|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Saveti pri kupovini stana |
|
Odgovor: Saveti pri kupovini stana |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.12.2006.
Poslednji login: 14.01.2008 17:22
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Saveti pri kupovini stana -
23.02.2007, 21:01
Da,cuo sam da je Aleksandar jedan od ''ozbiljnijih''
Tu je problem jedino sto su tu stanovi vec rasprodati,ili se grade u nekim delovima grada gde ne bih voleo da zivim.Usput,prikupljam informacije o gradjevinskim preduzecima i neverovatno-40% njih ima blokiran racun zbog prinudne naplate. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 15.06.2007.
Poslednji login: 21.12.2007 14:10
Pol: Žensko
Godine: 35
|
I sama sam razmišljala da kupim stan, međutim moram da nađem uknjižen stan da bih mogla da uzmem kredit u banci, ali i onda ostaju troškovi agencije, troškova realizacije kredita, procenitelja, učešće... Sve u svemu, treba kupiti stan preko dobre veze, koja je spremna da sačeka da čitava procedura u banci prođe. Uz to, treba naći stan koji će odgovarati za život na duže staze, jer kod podizanja kredita za mlade (prvi stan, subvencija države), stan se ne može ni izdati ni prodati, ni isplatiti u celosti prvih pet godina. Još jedna napomena: prvo naći stan, pa onda dići kredit, jer od momenta odobrenja kredita, on se mora realizovati u roku od 60 dana! Koja je verovatnoća da će se naći odgovarajući stan u tako kratkom vremenskom periodu? Zaboli me glava od same pomisli na potragu i papirologiju.....
|
|
|
|
Stan u Novom Sadu |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.04.2007.
Poslednji login: 15.12.2007 21:16
|
Stan u Novom Sadu -
30.07.2007, 21:41
Planiram da kupim stan.
Poslednjih dana obilazim agencije, kazu svi da je cena stanova jako porasla u poslednjih cak mesec dana. Jel ima neko neki praktican savet, rodjaka koji prodaje stan, zna nekog investitora... ? |
|
|
|
Odgovor: Stan u Novom Sadu |
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
Odgovor: Stan u Novom Sadu -
30.07.2007, 23:37
Citat:
![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 31.07.2007.
Poslednji login: 18.05.2008 18:22
Pol: Muško
|
Odgovor: Saveti pri kupovini stana -
02.08.2007, 00:19
Moj savet ti je da kupis gotov stan ili eventualno da ce biti gotov za 2-3 meseca,posto znam par ljudi koji su platili stanove u izgradnji pre 4 godine(zbog manje cene kvadrata),a dan danas nije srusena kuca na na placu na kom je predvidjena gradnja zgrade!
Kod "Boltinga"(rodjak mi je vlasnik,mislim da trenutno gradi na grbavici) neces sigurno pogresiti kao ni kod "Aleksandra'! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|