VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Ljubav

Ljubav Kada ljubav nije ludost, tada to nije ljubav...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Udaj se za mene
staro
  (#21 (permalink))
Zvonchica
Lutka
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 11:06
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Udaj se za mene - 02.04.2007, 16:49

Letovanje na Zlatiboru, drugi dan kako smo stigli, probudili se i počeli da pričamo o tome koliko je ko spreman da učini za ovo drugo.
Dragi reče da još samo jednu stvar može da učini da bi mi pokazao koliko me voli... a ja pitam koju...
(i ukapram, jel da...) i on tad izvadi prsten... i pita me..

Ništa posebno, ali je bilo mnooogo lepo!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Udaj se za mene - 02.04.2007, 17:43

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Moram priznati da pre par godina moja mama se ježila na moje izjave da se nikad necu udati...Jednostavno bilo mi je nezamislivo da cu moci biti srecna pored jedne osobe i da cu prosto nekog toliko voleti da sa njim provedem ostatak svog života...
Ali...sad to želim...
Nemam neku želju da to bude "spektakularno"...već nekako intimno...iskreno...
Eto...samo to...

sad ti se mama najezila kad je videla za koga hoçeş da se udaş

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#23 (permalink))
Lily
Početnik
Lily će uskoro postati poznat član

Član od: 10.03.2007.
Poslednji login: 24.03.2008 16:00
Godine: 32
Odgovor: Udaj se za mene - 02.04.2007, 18:31

Trenutno sam u fazonu "been there, than that" i ne želim da se ponovo udajem... ne znam šta bi (ili ko bi) me mogao 'naterati' da promenim mišljenje...

Sve što je dobro u životu ili je nezakonito ili je nemoralno ili goji.

staro
  (#24 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Godine: 42
Odgovor: Udaj se za mene - 02.04.2007, 18:40

Citat:
Lily kaže: Pogledaj poruku
Trenutno sam u fazonu "been there, than that" i ne želim da se ponovo udajem... ne znam šta bi (ili ko bi) me mogao 'naterati' da promenim mišljenje...
ko?

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#25 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 10:44
Godine: 36
Odgovor: Udaj se za mene - 02.04.2007, 21:09

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
sad ti se mama najezila kad je videla za koga hoçeş da se udaş
...zar tako ti svom prijatelju? ...

...za dame besplatna degustacija...

staro
  (#26 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Udaj se za mene - 04.04.2007, 13:10

Nije bilo klasičnog pitanja... Ni klečanja... Ni - ja sa odsjajem sveća u očima... Ništa od toga. Pa, nismo baš jako romantični Zajedno smo izabrali prsten, burme. Sve smo sami odradili . I, evo, trajemo...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#27 (permalink))
Lily
Početnik
Lily će uskoro postati poznat član

Član od: 10.03.2007.
Poslednji login: 24.03.2008 16:00
Godine: 32
Odgovor: Udaj se za mene - 05.04.2007, 23:07

Evo od mene jedna bajka na ovu temu... kao i sve bajke ima srećan kraj...

…Nekada davno u jednoj dalekoj zemlji živela je jedna lepa, nezavisna, samopouzdana princeza. Jednog dana dok je šetala poljanom u blizini svog zamka naletela je na žapca koji je sedeo na obali nezagađene bare razmatrajući ekološka pitanja.
Žabac je uskočio u princezino krilo i rekao: “Elegantna damo, ja sam jednom bio naočit princ, sve dok me zla veštica nije začarala. Međutim, jedan tvoj poljubac će me ponovo preobratiti u lepog i mladog princa i tada, moja draga, ja ću te zaprositi. Mi ćemo se venčati i zasnovaćemo porodicu u mom zamku u kom ćemo živeti sa mojom majkom. Ti ćeš se odreći svog prezimena i uzeti moje, odreći ćeš se svoje vere i prihvatiti moju. Rodićeš mi decu koje ćeš se odreći u slučaju razvoda. Vodićeš brigu o zamku, ići sa mnom na sva zvanična dešavanja i strogo ćeš se pridržavati kraljevskog protokola.“
Te večeri princeza je raskošno večerala lagano pržene žablje batake začinjene belim vinom u krem umaku od belog luka…

Sve što je dobro u životu ili je nezakonito ili je nemoralno ili goji.

staro
  (#28 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Udaj se za mene - 13.04.2007, 04:18

Ja ne znam zashto, ali me per puta prosili ljudi koji me vide prvi put u zivotu...
Nishta ne kapiram...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#29 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Odgovor: Udaj se za mene - 15.05.2007, 14:55

Ponestalo nam povoda za pijanke i zurke, pa smo napravili jednu tako sto smo se vencali.
Salim se...a mozda i ne

Nego. Bili smo na nekoj sedeljci kod mog brata i pod blagim uticajem nekog alkohola saopstili mu da ce postati ujak.
On pita:"Kad?"
Rek'o, ako nam se posreci, za nekih 10-11 meseci...cirka.
Na sta on mrtav 'ladan kaze:"Jebote pa ti ko Georgina! Eeee...nece da moze. Prvo se udaj pa onda radjaj decu!"
I tada je moj covek skinuo sa flase koka kole onu plastiku koja se nalazi ispod chepa, natakao mi na prst kao prsten i zaprosio me
"Ili ce ti zivot biti cvece ili tebe vise biti nece!"

дo TokиJa

staro
  (#30 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Udaj se za mene - 18.05.2007, 23:16

E pa, verovali ili ne, i ja sam bila zaprosena
Posle skoro godinu dana veze (eto, i ja izdrzala toliko ), nas dvoje se zesce posvadjamo, i raskinemo. Tako me je jako povredio, kao sto niko nije.
Tada sam bila u Srbiji na raspustu. Nazove me i pita da li bih mogla da odem do njega, kao da razgovaramo. Otisla sam samo jer sam htela posteno da se izderem na njega.
Sedim u fotelji u njegovoj sobi, on pored mene na stolici. Pricamo, ja se povremeno proderem. Stalno pokusava da me uhvati za ruku, da me poljubi... Ma nema sanse. Ne dam da me pipne.
Odjednom vadi iz dzepa prsten koji sam mu vratila kada smo raskinuli, i klekne. Mislim se, sta radis budalo.
Posle par sekundi progovara: Sanci, da li zelis da se udas za mene?
O Gospode. Sta sam ti skrivila.
Samo sam rekla Ne. Znala sam da samo pokusava da me vrati, ali prosidbom nece uspeti nikako. Nije mislio ozbiljno.
Posle toga prosio me je opet. Vise puta.
Nismo se pomirili. Nikada i necemo.

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.