|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Iskrivio Sam Ram! |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2008.
Poslednji login: 01.05.2008 14:18
Pol: Muško
|
Odgovor: Iskrivio Sam Ram! -
18.03.2008, 19:09
Ram teniskog reketa,wilson,power strings tehnology.Sta da radim?Pokusavao sam da ga udarim sa druge strane al' ne ide.
|
|
|
|
|
|
kobasi_car
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 08:21
Godine: 36
|
18.03.2008, 21:17
...evo jedan stari babski recept...
...kazu da pomaze...![]() ...stavi ga ispod jastuka, i spavaj na njemu tako tri noci neprekidno, obavezno se okreci na svakih 60 minuta na jednu pa na drugu stranu, da ga podjednako pritiskas sa oba profila... kad prodju tri noci, stavi ga ispod duseka u predelu gde ti dolaze ledja i spavaj opet tako na njemu jos tri noci... ...poslednju sedmu noc, ga stavi pored kreveta i stavi na njega balon od 5 litara, pun naravno, i u toku noci ga polako prazni dok svu vodu ne popijes... ...sledece jutro se posteno ispiski i idi kupi novi reket... ![]() |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 12:23
Pol: Žensko
Godine: 42
|
18.03.2008, 23:27
Citat:
temperament pusti.....bas ume da ubedaci,jel da... p.s. ram? otpisi......ja unapred otpisem svoje stvari kad poludim..... |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 13:10
Godine: 37
|
19.03.2008, 12:40
Uzmeš u vanglu jedno litru vode i staviš u zamrzivač da se oladi, ali da se se na zaledi. Ram od reketa ugreješ, fenom recimo ili nekako u rerni, da možeš da ga uhvatiš - da ga držiš (da prostiš) -> ali da peče onako muški, onda rokneš onu ladnu vodu preko njega.
Ako ne pukne ili se ne iskrivi uopšte, vratiće se u normalno stanje, a ako ga zezneš, moraćeš da kupiš novi. (ne pričaj nikom da sam ti ja ovo kazo) |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|