VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Udaj se za mene
staro
  (#31 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamant

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Udaj se za mene - 19.05.2007, 14:14

Apsolutno ne razmisljam o tome, zasto?

Zato sto mozda i ne zelim ni prosidbu ni vencanje, znam cure koje jos od detinjstva kako ce izgledati njihovo vencanje, bela vencanica, zvanice, deveruse...e pa, ja nisam od tih...
Ne zelim se udati, bar ne na papiru, ne u opstini i ne u crkvi, pogotovo ne u vencanici i zarad parceta papira i gomilu kucnih aparata...

Znaci ne bi volela da me iko zaprosi od deckica, ako ikad budem osetila da sam naisla na osobu sa kojom bih mogla ziveti pod istim krovom i deliti svaki dan, to ce biti to...bez prosidbe, bez papira, bez svadbe...samo ljubav!

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Udaj se za mene - 16.06.2007, 18:20

Citat:
Lady in red kaže: Pogledaj poruku
Kako zamisljate trenutak u kom ce vas vas voljeni zaprositi, tj. kako ce te vi momci jednog dana zaprositi svoje voljene? Da li to mora da bude romanticno, na nekom posebnom mestu ili ne? Za one koji su vec u braku, kako je izgledao taj trenutak prosidbe?
pa ako budem smatrala da je on "onaj pravi" zaprositju ja njega....
verovatno tje sve lichiti na zafrkanciju, ali....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#33 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Pol: Muško
Odgovor: Udaj se za mene - 18.06.2007, 07:33

Bilo je to u toku razgovora, dosli smo do konstatacije da bi se mogli vencati.
Medjutim sam formalni cin zaprosenja/veridbe, u uskom porodicnom krugu je bio vrlo svecan! Trenutak za secanje!

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#34 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: juče 14:28
Odgovor: Udaj se za mene - 21.07.2007, 23:45

"...Sve sam sredio!Treba mi tvoje da!Hocu da mi je bracna obaveza tvoj osmeh!Ako vec funkcionisemo ovako dobro,ajde i da uzivamo u tome,a ne da se prisecamo!Nisi deo mog zivota,ti si moj zivot!Ajde da ustanemo zajedno,da lezemo zajedno!Budi mi zena!Spoji i usreci dve srodne i sudbinski vezane duse!Udaj se za mene....!"

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#35 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Udaj se za mene - 13.08.2007, 16:55

e verovali ili ne i ja sam prosio dva puta dvije cure i ni jedna me nije odbila ali mi je bila prpa sta ce reci

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#36 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
Odgovor: Udaj se za mene - 13.08.2007, 22:22

Citat:
veljko yaric kaže: Pogledaj poruku
e verovali ili ne i ja sam prosio dva puta dvije cure i ni jedna me nije odbila ali mi je bila prpa sta ce reci
Дакле, данас све троје живите у срећном браку?

staro
  (#37 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 04.07.2008 09:58
Godine: 28
Odgovor: Udaj se za mene - 05.02.2008, 11:12

Hm....teska tema.
Kako da znam da li je ON taj PRAVi ili ne?
Vecita pitanja....
Plasi me ovo pitanje........

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#38 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Godine: 29
Odgovor: Udaj se za mene - 20.02.2008, 08:45

Ah.. ja ne bih znala.

Ja te riječi nisam čula. Ups, jesam ali ih nisam shvatila ozbiljno nakon finiširane jedne radnje.

Ali, u svakom slučaju, ja sam htjela da bude neka romantika u igri ali ne ono sa svjećama nego tipa lubenica - dvije slamke - na jednoj slamki prsten.

Jednostavno ali opet lijepo i romantično.

Nije ostvareno iako sam suptilno sugerirala svojem taj način izgovaranja tih riječi.

Kako vas je zaprosio?
staro
  (#39 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Godine: 30
Kako vas je zaprosio? - 14.05.2008, 20:06

Posto su mi vjencanja profesija svakodnevno imam prilike cuti buduce mladenke kako pricaju u svojoj prosnji. Dok se u Americi ocekuje da ste uz pitanje daje i vjerenicki prsten (naravno sto veci to bolji) i da to bude dogadjaj za pamcenje. Od iznajmljivanja jahti do luksuznih putovanja samo za tu prigodu do nekih vrlo hrabrih performansa ispred masovne publike. Kada cujem te price moram se nasmijati i vratiti se gotovo 11 godina unazad. Moj me je zakoniti zaprosio sa buketom cvijeca iz lokalne samoposluge sa pitanjem:
" I onda? ' Ocemo li se zenit ili necemo? "

Znala sam da je to u njega vrhunac romantike pa sam pristala prije nego je on odustao .
Dakle drage forumasice i forumasi, kako su vas pitali ili kako ste vi pitali?

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#40 (permalink))
supica
Novi član
supica će uskoro postati poznat člansupica će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 26.06.2008 10:45
Odgovor: Udaj se za mene - 16.05.2008, 13:01

E drage moje, ako vi ne uzmete stvar u svoje ruke nista od udaje.
Verujte mi, retki su muskarci koji znaju sta hoce od zivota i od veze. A to sto nikako da se odluce da vas zaprose iz proste muske logike: mozda ima i bolja ili ma samo jos jednu da ...

Pa zar je brak tako strasan?

vatru u meni nikada neće ugasiti sivilo dana

Odgovor