|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Propali sudari |
|
Odgovor: Kad ne dodje na prvi sastanak... |
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:53
Pol: Muško
|
Odgovor: Kad ne dodje na prvi sastanak... -
21.12.2007, 13:44
Znas kako se to radi kolega,da ne bi dolazio u priliku da pokusavas ponovo...
![]() Prvi sastanak se odigra da ona tek kada prodje shvati da je to bio prvi sastanak,pa onda imas dilemu da li ce doci na drugi,ali kada bude drugi sastanak kao tema apsolviracemo je tada... Ili sve podesis tako da se ona pita da li ces ti doci,a ne ti da li ce ona...ne stavljaj sebe u situaciju da si ti taj koji cekas,jer onda svesna toga nece mozda ni doci... Slusaj mene radi kako hoces...Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:53
|
Odgovor: Propali sudari -
24.04.2008, 11:49
Statistički stojim ovako što se neta tiče u poslednjih 3-4 godine...
Od 12 'sudara' , sa 1 sam pobegao u 2 nocu,a jedan je bio kao da ga nije bilo... Znaci u procentima 17% neuspešnih , a 83% uspešnih , što za moje godine nije loše , naročito što i tih 17% sam napravih , a da nisam morao... ![]() Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:32
|
14.05.2008, 10:47
"Dogovorili smo se u 8, u 9 sam odlucio da je cekam do 10, u 11 sam otisao kuci, jer i ja imam svoje dostojanstvo!"
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:14
Pol: Žensko
Godine: 20
|
14.05.2008, 15:41
imala sam dva.. jednog se secam kao svoje ispale a drugog necu da se secam, i dan danas vucem traume i izbegavam sastanke
![]() dopisivala se sa likom dosta dugo (oni fon chat_ovi pa mu ni sliku nisam videla a ni on moju) i kao dogovorimo se napokon da cemo se naci.. on ce kao doci da se vidimo, nadjemo se u diskoteci (mislim, mesto neverovatno, ne cujes svoje misli a ne.. ).. i decko bude simpa, visok, crn.. bas ono.. i svidim se i ja decku, ono skontala sam iz dalje price .. i sad nas dvoje kao spikali malo jer je to stvar koja nas je i inace spojila.. kad ono, na fajrontu (docekao me decko, svaka mu cast ) kaze on meni: "I gde cemo sad, znas neki hotel?" a ja ![]() mislim, prica se ni u jednom momentu nije povela u tom pravcu a ne da ja razmisljam o hotelima i ostalom.. samo sam mu rekla da cu ici sa mojim drustvom kuci a da cemo se mi jos cuti.. vise se nismo culi ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Pol: Žensko
|
19.06.2008, 06:04
Samo jedan propali sudar je ostavio mrlju u mojoj kratkoj karijeri sudaranja
![]() Prvo, nisam nikad bila tip za te dogovorene sastanke. Kod mene je sve to islo nekako spontano. Na nekim orgijama i slicnim kulturnim desavanjima. Nego...ovog sam upoznala na faxu. Lep decko. Samo da ga gledas kol'ko je lep. Ali mnogo fin i ustogljen za moj ukus. Uglavnom, pozove on mene u bioskop. Mesto, vreme, film, sve dogovoreno.Ja se ne pojavim. Prvi put. Ne mogu sad da se setim da li je taj put ili drugi, razlog mog "opravdanog" izostanka bilo zapijanje sa drugaricama, sve u svemu nadjemo se mi konacno...treca sreca. Gledali smo film o smaku sveta. Jeo je kikiriki i zagrcnuo se na pola filma. Mislila sam da ce se ugusiti koliko je kasljao. Posle smo otisli na kolace. Opet se zagrcnuo. Pomislih:"Jebes ovog ne zna ni da jede". Otpratio me je kuci. Poljubio me u obraz. Rekao da mu je bilo fenomenalno sa mnom i da zeli da se vidimo ponovo. Njemu je bilo lepo, a meni kao u filmu koji smo gledali. ![]() Mesec dana nakon toga sam ga izbegavala dok me se konacno nije okanuo. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Propali sudari |