, čak ne očekujem ni da dobijem odgovor. Mada mnogo češće volim da je posmatram tako zamišljenu. Ili jednostavno uživamo u tišini. A ponekad imam i običaj kad primetim da je zagledana u jednu tačku nesvesno i ja da tragam za tom tačkom i koju ona gleda, freak znam.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#14 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 12.12.2006, 00:09

Ponekad nam je potrebna tišina, volimo je i ne prekidamo bilo kakvim pitanjima, sem ako na licu drugoga prepoznamo neku brigu, ako je samo potreba za ćutanjem...priuštimo si ga.

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#15 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 26.01.2007, 19:04

Iskreno, nisam primetila da on ima te faze. Kod njega u glavi je sve unapred savršeno složeno (možda pada u razmišljanje pred spavanje ), tako da nema mesta "slaganju misli" kada je u mom prisustvu. Ako ćutimo, ćutimo zajedno... Ako ja ćutim, nemam ništa protiv da me pita o čemu razmišljam, ali odgovor neće dobiti, jer najčešće ćutim bez ikakvog razloga. Evo, upravo pokušavam da se setim da li ja njega ikada ispitujem o čemu razmišlja (ja ispitujem neke druge stvari ) i ne mogu da se setim. Čak i ako radim to, verovatno to radim reda radi, sigurno ne očekujem da dobijem neki konkretan odgovor.

staro
  (#16 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 26.01.2007, 19:20

Ne volim, ne volim, ne volim, kad to neko pita! Ne mozes pricati ceo dan, ako si pored nekog. Niti mozes dobiti 100% paznje!
Pa covek se zamisli, blene, razmislia, ne razmislja, masta, a najcesce mu prodje 1000 misli kroz glavu... i sad sta znaci konkretno pitanje, sta mislis?
I kad mislis, ne mislis naglas, to zvuci zbunjujuce....
Oce to devojke nekad, kad im zablistaju oci, pa kad dragi zacuti, a one misle da mu mozda nije dobro.

To pitanje se moze preformulisati kao: "i ja sam tu, i dosadno mi je"

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#17 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 07.03.2007, 23:09

Nekada je ćutanje zlato , a i prija ta tišina...
Ja nemam baš naviku da pitam nekog o čemu razmišlja, a isto tako nisam baš oduševljena kada mi neko postavi to pitanje, jer uglavnom dobije odgovor: ''ne razmišljam o ničemu'', jer u većini slučajeva i jeste tako. Što znači, ako se zamislim, zar moram uvek misliti na nekog, ili o nečem. Zar ne?
A nekada mi proleti sve i svašta kroz glavu, pa ne znam ni sama šta bih odgovorila...

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

"O čemu razmišljaš?" - da li to pitate
staro
  (#18 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
"O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 17.10.2007, 04:58

..naprosto mrzim to pitanje ..
..ne volim da me se pita a ni ja ne volim da ispitujem..
..sta god da je reci ce mi sam ili cu ja reci njemu..

..btw ..
..ja sam uvek u nekom svom svetu i naprosto volim da mastam o svemu i svacemu..
..moje misli su samo moje i nedam ih nikome..
..znam kako je i zbog toga postujem tudje misli..
....

staro
  (#19 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 17.10.2007, 07:13

Nikada ne pitam, pa svako razmislja, a uvek nalazim partnera koja razmislja...

Ali su zene toliko ljupke kada razmisljalju, samo joj kazem macooo, tako si slatka i sledi , pa nek nastavi da resava svoj problem, ako se seti, gde je stala!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#20 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 17:57
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 12.03.2008, 15:02

Retko pitam takve stvri...osim kada osetim da bi trebalo....lakse je reci kada neko pita, nego poceti sam.....
To se retko desava....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.