|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| On-line savetnik Razni stručni saveti. Pomozimo jedni drugima u rešavanju problema. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
|
Odgovor: kako ostaviti duvan? |
|
|
|
|
mouse hunter...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 01:37
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: kako ostaviti duvan? -
18.02.2008, 23:56
Lako. Isto kako si i počela pušiti.
Kažešda više nećeš i gotovo. Najpametnija investicija u životu. Uzmeš veliku čokoladu sa lešnicima i kada dobiješ napad želje za cigaretom ti uzmeš kockicu čokolade. Slatko. |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:19
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Svoja iskustva ne mogu da ti prenesem
...Moj tata , je samo jedno jutro doneo odluku i rekao istorijsko NE!... 19 godina je nepušač, kaže da na cigarete jeste pomišljao, ali da mu nije padalo na pamet da se vraća na početak... ...Reci, ono što ja sebi ne mogu da kažem, ili neću... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
Odgovor: Kako ostaviti duvan? |
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Godine: 29
|
Odgovor: Kako ostaviti duvan? -
19.02.2008, 08:21
Nije nipošto lako.
Nisam pušač ali to je neka 'ovisnosti' kao i svaka druga, tj. kao ovisnost o npr. slatkom - o čokoladi. Treba imati jaku volju i čvrst stav + podrška okoline. Moja mlađa seka, sram ju može biti jer je nema više tu na forumu, je ostavila cigaretu tako što je jednostavno odlučila 'od danas ne pušim'. Smanjila je kave jer je tu uvijek najviše zapalila. I ide joj super sad. Ponosna sam na nju! ![]() Stoga, treba i izbjegavat te neke situacije u kojima je dosad bila najzastupljenija cigareta. Stojim iza onoga - Sve se može kad se hoće. Good luck ![]() |
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
|
19.02.2008, 09:11
Nista lakse nego ostaviti duvan, odnosno cigarete. Ja sam ih ostavljao desetine puta....
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: 06.07.2008 20:53
Godine: 31
|
19.02.2008, 10:23
Jako,jako dobro pitanje!
Znam dosta ljudi koji su ga tako ostavili,preko noci,sto se kaze... Npr. moj cale - evo vec 27-mu godinu je nepusac Ali smeta mu duvanski dim - nevidjeno,kao da nikad nije zapalio!!! Bio je pusac nekih 15-nak godina! Svaka mu cast! Ja jos uvek nisam ostavio duvan - ni dana,nazalost ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.04.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 21:29
Godine: 27
|
19.02.2008, 10:31
selenala....pokusaj moj nacin.daj sebi vremena za ostavljanje cigareta..
danima razmisljaj bez cvrste odluke..imaj misli tipa..,ja nemam razloga da pusim..,da se trujem,da trrosim novac na gluposti,da smrdim sebi i svojim bliznjima,pomisli i da samo primitivci puse cigarete,da najvise pusaca ima na ovim prostorima gde su ljudi na najnizem nivou svesti,i sve tako..shvatices ubrzo da nema razloga da pusis..,ipak nemoj da donosis odluke o prestajanju..,budi opusten..pusi i shavataj istinu koja je sadrzana u gore navedenim izrazima..i sve budi u tom fazonu..kad osetis da kad uzmes cigaretu padaju ti samo takve misli o pusenju..otidji lagano u apoteku i kupi kutiju tableta ZYBAN uputstvo tsamo imas ,4 dana po jednu pa onda po dve s razmakomk od 10 sati izmedju..i pusisi dok pijes prvu nedelju.ma prestaces sigurno ..one misli ce ti ostati a tablete ce uciniti svoje..i eto. hm tablete su extra javi kako je bilo.pozdrav |
|
|
|