|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Strah od ljubavi |
|
Odgovor: Strah od ljubavi |
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Strah od ljubavi -
02.11.2007, 20:57
Oh,pa ja sam ceo zivot tako prozivela i svaku vezu zavrsila bas kad je postajalo ili vec bilo ono extra lepo jer sam se plasila da ce posle mnogo da boli...
Svaki put,cim je postajala neka naznaka neke prave veze koja vodi necem ozbiljnijem ja sam kupila prnje i odlazila... Jednom sam cak bila i zarucena i onda naprasno kidnula iz veze a jedini razlog je bio strah od ljubavi... Kad nadjem nekoga uz koga cu se osecati sigurno tad cu se i pokloniti sva,tad cu i prevezici taj strah a sve do tad cu voleti ali i bezati pre nego zavolim beznadano ![]() William Wordsworth |
|
|
|
Strah od ljubavi |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 19:49
|
Strah od ljubavi -
03.11.2007, 09:54
Citat:
![]() Proživela sam uvek te faze najbolje uz prijatelje, ili u najgoroj varijanti, kažnjavajući sebe tako što odem od osobe koja me zavoli... ![]() Prodje sve to brzo...Kad krupne korake zameniš sitnim...onda sve nekako dodje na svoje mesto...
|
|
|
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 23:36
Pol: Muško
Godine: 42
|
03.11.2007, 10:00
E bre lave ti si jedna muşka
i isti si ko i ja ![]() ![]() Sve je isto samo su taçkice postale rupice
|
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:48
Godine: 37
|
03.11.2007, 10:13
...kažu da su svinje inteligentne životinje...
...možda zato što ne biraju šta jeDu?... ![]() ...ne mućkaj u ustima dugo...
|
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 21:43
Godine: 35
|
04.11.2007, 02:44
Dugo, predugo sam tako ziveo. Sad znam da je bolje dati sve od sebe, i ziveti za svaki caroban trenutak proveden sa nekim vrednim toga...kad dodju dani tuge, imacete cega da se setite...sa osmehom.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2007.
Poslednji login: 26.03.2008 20:02
Godine: 36
|
05.11.2007, 22:53
Ja sam oko srca sagradio zid zeru veći od kineskog. Išao sam sve po redu, omalterisao, nabacio fasadu i već šta sve ide. Nekoć mi ga jedna Mala izrazbija i do srca nebranjenog dođe. Evo me pripremam se za petnestu noć bez sna, sutra ću u apoteci tražiti nešto jače jer ovo što su mi dali ne vata.
I pad je let.
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 19:35
Godine: 32
|
13.11.2007, 10:14
Citat:
Mislim da je svojevrsni hendikep nemogucnost takvog voljenja, ma kolika da je patnja posle, sve je to deo istog procesa. Što se strahova tiče, mislim da se svako od nas, vise ili manje, zaista boji tog gubljenja kontrole nad sobom, nad situacijom, nad zdravim razumom. Ja se u tim situacijama čak više bojim sebe same, jer znam kako divlje, duboko, bezgranično umem da volim i kuda sve to zna da me odvede. Zahvaljujem Bogu na tom čudesnom daru, toj čudesnoj sposobnosti da se dosegnu takve vratolomne visine, dubine, najčudesnije, najzaslepljujuće osećanje, kao i taj eksplozivni, neizrečivi osecaj sreće kad čovek, prosto i jednostavno - voli.
|
|
|
|
|