|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Udaj se za mene |
|
Odgovor: Udaj se za mene |
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Pol: Žensko
Godine: 30
|
Odgovor: Udaj se za mene -
01.11.2006, 23:10
Prije mojeg prvog da bila sam prosena nekoliko puta. Svaki put sam pobjegla glavom bez obzira.Kada sam upoznala mog supruga znala sam da je to to i kada je nakon samo tri mjeseca zvanicno upitao nije bilo razmisljanja. Donio je buket cvijeca i rekao : " I ? Hoces ili neces? "
Hocu evo deveta godina. ![]() Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
|
02.11.2006, 00:04
Bila nam je godisnjica veze,ja sam pravila neki rucak,usao je u kuhinju zagrlio me s ledja,prokomentarisao nesto za kuhanje,poljubio me i tad sam se okrenula prema njemu...Stavio mi je kutijicu pod nos,otvorio i rekao:''Volim te,hoces li se udati za mene?''
Rekla sam da ali se nisam udala,ostavila sam ga posle pola godine,ne pitajte zasto(ne nisam bila prevarena ) |
|
|
|
|
|
Botino blago
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 30.05.2008 21:16
Godine: 32
|
02.11.2006, 01:13
Upozorenje:
1. ne čitati ako ste romantični 2. ne čitati ako ste gadljivi 3. ne čitati ako ste 2u1 gore navedenih kategorija Elem, birali smo skinove za Winamp i svaki komentarisali. Došao Toxic na red. Da, baš ta ljigava-močvarno-zelena. Pogledali smo se i u istom, bukvalno, istom trenutku izgovorili: "Ovo k'o povraćojka." I tu on pade na kolena... Eto...zbog povraćojke. ![]() Trebalo je ziveti. " |
|
|
|
![]() |
|