VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
"O čemu razmišljaš?" - da li to pitate
staro
  (#1 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 00:26
Pol: Muško
Godine: 30
"O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 26.09.2006, 22:17

Da li kada vas voljeni na minut zuri u jednu tacku sledi pitanje"O cemu razmisljas?".Da li je to potpuno uobicajeno pitanje zena ili jednostavno zelite sve da znate iako pretpostavljate da na ovakva pitanja samo progundjamo i ne podnosimo ih?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li to radite?
staro
  (#2 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Da li to radite? - 27.09.2006, 09:53

Iskreno , može da zuri satima, ja ga neću pitati ništa...
Samo ću se sklupčaati kraj njega...i ćutati...

Kao što ja ne volim da me zapitkuju,
i kao što ja kada želim nešto da kažem to i jasno i glasno saopštim,
a kada ne želim, pitanja me samo izluđuju...
tako se postavljam i prema Njemu, ali i prema svim ostalim ljudima..

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#3 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 12.09.2008 14:40
Godine: 23
Odgovor: Da li to radite? - 27.09.2006, 15:58

Nikada ga ne pitam o cemu razmislja, ali zato on mene pita jako cesto

Citat:
Da li je to potpuno uobicajeno pitanje zena ili jednostavno zelite sve da znate iako pretpostavljate da na ovakva pitanja samo progundjamo i ne podnosimo ih?
Ni mi ne podnosimo ta pitanja

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#4 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Godine: 33
Odgovor: Da li to radite? - 27.09.2006, 16:06

ne pitam! Kad hoće kaže sam.

staro
  (#5 (permalink))
makycica
Iskusni forumdžija
makycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamantmakycica je dijamant

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: 07.07.2008 22:50
Odgovor: Da li to radite? - 27.09.2006, 16:20

Zavisi u kakvom sam ja raspolozenju...ponekad volim sve da znam...

staro
  (#6 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:57
Odgovor: Da li to radite? - 27.09.2006, 16:32

Sa voljenim mi je prijatno i kada ćutim jer težim da sa voljenom osobom postignem onu bliskost da i bez reči i gestova čitam njegove misli i osećam njegove emocije. Ali, kada se ta bliskost negde počne gubiti, kada (sigurno ne minut, malo više od tog vremena) njegovo ćutanje osećam kao zid među nama, sigurno ću takvim pitanjem pokušati da razbijem taj zid. Ako vidim da se takvi trenuci sve češće ponavljaju, da je zid sve višlji i višlji bez obzira na moju napore da ga urušim, gubim želju, ne pitam ništa, i slutim kraj.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate
staro
  (#7 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 27.09.2006, 18:38

Sa pojedinim osobama imam blizak odnos tako da jednostavno mozemo da cutimo i da nam to prija ..... nekad nam je samo to i potrebno .....
Mada nekad ume da mi izleti takvo pitanje , samo sto ja kazem " dinar za misao ", da bi razbio tisinu ako mi ne prija .

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 28.09.2006, 21:08

Joooj, kako meni to cutanje nekad prija, pa to je strasno... pogotovo ako me glava boli

Salim se, stvarno mi neverovatno prija kad sam nekim (to ne mora biti samo momak) da jednostavno cutimo zajedno. Nema tu prici mesta, svaki prekid tisine bi pokvario ugodjaj

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 22:59
Godine: 34
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 28.09.2006, 21:23

Retko kad..Tada obično pitam ''gde si?''..Ne volim pitanja te vrste, zato što mi se čini da nikada neću dobiti pravi (iskren) odgovor..Smatram da će mi to - nešto reći kada bude želeo..

Zaista je uživanje kada imaš pored sebe osobu (prijatelja, dečka..) sa kojim možeš bez ustezanja i osećaja neprijatnosti da ćutiš..

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 22:55
Godine: 33
Odgovor: "O čemu razmišljaš?" - da li to pitate - 28.09.2006, 22:12

Citat:
Goga kaže:
Zaista je uživanje kada imaš pored sebe osobu (prijatelja, dečka..) sa kojim možeš bez ustezanja i osećaja neprijatnosti da ćutiš..
Više nego divno Nikada ne pitam "O čemu razmišljaš" jer nemam prava niti želim da se mešam u nečiji svet u glavi ili neku situaciju tamo koja se trenutno odvija. Isto tako, ona bliska osoba koja me oseća neće me to nikada pitati sve što treba ja ću reći ili će jednostavno znati i ako odćutim

Koliko volim da pričam zajedno, toliko volim i da ćutim zajedno

Citat:
Da li je to potpuno uobicajeno pitanje zena
Verovatno onih koje su previše radoznale ili nisu sigurne u svoje ljubavi ili šta god... da se slučajno ne mota tu neka druga...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor