VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 21.05.2007, 01:57

Da li mislite da je zajednički boravak u kupatilu nepoštovanje partnera i njegove privatnosti ili pak određeni stepen bliskosti sa partnerom? Ima li sredine? Da li perete zube zajedno? Da li piškite dok se on brije? Da li se šminkate dok on piški?

Da li je to samo vaš prostor u određenom trenutku i da li je to zato što se stidite, zato što mislite da ipak neku intimu zauvek treba zadržati za sebe i da se time gubi na strasti or anything ili vam je potpuno svejedno da li ste sami ili sa partnerom?

Da li poštujete zatvorena vrata?
Šta je sa zajedničkim tuširanjem? Koliko u higijenskim navikama u dvoje uopšte ima erotike?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje?
staro
  (#2 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 21.05.2007, 09:52

Joj, gde me nadje...
Sto se toga tice jako sam konzervativna, volim da sve radnje sto se tice higijene obavljam sama bez ikoga u toj prostoriji u tom odredjenom trenutku, nije bitno da li pricamo o partneru ili drugarici, rodjaku ili majci....

U ovakvim ritualima zadrzavam svoje diskreciono pravo da budem sama...ne zato sto sam stidljiva vec jednostavno mislim da svaka osoba ima pravo na neku svoju intimu.

Apsolutno postujem zatvorena vrata i ocekujem da se ljudi u mom okruzenju ponasaju isto tako...

A sto se tice tusiranja zajedno, moze...u sledecim uslovima da sam se ja istusirala prethodno kao i on, sami, pa posle zarad neke novine ili predigre istusiramo zajedno.

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#3 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 21.05.2007, 11:09

Nasuprot cicki, kod nas zatvorena vrata ne predstavljaju nikakvu prepreku . Vrata od toaleta ne zaključavam nikad, osim ako su mi gosti u kući. Čak ih, ako idem da piškim, ni ne zatvaram . Svesna sam da će neko verovatno sad da se ispovraća kad pročita šta sam napisala, ali - iskreno, tako je kod nas .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#4 (permalink))
svimigovi
Iskusni forumdžija
svimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članova

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 30.10.2008 01:23
Pol: Muško
Godine: 39
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 21.05.2007, 11:21

Interesantna tema...pa ovako, što se tiče zatvoreni vrata-poštuje se...ako smo zajedno ušli, nije problem ni u isto vreme da peremo zube ili ja se brijem ona piški.....ili.....
.....što se tiče tuširanja , pa može da bude baš i izazovno, malo razbije monotoniju....glasam za!!!!

kiša pada trava raste, ja te volim intenzivno
.....

staro
  (#5 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 21.05.2007, 16:15

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Da li mislite da je zajednički boravak u kupatilu nepoštovanje partnera i njegove privatnosti ili pak određeni stepen bliskosti sa partnerom?

Da li je to samo vaš prostor u određenom trenutku...
Da li poštujete zatvorena vrata?
Šta je sa zajedničkim tuširanjem? Koliko u higijenskim navikama u dvoje uopšte ima erotike?
Ne mislim da je istovremeni boravak u kupatilu nepoštovanje partnera...ali isto tako, ponekad, to zaista bude samo moj prostor u odredjenom trenutku (kad se opuštam u kadi, i pokušavam da sredim misli...)...
Ne volim nešto naročito zajedničko tuširanje, jer onda vodimo borbu za tuš, ali obožavam da se zajedno opustimo u punoj kadi i naizmeničko trljamo ledja jedno drugom...isto tako veoma često kad se dragi potopi u kadu posle posla, ja sednem pored njega i pričamo...to mi je kao neki idealan trenutak mira kad možemo natenane da diskutujemo...

staro
  (#6 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 21.05.2007, 18:38

Kod nas ne postoje "zatvorena vrata". Iskreno, ja čak skoro nikada ne zatvaram vrata od kupatila (posledica dugogodišnjeg samačkog života), pa se nekada dešava i da dođu gosti, a ja se setim vrata tek kada sam skoro obavila sve što treba da obavim. Ne predstavlja mi nikakav problem zajedničko tuširanje i relativno često to praktikujemo. Može biti predigra, a ne mora. Shvatam to kao sastavni deo zajedničkog života. Peremo zubiće zajedno, on se tušira, a ja opušteno ulazim u kupatilo kada mi bilo šta zatreba. On takođe. Nisam se stidela svog niti njegovog tela na početku naše veze. Ne stidim se ni dan danas.

staro
  (#7 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 22.05.2007, 02:19

Da ne brkamo babe i žabe...(Baba oprosti mi ovu igru reči )

Jedno je obavljanje fizioloških potreba (kakenje, piškenje i 2 in one)
za šta ne verujem da spada u one stvari, na koje je matičar mislio kada vas
je upitao dali ćete deliti dobro i zlo.

Sasvim druga stvar je zajedničko kupanje u kadi, tuširanje ili sedenje u sauni,
mada je po meni tuširanje udvoje, u tuš kabini normalnih dimenzija od prilike
isto kao i voziti se u prepunom autobusu, bez krova, dok pljušti kiša.
Moram napomenuti još i to da se moja draga supruga tušira sa toliko toplom
vodom, u kakvu ja obično sipam nes kafu. Što se mene tiče, kada je zamolim
da mi izriba ledja, ona prvo ode da obuče nešto, jer u vodi sa kakvom se ja tuširam, ona poplavi.
Oboje uživamo da se barem jednom nedeljno, zajedno brčkamo u kadi.
Onda se nacenkamo oko temperature, ali ipak budno motrimo jedno drugo, na
svaki sumnjiv pokret ruke prema slavinama.

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 22:33
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 22.05.2007, 10:09

Citat:
Uriel kaže: Pogledaj poruku
Moram napomenuti još i to da se moja draga supruga tušira sa toliko toplom
vodom, u kakvu ja obično sipam nes kafu.
Što se mene tiče, kada je zamolim
da mi izriba ledja, ona prvo ode da obuče nešto, jer u vodi sa kakvom se ja tuširam, ona poplavi.
joj slatko sam se nasmejala...ovo je tako tipična situacija i kod nas...

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Higijenske potrebe - sami ili u dvoje? - 22.05.2007, 16:45

Citat:
Uriel kaže: Pogledaj poruku
Da ne brkamo babe i žabe...(Baba oprosti mi ovu igru reči )

Jedno je obavljanje fizioloških potreba (kakenje, piškenje i 2 in one)
za šta ne verujem da spada u one stvari, na koje je matičar mislio kada vas
je upitao dali ćete deliti dobro i zlo.
Moj propust u naslovu teme Mislila sam na ol inkluziv sad ćem ispravim, hvala

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje?
staro
  (#10 (permalink))
kataklinger
Iskusni forumdžija
kataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat član

Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: 24.11.2008 17:54
Godine: 23
Odgovor: Higijenske i fiziološke potrebe - sami ili u dvoje? - 22.05.2007, 17:16

Ja licno mislim da zajednicki boravak u kupatilu pojacava stepen bliskosti izmedju partnera.

Kod nas se vrata ne zakljucavaju i ne predstavlja nam problem da se on brije dok ja piskim i obrnuto da se ja sminkam ili ukljucujem masinu dok on piski.

Sto se tice zajednickog kupanja nemam nista