VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > On-line savetnik

On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Upomoc
staro
  (#1 (permalink))
pantamil
Novi član
pantamil je na dobrom putu

Član od: 15.04.2008.
Poslednji login: 27.04.2008 07:12
Pol: Muško
Godine: 32
Upomoc - 15.04.2008, 22:31

Prvo da se unapred zahvalim svima koji ce procitati i bar pokusati da mi pomogne.
Dakle, imam sledeci problem:
Najavila mi se rodbina iz raznih krajeva Evrope da dolazi kod mene za 1. maj-ske praznike (bice nas 20-tak). Kazu: Organizuj nam nesto lepo, neki salas ili tako nesto, autenticno.
Tako, molim nekog sa pozitivnim iskustvom das mi pomogne, kako bih im prikazao delic Vojvidine u najlepsem svetlu.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Upomoc
staro
  (#2 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:26
Godine: 36
Odgovor: Upomoc - 15.04.2008, 22:33

...hoćeš da ih smestiš na salaš?*..

...za dame besplatna degustacija...

staro
  (#3 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Odgovor: Upomoc - 15.04.2008, 22:52

Trazi se osecajna, zgodna, emancipovana, talentovana, pametna itd, itd.. negovateljica muskog deteta srednjih godina, pusaca, sklonog alkoholu, ljubitelja sofisticiranog hedonizma i rafiniranog, nesputanog seksa...

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#4 (permalink))
lav71
kobasi_car
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 23:26
Godine: 36
Odgovor: Upomoc - 15.04.2008, 22:53

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Trazi se osecajna, zgodna, emancipovana, talentovana, pametna itd, itd.. negovateljica muskog deteta srednjih godina, pusaca, sklonog alkoholu, ljubitelja sofisticiranog hedonizma i rafiniranog, nesputanog seksa...
...da probaš one gumene na duvanje... ...ne čantraju ni malo...

...za dame besplatna degustacija...

staro
  (#5 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 29.06.2008 23:47
Odgovor: Upomoc - 15.04.2008, 23:17

Citat:
pantamil kaže: Pogledaj poruku
Prvo da se unapred zahvalim svima koji ce procitati i bar pokusati da mi pomogne.
Najavila mi se rodbina iz raznih krajeva Evrope da dolazi kod mene za 1. maj-ske praznike (bice nas 20-tak). Kazu: Organizuj nam nesto lepo, neki salas ili tako nesto, autenticno.
Tako, molim nekog sa pozitivnim iskustvom das mi pomogne, kako bih im prikazao delic Vojvidine u najlepsem svetlu.
Prvo, Vojvodina ima hiljadama lepih mesta. Svaki kraj nje ima neku svoju specificnost I draz. Ne znam odakle si da bih ti mogao preporuciti nesto precizno, ali ako si pri parama, svaki izlazak u neki finiji restoran pretvorice se u lep kad vas je toliko, mozete napraviti lumperaj da se pamti cak I u svom posedu (npr. Spremite rostilj ili kotlic, dovedes tamburase-da im bude autenticno vojvodjanski, fin aperativ, I ako nisu neke smorine olako ce se probuditi atmosfera). Ako vec neces tako, onda mozda dvorac Dundjerski u Beceju, lep je ambijent, I okolis, pravo vojvodjanski, a ima u njemu I fin restorancic. Ili mozda Obedska bara, ili....Ako ni to ne pali, trazi im najautenticnije, odvedes ih ispred neke od malih vojvodjanskih prodavnica , kupite nekoliko gajbi piva, sednete na njih, I pridruzite se lokalnim notornim pijandurama, ubrzo ce vam biti nezapamceno dobro-sami su trazili d aim prikazes vojvodinu u sevajucim varijantama-ko zna sta ce im tad sinuti sve kroz glavu.

staro
  (#6 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Odgovor: Upomoc - 15.04.2008, 23:17

Citat:
do prvog maja nema još puno
imaš nekoliko poznatih, i sumnjam da za prvi maj i jedan od njih raspolaže sa tolikim brojem slobodnih kreveta
zato, telefon što pre u ruke možda budeš imao sreće
preporuka: pravi odmah rezervni plan
redovan smeštaj, i obilazak nečega po čemu je Vojvodina poznata
Carska Bara, Fantast, Fruška Gora...
no odmah se i raspitaj, da li se na tom mestu planira prvomajski uranak
da ne bi posetu zapamtili po smeću koje ostane za "prvomajskim uraniocima"

staro
  (#7 (permalink))
nenad.bds
Iskusni forumdžija
nenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 23:46
Godine: 65
Odgovor: Upomoc - 16.04.2008, 00:35

Citat:
A da li to podrazumeva i prenociste?

staro
  (#8 (permalink))
pantamil
Novi član
pantamil je na dobrom putu

Član od: 15.04.2008.
Poslednji login: 27.04.2008 07:12
Godine: 32
Odgovor: Upomoc - 16.04.2008, 07:29

Ne podrazumeva prenociste. Smesticu ih malo kod mene malo kod sestre, malo kod roditelja.....za spavanje nije problem.

staro
  (#9 (permalink))
nenad.bds
Iskusni forumdžija
nenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostalenenad.bds je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 23:46
Godine: 65
Odgovor: Upomoc - 16.04.2008, 11:28

E. ako ne treba prenoćište, onda je sve jednostavnije.

Npr.:

1) 'Perkov salaš' pored Neradina 5-6 km. od Iriga kao 'baza' na kome se (tako mi se čini) može biti kao u gostima kod svojih, a nema ni mesta za mnogo gostiju (znači, trebalo bi otići, videti, dogovorii ...).

U okolinu su manastiri Grgeteg i Krušedol (na jednu stranu) i Hopovo Novo i Staro (na drugu stranu), Vrdnik, Jazak i Mala Remeta, na treću stranu. Manastiri su interesantni ne samo kao religijska i kulturno-istorijska mesta, već su svi odreda u vrlo lepom prirodnom ambijentu. To posebno važi za Staro Hopovo (do koga treba ići i oko 2 km. peške, ako nije u posleldnjih nekoliko meseci dovršen put) koje je na najidiličnijem proplanku, sa izvorom u debeloj šumi... a verujem da tamo neće biti gužve i gungule od izletnika.

2) Čarda na 'Kraj sveta' na Arkanju do koje se stiže kroz Kovilj. Istina, malo je izvikana ali mi se čini da nije mnogo izgubila zbog toga od autentičnosti (još uvek nema ni struju).

3) Ovo nije preporuka, već samo jedno moje iskustvo: Svež domaći hleb (a seći debele kriške), dobra svinjska mast i crvena paprika, mladi luk... na nekom lepom mestu. Prvo se svi snebivaju, posle bude 'tako dobro nismo jeli, ne znamo od kad...'

4) Karlovce vredi obici, ali mi se čini da u raestorane ne treba zalaziti ako se traži nešto sa autentičnim duhom.

Za ova mesta koja pominjem ima i mojih slika u 'Galerijama' ' u 'pretraga' uneti 'Hopovo' 'Kovilj' 'Perkov salas'...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen