|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Udaj se za mene |
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Pol: Muško
|
Odgovor: Udaj se za mene -
18.06.2007, 07:33
Bilo je to u toku razgovora, dosli smo do konstatacije da bi se mogli vencati.
Medjutim sam formalni cin zaprosenja/veridbe, u uskom porodicnom krugu je bio vrlo svecan! Trenutak za secanje! i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: juče 14:28
|
21.07.2007, 23:45
"...Sve sam sredio!Treba mi tvoje da!Hocu da mi je bracna obaveza tvoj osmeh!Ako vec funkcionisemo ovako dobro,ajde i da uzivamo u tome,a ne da se prisecamo!Nisi deo mog zivota,ti si moj zivot!Ajde da ustanemo zajedno,da lezemo zajedno!Budi mi zena!Spoji i usreci dve srodne i sudbinski vezane duse!Udaj se za mene....!"
|
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
|
13.08.2007, 16:55
e verovali ili ne i ja sam prosio dva puta dvije cure i ni jedna me nije odbila ali mi je bila prpa sta ce reci
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
|
13.08.2007, 22:22
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 09:58
Pol: Žensko
Godine: 28
|
05.02.2008, 11:12
Hm....teska tema.
Kako da znam da li je ON taj PRAVi ili ne? Vecita pitanja.... Plasi me ovo pitanje........ ![]() |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Godine: 29
|
20.02.2008, 08:45
Ah.. ja ne bih znala.
Ja te riječi nisam čula. Ups, jesam ali ih nisam shvatila ozbiljno nakon finiširane jedne radnje. Ali, u svakom slučaju, ja sam htjela da bude neka romantika u igri ali ne ono sa svjećama nego tipa lubenica - dvije slamke - na jednoj slamki prsten. Jednostavno ali opet lijepo i romantično. Nije ostvareno iako sam suptilno sugerirala svojem taj način izgovaranja tih riječi. ![]() |
|
|
|
Kako vas je zaprosio? |
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Godine: 30
|
Posto su mi vjencanja profesija svakodnevno imam prilike cuti buduce mladenke kako pricaju u svojoj prosnji. Dok se u Americi ocekuje da ste uz pitanje daje i vjerenicki prsten (naravno sto veci to bolji) i da to bude dogadjaj za pamcenje. Od iznajmljivanja jahti do luksuznih putovanja samo za tu prigodu do nekih vrlo hrabrih performansa ispred masovne publike. Kada cujem te price moram se nasmijati i vratiti se gotovo 11 godina unazad. Moj me je zakoniti zaprosio sa buketom cvijeca iz lokalne samoposluge sa pitanjem:
" I onda? ' Ocemo li se zenit ili necemo? " ![]() Znala sam da je to u njega vrhunac romantike pa sam pristala prije nego je on odustao .Dakle drage forumasice i forumasi, kako su vas pitali ili kako ste vi pitali? ![]() Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 26.06.2008 10:45
|
16.05.2008, 13:01
E drage moje, ako vi ne uzmete stvar u svoje ruke nista od udaje.
Verujte mi, retki su muskarci koji znaju sta hoce od zivota i od veze. A to sto nikako da se odluce da vas zaprose iz proste muske logike: mozda ima i bolja ili ma samo jos jednu da ... Pa zar je brak tako strasan? vatru u meni nikada neće ugasiti sivilo dana
|
|
|
|