|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Upomoc |
|
Odgovor: Upomoc |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Upomoc -
15.04.2008, 23:17
Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 10:31
|
15.04.2008, 23:17
Citat:
imaš nekoliko poznatih, i sumnjam da za prvi maj i jedan od njih raspolaže sa tolikim brojem slobodnih kreveta zato, telefon što pre u ruke možda budeš imao sreće preporuka: pravi odmah rezervni plan redovan smeštaj, i obilazak nečega po čemu je Vojvodina poznata Carska Bara, Fantast, Fruška Gora... no odmah se i raspitaj, da li se na tom mestu planira prvomajski uranak da ne bi posetu zapamtili po smeću koje ostane za "prvomajskim uraniocima" ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 06:31
Godine: 65
|
16.04.2008, 00:35
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 06:31
Godine: 65
|
16.04.2008, 11:28
E. ako ne treba prenoćište, onda je sve jednostavnije.
Npr.: 1) 'Perkov salaš' pored Neradina 5-6 km. od Iriga kao 'baza' na kome se (tako mi se čini) može biti kao u gostima kod svojih, a nema ni mesta za mnogo gostiju (znači, trebalo bi otići, videti, dogovorii ...). U okolinu su manastiri Grgeteg i Krušedol (na jednu stranu) i Hopovo Novo i Staro (na drugu stranu), Vrdnik, Jazak i Mala Remeta, na treću stranu. Manastiri su interesantni ne samo kao religijska i kulturno-istorijska mesta, već su svi odreda u vrlo lepom prirodnom ambijentu. To posebno važi za Staro Hopovo (do koga treba ići i oko 2 km. peške, ako nije u posleldnjih nekoliko meseci dovršen put) koje je na najidiličnijem proplanku, sa izvorom u debeloj šumi... a verujem da tamo neće biti gužve i gungule od izletnika. 2) Čarda na 'Kraj sveta' na Arkanju do koje se stiže kroz Kovilj. Istina, malo je izvikana ali mi se čini da nije mnogo izgubila zbog toga od autentičnosti (još uvek nema ni struju). 3) Ovo nije preporuka, već samo jedno moje iskustvo: Svež domaći hleb (a seći debele kriške), dobra svinjska mast i crvena paprika, mladi luk... na nekom lepom mestu. Prvo se svi snebivaju, posle bude 'tako dobro nismo jeli, ne znamo od kad...' 4) Karlovce vredi obici, ali mi se čini da u raestorane ne treba zalaziti ako se traži nešto sa autentičnim duhom. Za ova mesta koja pominjem ima i mojih slika u 'Galerijama' ' u 'pretraga' uneti 'Hopovo' 'Kovilj' 'Perkov salas'... |
|
|
|
Odgovor: Fruška Gora |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.07.2008.
Poslednji login: 27.07.2008 21:15
Godine: 41
|
Odgovor: Fruška Gora -
20.07.2008, 19:07
pozz.planiram sa prijateljima provesti vikend na vašoj prelepoj fruškoj gori!molim za malu sugestiju oko smeštaja!ima li na samoj fruškoj gori neko povoljno prenoćište ali da se do njega moze doći i kolima?oni planinarski domovi jesu lepi ali mi se čini da do njih nema puta!!
|
|
|
|